Výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky asi 70ks cena od 400...
400 Kč
Dobrý den
prosím o radu, mám pár andulek a každé ráno už od 5ti křičí, není to klasické štěbetání je to doslova křičení.
U mě problém není já v tu hodinu vstávám, ale přítel bývá po noční a musí se vyspat a vzhedem k tomu, že andulky máme v ložnici se často nevyspí po 12 hodinové noční šichtě, a to člověk bývá často nervózní...
deka na ně nezabírá, to je spíš ještě horší, nevím co jim vadí ráno jako pravidelný rituál jim dám jídlo, vyměním vodu a i tak křičí. z ložnice je dát nemohu
prosím tedy o radu
Sayuri
Sayuri
napsal(a):
Dobrý den
prosím o radu, mám pár andulek a každé ráno už od 5ti křičí, není to klasické štěbetání je to doslova křičení.
U mě problém není já v tu hodinu vstávám, ale přítel bývá po noční a musí se vyspat a vzhedem k tomu, že andulky máme v ložnici se často nevyspí po 12 hodinové noční šichtě, a to člověk bývá často nervózní...
deka na ně nezabírá, to je spíš ještě horší, nevím co jim vadí ráno jako pravidelný rituál jim dám jídlo, vyměním vodu a i tak křičí. z ložnice je dát nemohu
prosím tedy o radu
Sayuri
Ta látka musí být tmavá, aby jim tam přes ni nešlo světlo. To máte jenom ložnici ? Klec můžete na tu chvilku umístit do jiné místnosti, třeba do koupelny, nebo na balkon. Mám doma ochočenou samici amazonana modročelého a když vidí, že spím, tak ani necekne. Jinak si budete muset koupit rybky. Ty manžela budit nebudou.