Dovezu rozbalené balení 500g nekton lori 500g.byla odebrány 2 odměrky kupováno před 2 týdny.je to z 99% plné.cena 450kc
Dále 3x budka z překližky.vyska 30cm,základna 20x20cm.zebrik a sundávaci víko.cena 600kc za vsechny
Pouze volat 777877795
dovezu
Holoubek diamantový 1.1 rok 2022 samec z Maďarska kroužek 22 a samice hnědá kroužek 22cz cena 1400kč jen v celku
koupim
2,2 amadina paskovana (hrdlořezka) lonské
vystavní zebřičky v mutaci pinguin nejlepe nepřibuzny par
Prodám
Úplně nové
Materiál akrylová deska 4mm plná
9box délka 67 výška 56 šířka 19
2 box výška 44 délka 41 šířka 25
1 box výška 25 délka 37šiřka 25:
Po dohodě přivezu na burzu Kroměříž
Pokud by někdo chtěl video pošlu na WhatsApp nebo mesenger
731016105
Esma

XXX.XXX.23.191
Dobrý den mám zajem o páru holobku co inzerujte lorinkachov@email.cz pošlete mi číslo děkuji
donesiem : 1.1 rozela žltohlavá straka kr.18
1.1 rozela žltohlavá straka kr.21
1.1 rozela žltohlavá lutino kr.20
1.0 rozela žltohlavá štep. do lutin kr.22
0.1 rozela žltohlavá lutino kr.22
1.0 rozela pestrá modrá opalín kr.19
1.1 rozela čiernohlavá kr.19+12 s DNA
+421 905 424 735
Mohu dovest papouska zpevaveho
1.0 samec oranž straka rok 2022, krouzkovany
1.0 samec prirodni straka, rok 2022, krouzkovany
Tel: 731 214 347
Duhové andulky , kroužkované rok 2022 za cenu 200 Kč a nekroužkované 2022 za 180 Kč. (9x samci a 2x samice)….převážně kroužkované.
Dále andulky po duhových a vhodné k duhovým andulkám za 120 Kč
tel. 724102107
Mohu vzit
1.1 Pyrura červenobřichy 2017 DNA 6000kc
0.1 pyrura červenobřichy 2016 DNA 2800kc
1.0 pestra/modra kr22 1500kc
Koupim
0.2 rosela pestra/černa
1.0 rosela černohlava braun
1.1 aymara šedopsý
+48601764805
lukas885@wp.pl
Dobrý den,
napovezete někdo pap. zpěvavý 0,1 oranž lutino, kroužek 21,22
můžu vzít zpěvavý 2,0 oranž opalín/ ino kroužek 22
tel. 737379159
David F.
napsal(a):
Dobrý den,
Koupím papoušek královský 1.1 nepříbuzný . Nebo 0.1 nejlépe r. 21-22 s DNA
Mohu Vám nabídnout sourozence 1.1 z roku 2021. DNA nemám, ale samec se začíná vybarvovat. Samozřejmě je možno prodat i samostatně a dovézt na burzu.
Můj telefon: 731311107 T.Krejčí
Doveziem alexander čínskych 2samcou krúžok 2022.prírodných zelených.tel.+421910593074
Mohu vzit pyruru zelenolícího suncheek, mooncheek, dilut, mint, a jiné kombinace.
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/4011778/mutace-pyrura-zelenolici/
Vyměním 1.0 opalín straka rok 22 za 0,1 rubino rok 22. Nebo prodám a koupím .
Dodo40

XXX.XXX.22.19
Kúpim samcov ary nobilis, rok 22.
Přivezu nepřibuzny par Amazonan modročely kroužek 22 DNA a samičku také DNA kroužek 22 ,nepřibuzne páry ,přírodní rozela Penant ,nepřibuzny par rozela červená vše kroužek 22 tel 776391039 Chrudim
DominikH

