Rosela Pennant

Prodám Roselu penant - Prodám Rosela Penant modrý straka, červená straka. P...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Přeji hezký den. Mám dilema, jakého samce pořídit pro mou letošní odchovanou samičku. Jakou mutaci by jste zvolili? Děkuji moc
Měla by to být žlutá oranž pastel skořice. Co mě bylo řečeno. S penanty teprve začínám a seznamuji se.
napsal(a):
Měla by to být žlutá oranž pastel skořice. Co mě bylo řečeno. S penanty teprve začínám a seznamuji se.
Promiňte, ale nerozumím otázce vy musíte vědět jaké ptáky chcete odchovat a podle toho dopárovat, jestli nerozumíte genetice a ani nevíte co chcete chovat tak se do chovu mutací s prominutím nepleťte, prvně si udělejte vizi jaké ptáky chcete chovat a teprve potom nakupujte. Je to bohužel velice smutná ukázka dnešních chovatelů ničemu nerozumí, ale všechno chcete.
A vy jste zase vše hned věděl a na nic se nikoho neptal, že!!! S penanty začínám a je mě vážně líto, že se najdou takový zakomplexovaní lidé jako vy. To je teprve to smutné. Nejsem žádný množitel pro výkup, ale jen pro radost. Nebudu vám konkurovat!!! Jen by bylo škoda, nevyužít potenciál takové pěkné samičky.
napsal(a):
Přeji hezký den. Mám dilema, jakého samce pořídit pro mou letošní odchovanou samičku. Jakou mutaci by jste zvolili? Děkuji moc
Celkem vše bylo řečeno v předchozích příspěvcích, takže pokud se vám potenciál ptáka líbí, tak k ní kupte stejného, protože zjednodušeně řečeno, když pořídíte jinou barvu, tak s velkou pravděpodobností můžete očekávat úplně jinak zbarvené mladé.