Prodám barevné mutace zebřičky pestré

Prodám Zebřičku pestrou - samce i samičky chované v hejnu ve společné celor...
200 Kč
Dobrý den, prosím o pomoc zda se jedná o pár či nikoliv.
Přírodní je 100% samec ale u té druhé si moc jistý nejsem.
Děkuji moc za pomoc.
PS. Bidla i klec jsou jen dočasná.
Oto43
XXX.XXX.15.164
Jura 302
napsal(a):
Myslím si že je to každého věc v čem si své svěřence chová. Téma bylo jestli jsou ptáci pár, kdyby je vyfotil třeba v přenosce tak nevím proč to řešíte, ale to je jen můj názor
Přesně jak píšete, mám zebříčky v kleci 30x40x30 a jak se mají světu. Každej nemůže mít voliéry.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Oto43
napsal(a):
Přesně jak píšete, mám zebříčky v kleci 30x40x30 a jak se mají světu. Každej nemůže mít voliéry.
Co jim taky zbývá...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Oto43
napsal(a):
To jsou spíše rozměry solidní přepravky!!
Oto43
XXX.XXX.15.164
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To jsou spíše rozměry solidní přepravky!!
A přesto mají zájem i o hnízdění. I bez budky.
Oto43
XXX.XXX.15.164
lupus4
napsal(a):
prostě jsou v tom krcálku blahem bez sebe - jen vás uviděj ...štěbetaj "hosana"
jaký mají "štěstí"
Nevím proč ne , teď mají 5 vajíček tak doufám že po neděli budou mladé.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Oto43
napsal(a):
Nevím proč ne , teď mají 5 vajíček tak doufám že po neděli budou mladé.
Tak to je teda fofr-včera bez budky a po neděli budou mladé!?Máte vůbec představu pokud se někdy zadaří, jak těm ptákům v té krabičce asi bude?
Oto43
XXX.XXX.15.164
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to je teda fofr-včera bez budky a po neděli budou mladé!?Máte vůbec představu pokud se někdy zadaří, jak těm ptákům v té krabičce asi bude?
Ještě vám odpovím i když to nemá cenu. Kde ppišu že včera snášeli bez budky?? Pokud vím tak sem psal že mají zájem o hnízdění i bez budky. Tak ji dostali ad nenosí na zem furt. A mladým bude dobře , vždy mohu dát do klece přepážku . Ad mají soukromí a neruší rodiče při dalším hnízdění.
Oto43
napsal(a):
Ještě vám odpovím i když to nemá cenu. Kde ppišu že včera snášeli bez budky?? Pokud vím tak sem psal že mají zájem o hnízdění i bez budky. Tak ji dostali ad nenosí na zem furt. A mladým bude dobře , vždy mohu dát do klece přepážku . Ad mají soukromí a neruší rodiče při dalším hnízdění.
Takže z jednoho krcálku uděláte 2 ještě menší. Tomu teda říkám welfare
Oto43
napsal(a):
Já si myslím, že nejsu žádný rejpal a nejsem zastánce toho neustálého rýpání tady, ale co je moc to je moc. Teď jste tomu dal korunu, malá klec to je, bez mladých eště bych mávnul rukou, ale když tam chcete dát ještě přepážku do tak malé klece, aby se mohli dál množit . Dejte je rovnou pak do krabičky od zápalek a máte o starost míň s přepážkou
Oto43
napsal(a):
Takže 4.1. mají zájem o hnízdění, snáší vejce na zem...ale 2.1. jste ještě nevěděl, jestli je to vlastně samec a samice.
🤣🙄
Jura 302
napsal(a):
Myslím si že je to každého věc v čem si své svěřence chová. Téma bylo jestli jsou ptáci pár, kdyby je vyfotil třeba v přenosce tak nevím proč to řešíte, ale to je jen můj názor
je to každého věc v čem si své svěřence chová
mno je a není, pokud je týrá, tak pouze dává argumenty do rukou "šíleným aktivistům" pro zákazy chovu ...
jen se divím, že Otík nechová v kuchyni třeba pštrosy, otočit by se tam snad mohli a to mu evidentně přijde pro "chov dostačující"...
