Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2022 09:15

Přeji hezký den. Mám dilema, jakého samce pořídit pro mou letošní odchovanou samičku. Jakou mutaci by jste zvolili? Děkuji moc

4.9.2022 09:40
frodik

XXX.XXX.233.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Přeji hezký den. Mám dilema, jakého samce pořídit pro mou letošní odchovanou samičku. Jakou mutaci by jste zvolili? Děkuji moc

Těžko poradit, když ani nenapíšete o jakou mutaci se jedná.

4.9.2022 09:47

Měla by to být žlutá oranž pastel skořice. Co mě bylo řečeno. S penanty teprve začínám a seznamuji se.

4.9.2022 20:29
frodik

XXX.XXX.233.6

Měla by to být žlutá oranž pastel skořice. Co mě bylo řečeno. S penanty teprve začínám a seznamuji se.

Promiňte, ale nerozumím otázce vy musíte vědět jaké ptáky chcete odchovat a podle toho dopárovat, jestli nerozumíte genetice a ani nevíte co chcete chovat tak se do chovu mutací s prominutím nepleťte, prvně si udělejte vizi jaké ptáky chcete chovat a teprve potom nakupujte. Je to bohužel velice smutná ukázka dnešních chovatelů ničemu nerozumí, ale všechno chcete.

4.9.2022 21:05

A vy jste zase vše hned věděl a na nic se nikoho neptal, že!!! S penanty začínám a je mě vážně líto, že se najdou takový zakomplexovaní lidé jako vy. To je teprve to smutné. Nejsem žádný množitel pro výkup, ale jen pro radost. Nebudu vám konkurovat!!! Jen by bylo škoda, nevyužít potenciál takové pěkné samičky.

4.9.2022 21:23
Michalaeva91

XXX.XXX.103.33

Jaké jsou rodiče té samičky? Vypadá to oranž zlatý pastel

4.9.2022 22:00
JoPe

XXX.XXX.82.8

Celkem vše bylo řečeno v předchozích příspěvcích, takže pokud se vám potenciál ptáka líbí, tak k ní kupte stejného, protože zjednodušeně řečeno, když pořídíte jinou barvu, tak s velkou pravděpodobností můžete očekávat úplně jinak zbarvené mladé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík