Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Krejci22

6.2.2023 18:28
Krejci22

XXX.XXX.34.124

Dobrý den,
Moje 80 létá babička má korelu, které je 8 a už si nebrousí zobák, ikdyž má čím. Babička se bojí ji zobák stříhat, má teď problem s potravou. Na veterině v Třeboni nám řekli, ze nejbližší je v Jindřichově Hradci, ale nemáme se tam jak dostat, než autobusem.
Není tu někdo z Třeboně, kdo by byl ochotný za peníze přijet a případně nám ukázat, jak se o zobak starat do budoucna?
Děkuji moc

Neregistrovaný uživatel

6.2.2023 18:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Chce to ostré malé nůžky a nebát se.

7.2.2023 14:04
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

nůžky bych na to nebral, zobák by se mohl rozštípnout. Zkuste pilník na nehty a opatrně obruste zobák jemně z obou stran, jde to a je to bezpečnější

9.2.2023 16:09
maxichov

XXX.XXX.224.26

Krejci22 napsal(a):
Dobrý den,
Moje 80 létá babička má korelu, které je 8 a už si nebrousí zobák, ikdyž má čím. Babička se bojí ji zobák stříhat, má teď problem s potravou. Na veterině v Třeboni nám řekli, ze nejbližší je v Jindřichově Hradci, ale nemáme se tam jak dostat, než autobusem.
Není tu někdo z Třeboně, kdo by byl ochotný za peníze přijet a případně nám ukázat, jak se o zobak starat do budoucna?
Děkuji moc

nejlepší jsou na to el. štípačky

Neregistrovaný uživatel

9.2.2023 18:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Dnes jsem u kamaráda upravoval vrchní zobák rozela pestrá-zákrok trval chvíli.Dobré pomůcky uvedeny výše-při použití pilníku by to chtělo uspat, je to zdlouhavé a pacienta to nebaví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík