Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Xiaomi

25.10.2022 16:53
Xiaomi

XXX.XXX.160.129

Dobrý den mám páreček žebříček u samičky jsem dnes uviděla že schovává nožičku a když ji vyndá nožička vypadá napuchle či slepeně nevím jak to nazvat jelikož zebricku mám dva měsíce vůbec nevím co s tím dělat prosím o radu ...
Zebřičku jsem raději nechytala abych ji ještě více neublížila..

Neregistrovaný uživatel

25.10.2022 17:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Asi se zachytila za ty krávoviny,kterých má plnou klec.

25.10.2022 18:31
exotchov

XXX.XXX.168.151

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Asi se zachytila za ty krávoviny,kterých má plnou klec.

V kleci same kraviny, mejte lidi rozum.

26.10.2022 04:14
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.38.39

Xiaomi napsal(a):
Dobrý den mám páreček žebříček u samičky jsem dnes uviděla že schovává nožičku a když ji vyndá nožička vypadá napuchle či slepeně nevím jak to nazvat jelikož zebricku mám dva měsíce vůbec nevím co s tím dělat prosím o radu ...
Zebřičku jsem raději nechytala abych ji ještě více neublížila..

V první řadě zebřička nepatří do tak malé klece, ale když už má být v kleci tak od 100cm více, také nechápu proč tam má různé rolničky, zvonečky a podobně nesmysli, copak je zebřička papoušek aby si hraním s těmito věcmi krátila čas? Pokud se jí noha nelepší tak k veterináři, klece se zbavit, zakoupit alespoň 100cm dlouhou, nebo si ji vyrobit, nevyjde to až tak draze, nedávat ji nesmyslný hračky ale místo toho přírodní bidla, budku a seno. U každého zvířete jsou náklady na chovatelské zařízení, krmivo a provoz mnohonásobně větší než cena zvířete samotného.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.10.2022 20:46

Luboš Jedlinský napsal(a):
V první řadě zebřička nepatří do tak malé klece, ale když už má být v kleci tak od 100cm více, také nechápu proč tam má různé rolničky, zvonečky a podobně nesmysli, copak je zebřička papoušek aby si hraním s těmito věcmi krátila čas? Pokud se jí noha nelepší tak k veterináři, klece se zbavit, zakoupit alespoň 100cm dlouhou, nebo si ji vyrobit, nevyjde to až tak draze, nedávat ji nesmyslný hračky ale místo toho přírodní bidla, budku a seno. U každého zvířete jsou náklady na chovatelské zařízení, krmivo a provoz mnohonásobně větší než cena zvířete samotného.

Koukal sem na foto a nepoznal sem jak je klec velká. Tak jak může te říkat že je malá?

28.10.2022 07:31
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.38.39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Koukal sem na foto a nepoznal sem jak je klec velká. Tak jak může te říkat že je malá?

Zkušenost, dle první fotky je vidět zaoblený vrch, mezera mezi dráty a jejich provedení, klec může mít rozměry tak 40x40cm základna o výšce 40 až 60cm, je to klasická komerčně prodávaná klec

28.10.2022 10:49

Nesouhlas, mám koupeno jen letos 7 kleci mezera mezi dráty 1 cm u jiných 1,4 cm i zaoblené. A přesto mají rozměr 80 d 70 v 40 s. A mají obchodech i klece přes metr na dálku a 80 výšku. Kupuji ve zverimexu vše se prodává běžné bez objednání. A jak píšete že to poznáte podle podle mez.dratu ste dobrej. Jinak ,jeto váš názor a nepřu se.

28.10.2022 11:23
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.38.39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nesouhlas, mám koupeno jen letos 7 kleci mezera mezi dráty 1 cm u jiných 1,4 cm i zaoblené. A přesto mají rozměr 80 d 70 v 40 s. A mají obchodech i klece přes metr na dálku a 80 výšku. Kupuji ve zverimexu vše se prodává běžné bez objednání. A jak píšete že to poznáte podle podle mez.dratu ste dobrej. Jinak ,jeto váš názor a nepřu se.

bylo by fajn aby paní vyfotila celou klec ale jsem si jistý že v tomhle případě jsem se trefil:)), zvonečky a jiné nesmysli u zebřičky, naznačuje že se jedná o začátečníka, který se teprve seznamuje s ptactvem (začínali jsme takto téměř všichni), a cenová dostupnost klece s rozměry, které jsem výše napsal, z toho soudím že bych mohl mít pravdu. poprosím tedy o vyfocení celé klece, budu velmi rád když se budu mýlit a zebřička bude mít klec alespoň ten metr na délku jak by si i tento drobný pták zasloužil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík