Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2022 10:38
Sayuri

XXX.XXX.150.62

Dobrý den

prosím o radu, mám pár andulek a každé ráno už od 5ti křičí, není to klasické štěbetání je to doslova křičení.

U mě problém není já v tu hodinu vstávám, ale přítel bývá po noční a musí se vyspat a vzhedem k tomu, že andulky máme v ložnici se často nevyspí po 12 hodinové noční šichtě, a to člověk bývá často nervózní...

deka na ně nezabírá, to je spíš ještě horší, nevím co jim vadí ráno jako pravidelný rituál jim dám jídlo, vyměním vodu a i tak křičí. z ložnice je dát nemohu

prosím tedy o radu
Sayuri

6.8.2022 11:36
kubanec

XXX.XXX.152.248

Přikryté hadrem aby měli tmu

6.8.2022 12:13
Sayuri

XXX.XXX.150.62

to jsem zkoušela a nezabírá to

Sayuri

6.8.2022 12:52
Ladamusa

XXX.XXX.215.64

Když nemůžou z ložnice andulky, bude muset přítel.

6.8.2022 13:26
kareta

XXX.XXX.84.6

Sayuri napsal(a):
Dobrý den

prosím o radu, mám pár andulek a každé ráno už od 5ti křičí, není to klasické štěbetání je to doslova křičení.

U mě problém není já v tu hodinu vstávám, ale přítel bývá po noční a musí se vyspat a vzhedem k tomu, že andulky máme v ložnici se často nevyspí po 12 hodinové noční šichtě, a to člověk bývá často nervózní...

deka na ně nezabírá, to je spíš ještě horší, nevím co jim vadí ráno jako pravidelný rituál jim dám jídlo, vyměním vodu a i tak křičí. z ložnice je dát nemohu

prosím tedy o radu
Sayuri

Ta látka musí být tmavá, aby jim tam přes ni nešlo světlo. To máte jenom ložnici ? Klec můžete na tu chvilku umístit do jiné místnosti, třeba do koupelny, nebo na balkon. Mám doma ochočenou samici amazonana modročelého a když vidí, že spím, tak ani necekne. Jinak si budete muset koupit rybky. Ty manžela budit nebudou.

6.8.2022 13:27
Sayuri

XXX.XXX.150.62

děkuji za seriózní odpověď, dám přítele spát na chodbu ..

ps: andulky na chodbu dát nemůžu, budili by zase ostatní

Sayuri

6.8.2022 22:05
zd50

XXX.XXX.100.54

Musíte je zakrývat hned večer a ne až ráno. No a to krmení musí obstarat někdo jiný později a nebo jim dát tolik aby jim to vydrželo než se vrátíte. No a nemůžete je nechat zakryté až do 12 hodin nebo do kolika než se manžel vyspí. To víte, jsou to ptáci a ti vstávají se sluníčkem.

6.8.2022 22:44
Sayuri

XXX.XXX.150.62

ano to vím zakrývám je večer i jídlo jim dávám ještě večer, a také je zakrývám tmavou látkou aby neprosvítala, ale prostě křičí.. nevím co dělám špatně, ale rozhodla jsem se že je dam do koupelny jak napsal/la Kareta

děkuji za odpovědi
Sayuri

7.8.2022 03:59
exotchov

XXX.XXX.168.151

Nez takhle,tak radeji nic. Spatny priklad k neme tvari. Zavrete se do sklepa,take vam bude dobre.

Přidejte reakci

Přidat smajlík