Oto43
XXX.XXX.15.164
Ouško4
napsal(a):
Takže 4.1. mají zájem o hnízdění, snáší vejce na zem...ale 2.1. jste ještě nevěděl, jestli je to vlastně samec a samice.
🤣🙄
Jak ste přišel nato že nevím zda jeto pár, ?
Oto43
napsal(a):
Ad = Ať ? ad = ať ?
Rapl666
napsal(a):
To je fakt čurina z 25 příspěvků se dotazu týkají jen 2 odpovědi a řeší se tu gramatika a podobné s dotazem nesouvisející blbosti.
To je teda čurina, úplně se směju . Dotazů se netýkají, ale jsou to reakce na další příspěvky. Jestli vám přijde čurina, že někdo chová ptáky defakto v přenosce a eště ju rozdělí a vychvaluje se stím , tak to vám gratuluji . Jak tu dotyčný napsal, ne každý má možnost mít voliéru. Ano souhlas, ne každý pták ji nutně potřebuje, ale jde koupit i větší klec aspoň 80 cm třeba. Jenže to se nesmí žgržlit korunky. A když na to nemám tak to nechovám!!!! Beru když někdo chová v o něco menším než by se mělo i voliéry, ale toto je extrém. Zavřel bych dotyčného na WC na celý život a hodil bych mu žrádlo dveřma, su zvědavý jak by se mu to líbilo. Už se nedivím na některé ty reakce v diskusích od zkušených chovatelů.
David2013
napsal(a):
To je teda čurina, úplně se směju . Dotazů se netýkají, ale jsou to reakce na další příspěvky. Jestli vám přijde čurina, že někdo chová ptáky defakto v přenosce a eště ju rozdělí a vychvaluje se stím , tak to vám gratuluji . Jak tu dotyčný napsal, ne každý má možnost mít voliéru. Ano souhlas, ne každý pták ji nutně potřebuje, ale jde koupit i větší klec aspoň 80 cm třeba. Jenže to se nesmí žgržlit korunky. A když na to nemám tak to nechovám!!!! Beru když někdo chová v o něco menším než by se mělo i voliéry, ale toto je extrém. Zavřel bych dotyčného na WC na celý život a hodil bych mu žrádlo dveřma, su zvědavý jak by se mu to líbilo. Už se nedivím na některé ty reakce v diskusích od zkušených chovatelů.
Tak rozdělovat malou klec s tim souhlasím ze je to hloupost ale pokud má někdo pro radost 2 zebricky v kleci 40x40x40 tak není nutné ho tady hned kamenovat.
Rapl666
napsal(a):
Tak rozdělovat malou klec s tim souhlasím ze je to hloupost ale pokud má někdo pro radost 2 zebricky v kleci 40x40x40 tak není nutné ho tady hned kamenovat.
To nemyslíte vážně. Pro radost čí? Samozřejmě svou, trochu sobecké nemyslíte? Uspokojit svoji radost a druhým jim ju tímto zebrat (nedopřát). Než napsal o tom, že ju ještě rozdělí až budou mladé, tak jsem to ještě pobral a nereagoval, ale toto už je moc. Takže ano nutné to je.
David2013
napsal(a):
To nemyslíte vážně. Pro radost čí? Samozřejmě svou, trochu sobecké nemyslíte? Uspokojit svoji radost a druhým jim ju tímto zebrat (nedopřát). Než napsal o tom, že ju ještě rozdělí až budou mladé, tak jsem to ještě pobral a nereagoval, ale toto už je moc. Takže ano nutné to je.
Je to sobecké ale někoho kárat mi stejně přijde zbytečné stejně to nepomůže a dotyčný si udělá podle sebe.
Rapl666
napsal(a):
Je to sobecké ale někoho kárat mi stejně přijde zbytečné stejně to nepomůže a dotyčný si udělá podle sebe.
Ale třeba se zamyslí někdo jiný. Nereagovat znamená mlčky souhlasit.
Rapl666
napsal(a):
To máte pravdu, že to asi nepomůže, ale zbytečné to není určitě. Pokud jako chovatel s něčím zásadně nesouhlasím, tak přece nebudu říkat ,, jo v pohodě, to bohatě stačí ". A hlavně určitě si tu čtou i začínající chovatelé a není úplně to pravé, když si budou číst, že ptáky je možné chovat v přenosce.