Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2022 06:14
LeaCharlie

XXX.XXX.43.27

Dobré ráno
Včera som písala ohľadom mojej koreli že sa divne správa.
Už dlhšiu dobu ( asi 3 mesiace ) sa ju/jeho snažím naučiť na prst ( snažím sa cez senegalské proso ) jeden deň mi vyleze jednou nohou ale druhý deň stojí a ani nejde pre proso ( a pred tým ešte nejedla robím výcvik ráno . Myslíte že to je pokrok poradíte mi prosím aj ohľadom kúpania moja korela sa nechce kúpať skúšala som skoro všetko abu tam išla nič nezaberá pomôžete mi prosím?

Neregistrovaný uživatel

30.8.2022 18:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Vaše trpělivost přivede korelu na váš prst-vydržať.Na "koupání" stačí občas mlha z postřikovače.

30.8.2022 20:12
LeaCharlie

XXX.XXX.43.27

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vaše trpělivost přivede korelu na váš prst-vydržať.Na "koupání" stačí občas mlha z postřikovače.

Ďakujem za odpoveď a ešte nenašla by sa pomoc aj na druhom článku od mňa?

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2022 11:38

Chce to trpělivost. Hlavně s prstem nehýbat, ani kdyby vás poštipovala, ať ji nevyplašíte.

Z osobní zkušenosti - korely většinou radši sedají na rameno či hlavu než přímo na prst.

Co se týče koupání - fajn je velká miska nebo zkusit jen rosit postřikovačem.

31.8.2022 11:51
LeaCharlie

XXX.XXX.43.27

A ešte jedna otázka keď ma štípne tak mi krv netečie a keď ma kúsne tak mi tečie krv ale ako to je?

31.8.2022 12:14

LeaCharlie napsal(a):
A ešte jedna otázka keď ma štípne tak mi krv netečie a keď ma kúsne tak mi tečie krv ale ako to je?

Tak ptáci vlastně nekoušou - nemají zuby. :) I když faktem je, že se říká, že dostávají větve na okus.

Za mě do ruky papoušci štípou a záleží na intenzitě, zda jen tak poštipují nebo štípnou do krve.

31.8.2022 12:31
LeaCharlie

XXX.XXX.43.27

Aha takže keď ma neštípne do krve mám tam tu ruku nechať, nepohnúť s ňou a keď ma štípne do krve tak vytiahnuť.
Dobre som to pochopila??

31.8.2022 14:27

LeaCharlie napsal(a):
Aha takže keď ma neštípne do krve mám tam tu ruku nechať, nepohnúť s ňou a keď ma štípne do krve tak vytiahnuť.
Dobre som to pochopila??

Já osobně bych ji tam nechala i přes větší štípnutí. 😁 Ale ono korely štípnou do krve výjimečně. To už se musí cítit jooo ve velké nepohodě. A to vám spíš z té ruky sama sleze.

31.8.2022 14:30
LeaCharlie

XXX.XXX.43.27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já osobně bych ji tam nechala i přes větší štípnutí. 😁 Ale ono korely štípnou do krve výjimečně. To už se musí cítit jooo ve velké nepohodě. A to vám spíš z té ruky sama sleze.

Ďakujem.
Takže myslíte že je pokrok keď je jednou nohou na mojom prste?
A keď už bude na ňom sedieť tak ho mám vytiahnuť z klietki?

31.8.2022 17:07

LeaCharlie napsal(a):
Ďakujem.
Takže myslíte že je pokrok keď je jednou nohou na mojom prste?
A keď už bude na ňom sedieť tak ho mám vytiahnuť z klietki?

Ano, i to je samozřejmě posun. Určitě bych odměňovala i za jednu nohu na prstě, později pochválit za vlezení celého papouška na prst. Vyndala bych ho z klece až tak po pár dnech, kdy na tu ruku v klidu sám půjde.

31.8.2022 17:08
LeaCharlie

XXX.XXX.43.27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, i to je samozřejmě posun. Určitě bych odměňovala i za jednu nohu na prstě, později pochválit za vlezení celého papouška na prst. Vyndala bych ho z klece až tak po pár dnech, kdy na tu ruku v klidu sám půjde.

Aha ďakujem.

31.8.2022 18:32
LeaCharlie

XXX.XXX.43.27

K čomu to patrí čítala som si celé odpoveďe a nepochopila som k čomu to patrí

Přidejte reakci

Přidat smajlík