XXX.XXX.237.51
Po domluvě mohu dovézt 2,2 amada modrolící červenobřichá,
kroužkovaný odchov 2022 od vlastních rodičů, vzájemně nepříbuzní. Jedná se o odchov ptáků druhé generace po odchytu . Zaručeně nepříbuzní na populaci chovanou v Evropě. Ptáci byli telefonicky zamluveni a ale posléze neodebráni.
Tlf. 737555691
coturnix
napsal(a):
Po domluvě mohu dovézt 2,2 amada modrolící červenobřichá,
kroužkovaný odchov 2022 od vlastních rodičů, vzájemně nepříbuzní. Jedná se o odchov ptáků druhé generace po odchytu . Zaručeně nepříbuzní na populaci chovanou v Evropě. Ptáci byli telefonicky zamluveni a ale posléze neodebráni.
Tlf. 737555691
mam zaem poslate mi cena pro 1.1 na emal zlatisti@abv.bg
Přivezu Korely :
0,1 Pastelface perlová 6/2022
1,0 Bělohlavá 6/2022
Po dohodě :
1,0 Creamface straka. 2020
Tel. 776 851 492
1,1 šedé nepříbuzné korely 2022...2.1 Alexandry malé, nepříbuzné,2022,DNA...WiFi Smart zásuvky 20A,skvělá věc,šetří elektriku, používám u papoušků na mrazák, topení atd... ovládání přes mobil,nebo ručně...cena 250..u nás v obchodech 450kc...dále WiFi teploměry za 200kc...dva poslední kusy... mám jich doma několik a kdykoliv,kdekoliv se můžu na mobilu vidět jakou aktuální teplotu mám v chovatelských zařízeních,nebo jaká tam byla teplota kdykoliv před tím,prostě přehled... příště budou chytré WiFi žárovky, používám jich několik ve všech chovatelských zařízení ...ovládání přes mobil,nastavení simulace východu i západu slunce
Po dohode vopred mozem priviest mladé páry panenky hnedoprsej rok narodenia 2022, stepitelnej na mutacnu. Cena za pár 80 eur / 2000 Kč.
Samice sú s DNA a samotné ich nepredavam.
Jozef
00421907115878
Alexandr malý cremeino, lutino,modry lacewing 2022 bez DNA
Alexandr velký 4 ks bez DNA a Samec s
DNA 2022.
Mníšek aqua 1.0 2022 a 0.1 aquaopalin s DNA možno i jednotlivě nepřibuzné.
Vyměním 0,1 rosela rubíno nebo 0,1 nadherná 2022 za 1.0 lutino 2022
Tel 702497681
Nizina

XXX.XXX.83.143
D
Iteko

XXX.XXX.83.143
Povezu alex.malé modrý lawceving a šedý.Vše kr.22.Pěkné kusy,ale bez dna.Tel.:728485535
czborilda

XXX.XXX.241.201
Po domluvě mohu dovézt 5,5 amada červenohlavá,
kroužkovaný odchov 2022,tři páry nemají kroužky cena 1700Kč a dve páry mají kroužky 2000Kč.
Astrid rákosní 0,1 není kroužkovaná cena 400Kč
Po dohodě mohu vzít do Kroměříže papoušek žlutotemenný, odchov pod rodiči, ale nebojácní, kontaktní, 2.2 , DNA, narození červen 2022, nádherní ptáci s hodně žlutými křídly, bez kroužku, cena samec 3.000, samice 3.500, tel. 739970498.
Kolega nabízí 6 x rosela pestrá Gold Mantel, bližší info na tel. 774545465
Povezu rosely pestré 1.1 albino, 2.0 modré. Dále 0.1 loňskou korelu, 1.0 neofemu tyrkysovou, holouby diamantové, bourky.
Kdyby někdo potřeboval dopárovat, povezu starší rosely opalin a rubino a páru modrých kakariků (redukuju chov).
V případě zájmu volejte nebo pište: 723 823 663.
Dobrý den,
po dohodě přivezu Rosela Penant lutino (info)
2,3 + samec oranž lutino vše 2022.
Tel. 731 443 696
Po domluvě nabizim samce barnarda limcoveho.vetsi zelená forma.kr.22.cena1800kc.mozno výměna za modrého pap.alexandřina.tlf 777877795
Kkr

