Kakadu havraní - cena a chovatelé?

Kakadu havraní
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2022 20:10
NelcasZelvy

XXX.XXX.32.64

Dobrý den přeji ráda bych se zeptala kde a jak a za kolik pořídit takového kakadu havraního dopředu Děkuji za odpovědi

7.8.2022 21:33
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Můžu se zeptat co chováte a co jste už odchovala?

Neregistrovaný uživatel

7.8.2022 21:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Cena přiměřená,chovatelů málo-máte opravdu smělé plány.

7.8.2022 22:53
alex66

XXX.XXX.210.165

Ptá se NelcasZelvy tak asi chová želvy.

filozof

8.8.2022 00:05
filozof

XXX.XXX.0.243

Horák lutino napsal(a):
Můžu se zeptat co chováte a co jste už odchovala?

Stačí kouknout na diskuze kde se vyjadřuje hlavně o želvyčkách.

8.8.2022 00:56
lavice

XXX.XXX.225.108

NelcasZelvy napsal(a):
Dobrý den přeji ráda bych se zeptala kde a jak a za kolik pořídit takového kakadu havraního dopředu Děkuji za odpovědi

Nejlépe zadarmo si chytnout v Austrálii.Je jich tam dost. No to je dobre.

8.8.2022 07:57
mara35

XXX.XXX.17.77

NelcasZelvy napsal(a):

Přibližnou cenu najdete v odkazu níže. Ale to co je tam uvedeno ohledně ceny asi nechcete slyšet. https://www.ararauna.cz/atlas/kakadu-havrani-calyptorhynchus-banksii/

24.8.2025 14:44
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

Pani,ste na zlom mieste,tu chodia len andulkari.

24.8.2025 17:06
z jarda

XXX.XXX.139.178

hyacintovy napsal(a):
Pani,ste na zlom mieste,tu chodia len andulkari.

Jojo a také takový, který ani nevědí, že dotaz je 3roky starý....👈. Zappe

24.8.2025 17:17
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

Ha,ha,vedel som dobre,čakal som na to odozvu a známy chytrolín sa ozval.Zappe sem chodil už 15 rokov dozadu,pamätám na to😁.Starý mudrák.Ale zaspomýnal som aspoň.

24.8.2025 19:58
z jarda

XXX.XXX.139.178

Hahaha a na čo ste to zaspomýnal? Na to, že ste stále rovnaký zamyndrákovaný provokatér? A že od anduliek jste povýšil akurát na to, že sa prihlásite vraj "hyacintový"... Vsadím gaťe, že na živo ste ho ani ešte nevidel! Keď níekedy vo Vašom živote budete na rovnakom levly jako já, tak sa môžeme bavíť, vážený. Prajem peknú dobrú noc. Zappe

PS: já sa nemám za čo hambiť, vždy sa podpíšem, ale s Vami je to horšie, že?

24.8.2025 21:15
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

z jarda napsal(a):
Hahaha a na čo ste to zaspomýnal? Na to, že ste stále rovnaký zamyndrákovaný provokatér? A že od anduliek jste povýšil akurát na to, že sa prihlásite vraj "hyacintový"... Vsadím gaťe, že na živo ste ho ani ešte nevidel! Keď níekedy vo Vašom živote budete na rovnakom levly jako já, tak sa môžeme bavíť, vážený. Prajem peknú dobrú noc. Zappe

PS: já sa nemám za čo hambiť, vždy sa podpíšem, ale s Vami je to horšie, že?

Hyacintové odchovávam a nie len tie,ostatné nebudem ani menovať.Mudráčik a si bez gatíí.

25.8.2025 23:10
alex66

XXX.XXX.102.195

Ta cena v tom odkazu souhlasí, letos si u nás pár těchto krasavců kupoval jeden kolega a za kus platil 800 tis.

28.8.2025 14:43
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

alex66 napsal(a):
Ta cena v tom odkazu souhlasí, letos si u nás pár těchto krasavců kupoval jeden kolega a za kus platil 800 tis.

30 000 eur a viac stojí pára, veľká forma,Calyptorhynchus banksii banksii.Za kus to je veľa 800 000 čk.Samica je vzácnejšia,tá môže stáť aj 20 000 eur.

28.8.2025 20:57
krmivapark

XXX.XXX.26.13

Havraní teda nechovám, ale dnes je ta cena o dost níž... tím jsem si jistý 😉

28.8.2025 22:46
z jarda

XXX.XXX.139.178

hyacintovy napsal(a):
Hyacintové odchovávam a nie len tie,ostatné nebudem ani menovať.Mudráčik a si bez gatíí.

Omyl srandisto, gaťe stále mám a stále mať budem👖A snáď si nemyslíš, že sa posadím na zadok z nejakej narafičenej fotky, to ti môžu žrať iný, ale já teda NIE! A máš super prínostné odpovede (30 000 eur a viac stojí pára), tak teda kolko vlastne? Kolko by chcel majster sveta, ktorý zaspal dobu?!👎👎👎. Zappe

Včera 13:20
kubanec

XXX.XXX.152.212

No trochu oprava vím o páru Samueli a stáli prej necelých 500 takže kolik stojí banksi nevím ale pan sojka vám to rád sdělí a přiveze je vám má na to firmu .....

Dnes 13:23
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

kubanec napsal(a):
No trochu oprava vím o páru Samueli a stáli prej necelých 500 takže kolik stojí banksi nevím ale pan sojka vám to rád sdělí a přiveze je vám má na to firmu .....

Najväčšši pod druh banksii banksii.,nekúpite pod 30 000 eur!!!.Všetko ostatné sú krížence,alebo menšie poddruhy. Banksii banksii musí merať cez 60 CM.Ani ich nezoženiete,všetko zadané a ide to do Francúzka za veľké peniaze.

Dnes 13:26
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

z jarda napsal(a):
Omyl srandisto, gaťe stále mám a stále mať budem👖A snáď si nemyslíš, že sa posadím na zadok z nejakej narafičenej fotky, to ti môžu žrať iný, ale já teda NIE! A máš super prínostné odpovede (30 000 eur a viac stojí pára), tak teda kolko vlastne? Kolko by chcel majster sveta, ktorý zaspal dobu?!👎👎👎. Zappe

Tak ty si iný pacient,pravde podobne budeš aj dosť postihnutý na hlavu.Snažíš sa tu hrať na mudráka,ale si úplne mimo,trapko.A ani sa nečudujem,že tu chodíš toľké roky,pomáha ti to na hlavičku,keď tu môžeš provokovať,urážať,robiť chytráka atď,atď.A popritom si len obyčajný hlupáčik.Debko,ak nerozumieš pojmu 30 000 a viac,tak ti to vysvetlím,niekto pýta 30 000 eur a niekto 40 000 eur atď,záleží od kvality,či ti ešte aj to mám vysvetliť čo znamená kvalita?

Dnes 15:19
v..

XXX.XXX.47.2

Inzerát z 28.8.2025 na P4S

1.0 Calyptorhynchus banksii 2021, 60cm big size
9500€

A to je obchodník, ne chovatel.

S kamarádem jsme kupovali v 2023 pár samueli 14.500 E

Dnes 16:31
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

v.. napsal(a):

9500€

Nemohli by ste mi poslať odkaz- link na ten izerát?Zháňam samicu 60 CM+, samcov je dosť.Samice vraj 20 000.Samce na Slovensku 8000,kríženece.

Dnes 16:47
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

v.. napsal(a):

9500€

Takto to má vypadať,niekto nevie ako sa to má merať.1.0 Calyptorhynchus banksii.

Dnes 17:09
z jarda

XXX.XXX.139.178

hyacintovy napsal(a):
Tak ty si iný pacient,pravde podobne budeš aj dosť postihnutý na hlavu.Snažíš sa tu hrať na mudráka,ale si úplne mimo,trapko.A ani sa nečudujem,že tu chodíš toľké roky,pomáha ti to na hlavičku,keď tu môžeš provokovať,urážať,robiť chytráka atď,atď.A popritom si len obyčajný hlupáčik.Debko,ak nerozumieš pojmu 30 000 a viac,tak ti to vysvetlím,niekto pýta 30 000 eur a niekto 40 000 eur atď,záleží od kvality,či ti ešte aj to mám vysvetliť čo znamená kvalita?

Áno trapáku, veď v Bohniciach jsme bolí spolu, akurát s rozdielom, že já už som roky doma a ty si stále zavrený v tej klietke! Ale nemáš si na čo sťažovať, veď ťa púšťajú aj k PC... Hlupáčik trapný, no pozri do zrkadla a uvidíš ho tam... Píšeš ceny jako hrom a potom ešte chceš odkaz na inzerát, to je drzosť, ale bereme to, Bohnice sú Bohnice. Vy tam celkovo ste nejak iný...amazoňan černouchý 30tis kus a u nás 35tis pár! Ty si svoje rady nechaj do krčmi, ale to by ťa museli pustiť a to len tak nebude, si ťažký kaliber! Tak neotravuj, vycikať, pomodliť a spinkať.

PS: A tohle je má poslední reakce na tebe nebo postiženým psycho se má prý jen přikyvovat na souhlas! Zappe

Dnes 17:42
hyacintovy

XXX.XXX.144.25

z jarda napsal(a):
Áno trapáku, veď v Bohniciach jsme bolí spolu, akurát s rozdielom, že já už som roky doma a ty si stále zavrený v tej klietke! Ale nemáš si na čo sťažovať, veď ťa púšťajú aj k PC... Hlupáčik trapný, no pozri do zrkadla a uvidíš ho tam... Píšeš ceny jako hrom a potom ešte chceš odkaz na inzerát, to je drzosť, ale bereme to, Bohnice sú Bohnice. Vy tam celkovo ste nejak iný...amazoňan černouchý 30tis kus a u nás 35tis pár! Ty si svoje rady nechaj do krčmi, ale to by ťa museli pustiť a to len tak nebude, si ťažký kaliber! Tak neotravuj, vycikať, pomodliť a spinkať.

PS: A tohle je má poslední reakce na tebe nebo postiženým psycho se má prý jen přikyvovat na souhlas! Zappe

Chytráčik,som rád,že to bola posledná reakcia na mňa,ale som sklamaný,že nebola reakcia na duhovú kartu hyacintových😥,čakal som,že napíšeš fake.Na rozlúčku ti posielam ešte jedno "fake"🤣🤣🤣

Dnes 18:46

XXX.XXX.53.239

hyacintovy napsal(a):
Chytráčik,som rád,že to bola posledná reakcia na mňa,ale som sklamaný,že nebola reakcia na duhovú kartu hyacintových😥,čakal som,že napíšeš fake.Na rozlúčku ti posielam ešte jedno "fake"🤣🤣🤣

Pane, sleduji Vaší myší válku s p.Zappe a vůbec nechápu proč jste hned na začátku na něj reagoval, tak jak jste reagoval. Vlastně jste Vy ta příčina a Vy jste hned v prvním příspěvku nás všechny označil za blbce a neschopné chovat něco víc než ty Vaše andulky! Laskavě se nad sebou zamyslete a to co Vám už bylo napsáno výše, tak s tím plně souhlasím a ne jenom já... Ale vím s jistotou, že všichni na Slovensku nejsou chvála bohu jako Vy. A ještě maličkost, nezapomeňte si ty Vaše fotografie zarámovat. Tonda

Přidejte reakci

Přidat smajlík