Byli jsme se ze zvědavosti podívat 4.2. na této burze ale velké zklamání co se týče návštěvnosti, pokud vím bylo to tak i při minulých burzách. Za mě je to zajímavé v tom, že je to na velmi dobrém a dostupném místě, velké prostory, stoly i se židlemi pro prodávající, žádné mačkání, dobrá kultura prodeje a stejně chovatelé nepřijedou. Škoda, mohla by to být špičková burza, asi by to chtělo i lepší propagaci ale kdo ví proč se to někde prostě nechytne.
papousek123
napsal(a):
Byli jsme se ze zvědavosti podívat 4.2. na této burze ale velké zklamání co se týče návštěvnosti, pokud vím bylo to tak i při minulých burzách. Za mě je to zajímavé v tom, že je to na velmi dobrém a dostupném místě, velké prostory, stoly i se židlemi pro prodávající, žádné mačkání, dobrá kultura prodeje a stejně chovatelé nepřijedou. Škoda, mohla by to být špičková burza, asi by to chtělo i lepší propagaci ale kdo ví proč se to někde prostě nechytne.
Ano musím s Vámi souhlasit , kultura a uroveň burzy v super prostorách proti jiným zaběhlým burzám , za mě je to velká škoda toho nevyužít
Je to skvělé místo pro konání burz. Myslím, že hlavně chybí více propagace ai taková, že se zde budou chovatelé o ni bavit a případně sdělovat poznatky. Burza téměř ve středu Čech a celkem dobré spojení silniční i hromadnou dopravou. Snad se to jednou rozjede více. Také když se zvýší četnost konání tak určitě stoupne i návštěvnost. I když v současnosti doba není pro chovatelství příliš příznivá, neboť lidé mají zcela jiné starosti například existenční, finanční i celkově depresivní z dění v Evropě i ve světě. Doufejme, že se brzy situace změní k lepšímu.
chovatelaustralie
napsal(a):
Je to skvělé místo pro konání burz. Myslím, že hlavně chybí více propagace ai taková, že se zde budou chovatelé o ni bavit a případně sdělovat poznatky. Burza téměř ve středu Čech a celkem dobré spojení silniční i hromadnou dopravou. Snad se to jednou rozjede více. Také když se zvýší četnost konání tak určitě stoupne i návštěvnost. I když v současnosti doba není pro chovatelství příliš příznivá, neboť lidé mají zcela jiné starosti například existenční, finanční i celkově depresivní z dění v Evropě i ve světě. Doufejme, že se brzy situace změní k lepšímu.
Situace se jen tak nezlepsi, nikdy to uz nebude dobre to si jen nekteri mysli a namlouvaji. Jak se rika zlate casi jsou uz davno pryc. Nastane doba podobna v zahranici ale u nas jako tradicne horsi.
Na podzim jsem burzu v Lysé navštívil. Byla spojená s výstavou chovatel. Nechali nás stát venku na mraze, navíc jsme platili klasické vstupné, jako na výstavu...tak jestli to nebude i touto zkušeností. Pokud návštěvníci burzy musí taktéž platit vstupné, tak se nedivím, že návštěvnost je nízká. Byla by to škoda, protože se mi burza taktéž jeví jako zajímavá, navíc otevírá trh v jiném kraji.
Venca3

XXX.XXX.1.83
PapaAus
napsal(a):
Na podzim jsem burzu v Lysé navštívil. Byla spojená s výstavou chovatel. Nechali nás stát venku na mraze, navíc jsme platili klasické vstupné, jako na výstavu...tak jestli to nebude i touto zkušeností. Pokud návštěvníci burzy musí taktéž platit vstupné, tak se nedivím, že návštěvnost je nízká. Byla by to škoda, protože se mi burza taktéž jeví jako zajímavá, navíc otevírá trh v jiném kraji.
To ano platit jako na výstavu je nehorázné. Stim souhlasím, a to že vás nechali stát na mrazu. Ale jeto i jinde jezdím do Sobotky a tam jeto stejné. I když prší neotevřou o chvilku dřív. A to sedí za dveřmi, jedině pustí překupníky ty mohou dovnitř hned.. Tak už tam jezdím jen občas pro krmení. A hned domu.
Venca3
napsal(a):
To ano platit jako na výstavu je nehorázné. Stim souhlasím, a to že vás nechali stát na mrazu. Ale jeto i jinde jezdím do Sobotky a tam jeto stejné. I když prší neotevřou o chvilku dřív. A to sedí za dveřmi, jedině pustí překupníky ty mohou dovnitř hned.. Tak už tam jezdím jen občas pro krmení. A hned domu.
Ano máte naprostou pravdu, návštěvníky burzy nepustí ani o minutu dříve a překupníky kteří platí stejně vysoké vstupné jako mi pouštějí třeba o hodinu dřív nechápu jejich jednání
supik99
napsal(a):
Já o této burze letos slyším poprvé. Navíc z plakátu vyplývalo, že se koná 4x do roka. Což není mnoho. Možná i to je věc, proč tam mnoho lidí nazejde.
Tak Reggio se koná jen 1 x ročně a lidi přijedou, Zwolle se konalo 2 ročně a lidi přijeli. To samé Straubing, Erfurt. Tím to nebude. Navíc vzhledem k harmonogramu Výstaviště to asi ani víckrát než 4 x být nemůže, tradiční termíny mají blokované tradiční výstavy. Jinak souhlasím s tím, že to místo má potenciál. Krom trochu problematičtějšího parkování to má všechny předpoklady. Uprostřed Čech, super přístup vlakovou dopravou, autobusy taky jezdí, dálnice na dohled. Plus krásné vytápěné haly s dobrým osvětlením, teď i upravili vstupné, fakt nevím proč se to nechytlo. Je to každopádně škoda, když srovnám kulturu prodeje se zablešeným Přerovem ...... Ani Sobotka, ani Kladno nemohou také konkurovat, konečně jsou to jen pouhé kulturáky. Snad jen ta Kroměříž.
Největší problém vidím v termínech burzy. Další je 1. května. Kdo po čarodějnicích pojede někam ráno na burzu ? Neznám nikoho kdo by vyrazil. Nehledě na to, že v sobotu je spousta lidí v práci nebo po páteční směně. Není tam ani někde na parkovišti výkup, který by přilákal spoustu lidí. A nejsou tam ani žádný stánkaři s prodejem krmiv a potřeb pro chovatelé. Vím, že je dost těžké někoho sehnat, ale pokud někdo má k dispozici tak velkou halu a má spoustu kontaktů na prodejce všeho možného ohledně chovatelství , tak je to trochu jeho neschopnost. Ono nestačí lidem otevřít halu a čekat, že to přijde samo. Když už tam někdo přijede a nevidí tam nic, tak se to rozkřikne a odradí to spoustu dalších. Za mě by bylo dobré udělat dva termíny v neděli , jeden na podzim a jeden na jaře. Domluvit co nejvíc prodejců s potřebami a udělat lepší reklamu. Třeba na fcb. Nestojí to moc a uvidí to mraky lidí. A pak už to bude jen na nás jestli tomu dáme šanci a přijedeme to podpořit.
Dobrý den, burza ma opravdu potenciál a je jen škoda že se nezucastni vice prodávajících. Myslím ,že letos je to třetí ročník. Vždy jsem byla, a bez problémů prodala odchovy, takže si nemohu stěžovat. Kupujících chodí dostatek, akorát je potřeba vydržet a neodjet po hodině, jak je zvykem na burzach. Ještě bych to úplně nezatracovala . Ať se všem daří. Jana J.