XXX.XXX.120.18
Poveze nekdo horsky lemovany??
kakapo2
napsal(a):
1,1 šedé nepříbuzné korely 2022...2.1 Alexandry malé, nepříbuzné,2022,DNA...WiFi Smart zásuvky 20A,skvělá věc,šetří elektriku, používám u papoušků na mrazák, topení atd... ovládání přes mobil,nebo ručně...cena 250..u nás v obchodech 450kc...dále WiFi teploměry za 200kc...dva poslední kusy... mám jich doma několik a kdykoliv,kdekoliv se můžu na mobilu vidět jakou aktuální teplotu mám v chovatelských zařízeních,nebo jaká tam byla teplota kdykoliv před tím,prostě přehled... příště budou chytré WiFi žárovky, používám jich několik ve všech chovatelských zařízení ...ovládání přes mobil,nastavení simulace východu i západu slunce
Zapomněl jsem u toho teploměru,že měří i vlhkost,což se hodí vědět v době líhnutí mladých...
kakapo2
napsal(a):
Zapomněl jsem u toho teploměru,že měří i vlhkost,což se hodí vědět v době líhnutí mladých...
skrobisko96
napsal(a):
hodně lidi hodně ptactva za mě super burza
Přesně tak. Na únor hodně lidí, hodně ptactva, skoro jako by bylo září. Ikdyž lidí asi o trochu míň jak přes sezónu, ale nepatrně, tak, že se dalo o trochu líp pohybovat. Jinak většina posledních odchovů na stole prodána, takže voliéry mám téměř vyprázdněny na sezónu. Poslední potřebný kus dokoupený. Takže za mě taky super.
kocur676
napsal(a):
souhlas super burza👍, a pro ty které zajímá za kolik se vykupovaly andule, tak ráno za 50 a později je nebrali.
S tím, že byla nabídka velká a široká se dá souhlasit. Na to, že to byla burza únorová tak se prodávalo málo a špatně. Jen v mém okolí asi 20 ks amazónků bělobřichých - neprodal se ani kus.
7ks princů lutino = ani kus se neprodal a to podotýkám byly ceny 20 _ 30% nižší než je běžná cena. Takto mohu pokračovat druh od duhu....
David2013
napsal(a):
Přesně tak. Na únor hodně lidí, hodně ptactva, skoro jako by bylo září. Ikdyž lidí asi o trochu míň jak přes sezónu, ale nepatrně, tak, že se dalo o trochu líp pohybovat. Jinak většina posledních odchovů na stole prodána, takže voliéry mám téměř vyprázdněny na sezónu. Poslední potřebný kus dokoupený. Takže za mě taky super.
A co jste vše prodal ? ;)
Leona76
napsal(a):
A co jste vše prodal ? ;)
Prodal jsem 7 ks TCB andulek a 2 ks papoušků nádherných. Už zbývá jen jedna korela a 3 ks papoušků nádherných, a to už nějak dopadne, musíme být optimisti . Já teda musím říct, že já vždy když jedu něco prodám, takže mi bývá záhadou, když tu někteří popisují že se nic neprodává. Ale tím netvrdím, že to tak nemají, třeba mám jen štěstí. Je fakt, že nechová tolik drahých papouchů. Z těch dražších mám jen Aratingy sluneční a pár rosela gold gold opalín. Jinak ptáky v řádu stovek nebo, třeba 2.000. A v této době je jasné, že se budou dražší ptáci prodávat hůř, lidem ubývá peněz, ne všem, a rozmyslí si, jestli koupit ptáčka za X tisíc, to bude horší. Jedinou útěchou pro nás je, že pokud skončí hotovost, tak si ty ptáky pak budem měnit asi za párek, tak to už pude
David2013
napsal(a):
Prodal jsem 7 ks TCB andulek a 2 ks papoušků nádherných. Už zbývá jen jedna korela a 3 ks papoušků nádherných, a to už nějak dopadne, musíme být optimisti . Já teda musím říct, že já vždy když jedu něco prodám, takže mi bývá záhadou, když tu někteří popisují že se nic neprodává. Ale tím netvrdím, že to tak nemají, třeba mám jen štěstí. Je fakt, že nechová tolik drahých papouchů. Z těch dražších mám jen Aratingy sluneční a pár rosela gold gold opalín. Jinak ptáky v řádu stovek nebo, třeba 2.000. A v této době je jasné, že se budou dražší ptáci prodávat hůř, lidem ubývá peněz, ne všem, a rozmyslí si, jestli koupit ptáčka za X tisíc, to bude horší. Jedinou útěchou pro nás je, že pokud skončí hotovost, tak si ty ptáky pak budem měnit asi za párek, tak to už pude
Tak to je myslím super , že jste prodal,většinou vidím jak zmíněné ptactvo zůstává ;) možná se vic na lidi usmívate (vtip)
Jj máte pravdu bude hůř.
Já zas ráda mrknu i na dražší ptactvo ;) nebo něco jiného co není tolik ,ale je pravda,že s tím se moc na burzy nejezdí ;)
milbe
napsal(a):
V mém okolí 1ks límcový celozelený 50€,2ks andulek Texas 350 Kč, 2ks zpěvavý lutino 400Kč,vystavni andulky 350 Kč, Rozely vůbec žádné, mniši nic, alexandři nic, Aymary nic... Hodně špatně
To je taky překvapující, ale asi jak koukám jde ptactvo finančně více přístupné pro každého, než to ostatní :(
Leona76
napsal(a):
Tak to je myslím super , že jste prodal,většinou vidím jak zmíněné ptactvo zůstává ;) možná se vic na lidi usmívate (vtip)
Jj máte pravdu bude hůř.
Já zas ráda mrknu i na dražší ptactvo ;) nebo něco jiného co není tolik ,ale je pravda,že s tím se moc na burzy nejezdí ;)
Možná jo . Netuším. Já osobně teda když jsem procházel burzu, tak jsem našel asi jen 2 prodejce nádherných. Jak píše milbe TCB andulky kolem něj po 350 Kč, já je prodával po 400 kč a v momentě pryč, tak nevím, ale je to zajímavé. To já samozřejmě taky, je to větší vzácnost jak přírodní rosele, kterých je pohustu, a rád se zastavím a povykládám. Tím nikoho neodsuzuju samozřejmě. Ono je to těžko, u levnějších ptáků je to zase ovlivněné výkupem, a ať se nám to líbí nebo ne, kdyby tu výkup nebyl, tak nikdy nemůžem pokrýt nabídku poptávkou. Každý kdo odchovává si myslím, že určitě nekoupí tolik kusů co odchová. Nepamatuju burzu, kde by v únoru nebylo pomalu kam stoupnout s ptáky. Loni touto dobou když jsem jel prodávat posledního nádherného, tak byla druhá hala poloprázdná. A sehnat v tuto dobu kvalitního jedince byl docela problém. Prostě je to tak, že výkup určité období nebral nic nebo jen něco v omezeném množství a to za cenu které v zimním období se rovná ceně v létě. Spousta lidí, kteří by je tam dávno dali, buď neměla možnost to kam dát nebo to tam za tu cenu prostě nedala. