Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2023 18:57
Msss

XXX.XXX.225.179

Dobrý den, přemýšlím o pořízení chovného páru ink. Zkušenosti mám mnoholeté z chovu amazoňanů (+drobní papoušci ). Nějakou literaturu už jsem také přečetl, nicméně se chci zeptat, jestli tu je někdo, kdo chová inky a jaké má zkušenosti s agresivitou samce vůči samici, podle článku níže se takovému chování dá předcházet
https://forpus.estranky.cz/clanky/clanky/chovatelske-clanky/agrese---problem-v-chovu-kakaduu.html pokud má někdo zkušenosti, budu rád, když se podělí.

Díky borci

15.1.2023 11:31
exotchov

XXX.XXX.168.151

Msss napsal(a):
Dobrý den, přemýšlím o pořízení chovného páru ink. Zkušenosti mám mnoholeté z chovu amazoňanů (+drobní papoušci ). Nějakou literaturu už jsem také přečetl, nicméně se chci zeptat, jestli tu je někdo, kdo chová inky a jaké má zkušenosti s agresivitou samce vůči samici, podle článku níže se takovému chování dá předcházet
https://forpus.estranky.cz/clanky/clanky/chovatelske-clanky/agrese---problem-v-chovu-kakaduu.html pokud má někdo zkušenosti, budu rád, když se podělí.

Díky borci

Ti co je chovaji se zde nebudou prezentovat,kdyz jsem zacinal z amazonanama tez jsem navstivil par chovatelu.

15.1.2023 11:50
kubanec

XXX.XXX.152.248

Presne tak nikdo vam tady nerekne klic k uspechu protoze kazdy par je jiny chov ink Bude velmi podobny nebo stejny jako kakadu ruzovy takze nekomu see Dari a jinymu ne hledat ready u chovatelu ruzaku tech je vice ..at see dari

JD67

16.1.2023 06:32
JD67

XXX.XXX.0.125

Dobrý den,
mě se vždycky nejvíc osvědčil přímý kontakt s chovatelem,
Inky chovám,pokud budete chtít,zvu Vás na návštěvu a můžeme si o chovu popovídat,
Jaroslav Drbálek,tel. 604 158 655

16.1.2023 08:19
loskutakruda

XXX.XXX.96.231

JD67 napsal(a):
Dobrý den,
mě se vždycky nejvíc osvědčil přímý kontakt s chovatelem,
Inky chovám,pokud budete chtít,zvu Vás na návštěvu a můžeme si o chovu popovídat,
Jaroslav Drbálek,tel. 604 158 655

Dobrý den Klobouk dolu

16.1.2023 23:54
Jiri.Valkoun

XXX.XXX.2.220

Takhle by to mělo vypadat 👍

Přidejte reakci

Přidat smajlík