lada123
napsal(a):
Dobrý den, hledám někoho kdo má na prodej senegalské proso v klasech. Ale prosím hezké klasy.. ne jak Pan Zetík, že vám do 5kg klasu přidá půl kila cihel v neprůhledném pytli. Děkuji
Koupíte na každé burze PR nebo KM. volně ložené.Proč kupujete zajíce v pytli když ho nevidíte? Možná v pytli vyvážel stavební sut´.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
lada123
napsal(a):
Dobrý den, hledám někoho kdo má na prodej senegalské proso v klasech. Ale prosím hezké klasy.. ne jak Pan Zetík, že vám do 5kg klasu přidá půl kila cihel v neprůhledném pytli. Děkuji
Nevěřím,že by dotyčný pán byl něčeho takového schopen.Jsem jeho dlouholetý zákazník a vždy ok.
lada123
napsal(a):
Na burze v Hodoníně a v Kroměříži prodává pan Radek Žaludek. Poměr kvalita cena je super.
lada123
napsal(a):
Kupuji v Přerově nebo KM . Objednám na tel 603 759 799 a kvalitní proso mám . Je v průhledném sáčku a vidím co kupuji.
Mega topka Mirek Brunclík.posila,solidní ceny.i zasilkovna.kupoval jsem pět kg Senegalu a chtěl za zásilkovou 80kc.je na f.booku.nic vydrolene,hezčí jsem nevidel
Pionus senilis
napsal(a):
Nevidím důvod proč by ne.ochota max doručení rychle,kvalita vysoká.neda se rovnat s tím vydrolenym Senegalem z burz
No několikrát jsem psala prodejci senegalu, že bych ho chtěla poslat,ale vždy mě odpověděl, že si musím zajet na burzu. Nemyslím tomuto pánovi Brunclíkovi, ale jinému.
Pionus senilis
napsal(a):
Mega topka Mirek Brunclík.posila,solidní ceny.i zasilkovna.kupoval jsem pět kg Senegalu a chtěl za zásilkovou 80kc.je na f.booku.nic vydrolene,hezčí jsem nevidel
Zdravím, nebyl by nějaký kontakt?
Hledal jsem pána na googlu, ale ukázalo mi to sice stejné jméno, ale z Plzně a Třebíče.
Díky moc s pozdravem Zappe