Mladé andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám dvě nepribuzné letošní andulky.samec 3 m...
150 Kč
Dobrý den,
včera jsme si přivezli domů ručně dokrmenou andulku. Již cca týden byla "k odběru", přesný věk neznám, ale v tu dobu se již sama krmila.
Anduláček je moc milý, jde na ruku, na ruce nám ozobává nehty, leze na rameno, jí proso. Vlastně je až extrémě nepřirozeně krotký.
Co mě ale znervózňnuje, že se nechová jako andulka. V podstatě sedí a kouká. V kleci si sedne na bidýlko a nic nedělá. Teď jsem ho před půl hodinou posadila na hračku na stole, tak sedí pořád na té stejné hračce na stole a nedělá nic. Když ho mám na ruce, tak něco dělá (kouše prstýnek, nehty, kousal do papíru etc.). Ale jakmile je kdekoliv jinde, než na nás, tak nedělá doslova nic. Ani na nás nepřeletí.
Za ten den párkrát letěl, asi 2x sám od sebe, pak ještě 2x, když jsem otevřela krabici, tak jak byl vylekaný z nového prostředí.
Je to normální, když takhle mladá anudlka nedělá "nic", i když je v kleci, i když je venku, a jen "sedí"?
Děkuji.
Dobrý den, vkládám foto.
Andulka normálně jí, už trochu i něco dělá, třeba když ji dá člověk na stůl, tak po půl hodině, co sedí na jednom místě, tak se projde.
Lítat umí, ale téměř to nedělá. Je velmi tichá, vůbec neštěbetá, maximálně vydá tichý zvuk.
Je krásně ochočený, jde na prst. Nechá se hladit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pusťte mu andulky v počítači, jestli se chytí.
Nejsou andulky hejnové? Mně vždycky těch anduláků v té obloukové klícce přišlo líto. Ale taky jsme měli doma samotného papoušíka v klícce, když jsem byla malá. Jen tehdá jsem to tak nevnímala.