70. Šampionát Neapol 2023

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2023 22:21
hzp

XXX.XXX.83.72

Tak vážení, právě bylo dokončeno před pár hodinami posouzení vystaveného ptactva v rámci konání již 70. Světového šampionátu v Neapoli v Itálii. Jistě sem někdo vzápětí dodá výsledky, nicméně již teď mohu konstatovat, že ČR (respektive její chovatelé) dosáhla historického úspěchu a to jak v počtu vystavujících, tak v počtu vystavených ptáků a následně i medailových úspěchů. Jsem skeptikem ohledně pořádání dalších těchto soutěží, takže z mého pohledu je to výzva. Zkuste se účastnit posledních pár těchto světových mistráků. Hádám ,že budou tak max. 2-3. Pokud mám povědomost, tak následující rok by to nemělo být daleko.
Chovu zdar.

19.1.2023 16:57
svobodapetr

XXX.XXX.56.8

hzp napsal(a):
Tak vážení, právě bylo dokončeno před pár hodinami posouzení vystaveného ptactva v rámci konání již 70. Světového šampionátu v Neapoli v Itálii. Jistě sem někdo vzápětí dodá výsledky, nicméně již teď mohu konstatovat, že ČR (respektive její chovatelé) dosáhla historického úspěchu a to jak v počtu vystavujících, tak v počtu vystavených ptáků a následně i medailových úspěchů. Jsem skeptikem ohledně pořádání dalších těchto soutěží, takže z mého pohledu je to výzva. Zkuste se účastnit posledních pár těchto světových mistráků. Hádám ,že budou tak max. 2-3. Pokud mám povědomost, tak následující rok by to nemělo být daleko.
Chovu zdar.

Dobrý den, není překvapující že zde není žádná reakce, jelikož jste se neptal na nic okolo výkupu.
Ale krásných 61 medailí pro české chovatele je úžasný úspěch v poměru k počtu ptáků kteří cestovali na COM a svědčí to o poctivě a kvalitní práci kterou soutěžní chovatele odvádějí. 👏👏👏

19.1.2023 17:01
skrobisko96

XXX.XXX.70.148

Pěkný počet medailí gratuluji všem zúčastněným k získu medaile

19.1.2023 17:34
Gloria

XXX.XXX.75.64

Výsledky jsem viděl. Přišli mi dnes ráno. Všem zúčastněným gratuluji, že reprezentovali české chovatele na tak vysoké úrovni. A opět se potvrdilo, že i zde se chová světová kvalita. Ještě jednou gratuluji všem zúčastněným a za jejich účast i prezentaci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík