Cydectin+can-tax

Prodám Kanára - Mám pár ampulí navíc. Na plicni roztoče u kanaru a amadiny...
Anueska26
XXX.XXX.142.63
Dobrý den,
Poradi mi někdo. Před 2 mi dny mi umřel jeden z kabatku z páru. Nevíme proč, ale měl prujem než umřel. Druhého to nijak nepostihlo. Vydezinfikovali jsme celou klec a šla jsem koupit dalšího aby byli zase dva. Ale moc se nepřijali. Ten nový stále skáče po tom starém. Vypadá to spis jak kdyby se chtěl parit. U toho je jejich zpěv teda obrovský. Nevím jestli to jsou bitky nebo páření. Za jak dlouho si na sebe zvyknout ? Přijmou se někdy nebo budu nucena ho vrátit do zverimexu ? Mate s tím někdo zkušenost prosím. Nejsem zkušený chovatel pohlaví nevíme
Dobrý den. Zřejmě máte dva samce. Samci kanárů se mimo chovnou sezonu což je asi od dubna do srpna chovají samostatně v kleci, protože jinak se mezi sebou budou neustále rvát. Ten Váš původní kanár považuje svoji klec za vlastní teritorium a brání ho před vetřelcem. Neprodleně je oddělte a nebo druhého kanára vraťte. Vašemu kanárovi vůbec nebude vadit, že je v kleci sám, alespoň Vám bude pěkně zpívat. Doporučuji si o kanárech v diskuzi na ifauně něco přečíst.