Prodám barevné mutace zebřičky pestré

Prodám Zebřičku pestrou - samce i samičky chované v hejnu ve společné celor...
200 KčOdyseus
XXX.XXX.93.57
Dobrý den , již rok chováme 2 kluky zebriček. Doposud byly bezproblémový. Poslední 2 týdny sebou "melou " v kleci jako by se chtěli umlátit křídly. Lítají jak zběsilí po kleci. Snažím se je uklidnit ale opakuje se ti znovu. Mám strach že si ublížili. Mohu poprosit pokud je o radu? Děkuji .
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Kluci se dostali do toku-rozdělit.
Odyseus
XXX.XXX.93.57
Pomůže dokoupit dalšího samečka? Rozdělit bohužel nemám jak .
Odyseus
XXX.XXX.93.57
Dobře mám koupit další klec ? Není nějaký způsob jak je uklidnit ?
Odyseus
XXX.XXX.93.57
Všimla jsem si že jeden skáče na druhého jako na samičku
Odyseus
XXX.XXX.93.57
Odyseus
XXX.XXX.93.57
Tak jsem dokoupila dalšího samečka, klec je dost velká, ale stalo se to, že ten nový a ten šikanovaný začali útočit na druhého, klovou jej do zobáku a nepustí ho k jídlu. Teď babo raď. Vrátit jej zpět do obchodu nebo se uklidní ?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Odyseus
napsal(a):
Tak jsem dokoupila dalšího samečka, klec je dost velká, ale stalo se to, že ten nový a ten šikanovaný začali útočit na druhého, klovou jej do zobáku a nepustí ho k jídlu. Teď babo raď. Vrátit jej zpět do obchodu nebo se uklidní ?
Ta klec asi není dost velká.
Když to vezmu podle velikosti zebřiček, tak šířka odpovídá zhruba rozměru mého notebooku. Na výšku je to asi víc. Délku neodhadnu.
Odyseus
XXX.XXX.93.57
Klec má rozměry 45,5 x 33,5 x 59,5 cm.
Odyseus
napsal(a):
Klec má rozměry 45,5 x 33,5 x 59,5 cm.
Je to malé. Možná nepřesné přirovnání - představte si 3 chlapy v místnosti 4,5 x 6 metrů. 24 hodin denně.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Je to malé. Možná nepřesné přirovnání - představte si 3 chlapy v místnosti 4,5 x 6 metrů. 24 hodin denně.
Je to nepřesné- co by za to 3 jinak orientovaní dali.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to nepřesné- co by za to 3 jinak orientovaní dali.
Myslím, že i ti by si časem lezli na nervy.