Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2022 18:56
miky1234567

XXX.XXX.18.88

Ahoj vysedeli mi mladé, momentálně 16 den. Jedno mladé dnes uhynule a na něm mouchy, přišlo mi jak od krve. To jsem vyhodila a druhé mladé dala na čisté místo. Je ještě šance že se to jedno mladé zachrání nebo ?

24.8.2022 14:59
Santi

XXX.XXX.25.95

Je k tomu dost málo informací. Kolik dalších párů máte u sebe? Může to dělat jiný pár, protože chce stejnou budku. Rodiče mohli přestat krmit, může se jednat o nemoc. Chce to sledovat co se ve voliéře/kleci děje..

24.8.2022 15:16
miky1234567

XXX.XXX.67.123

Santi napsal(a):
Je k tomu dost málo informací. Kolik dalších párů máte u sebe? Může to dělat jiný pár, protože chce stejnou budku. Rodiče mohli přestat krmit, může se jednat o nemoc. Chce to sledovat co se ve voliéře/kleci děje..

Jeden pár zebriček, a jeden sameček (bohužel mu samička uletela) ve venkovní velké voliere a jsou s andulky (5ks) pospolu od začátku. Mám je všechny asi 5 měsíců. Napadá mě není To tím že denně jsem se do budky divala právě proto aby tam mláďata neumrela a nehnily všichni pospolu. Tím že jsem celou budku uklidila i s mrtvolkou a dala čisté seno a na to mládě tak snad se zachrání. Když ne, nedá se nic dělat bohuzel. Ale rodiče tam lítají. Tak snad krmí. Ptám se četla jsem že čich nemají tudíž by mě neměli cítit že jsem koukala do hnízda? Navíc fakt mě přišlo to mlade mrtvé zkrvacene

24.8.2022 15:17
miky1234567

XXX.XXX.67.123

miky1234567 napsal(a):
Jeden pár zebriček, a jeden sameček (bohužel mu samička uletela) ve venkovní velké voliere a jsou s andulky (5ks) pospolu od začátku. Mám je všechny asi 5 měsíců. Napadá mě není To tím že denně jsem se do budky divala právě proto aby tam mláďata neumrela a nehnily všichni pospolu. Tím že jsem celou budku uklidila i s mrtvolkou a dala čisté seno a na to mládě tak snad se zachrání. Když ne, nedá se nic dělat bohuzel. Ale rodiče tam lítají. Tak snad krmí. Ptám se četla jsem že čich nemají tudíž by mě neměli cítit že jsem koukala do hnízda? Navíc fakt mě přišlo to mlade mrtvé zkrvacene

Ještě chci dodat ani jeden z ptáků se nehádá a fungují spolu dobře, toho osamoceneho samce zebry tam nepustí a andulky jim tam nelitaj dovnitř. Budky mají celkem 6 ks.

24.8.2022 15:26
Santi

XXX.XXX.25.95

Taky koukám každý den, není třeba se bát..
Mrkněte jestli je mladé nakrmené. Na malých zebřičkách je to dobře vidět. Pak už záleží na rodičích..Jinak budky bych asi moc neuklízel, pokud jsou tam mladé. Stačí lehce odebrat z vrchu. Rodiče se většinou sami postarají.

27.8.2022 22:14
Alisterus 23

XXX.XXX.214.25

Viníci mohou být andulky. Nezdá se to, ale dokážou nadělat paseku i větším ptákům

Přidejte reakci

Přidat smajlík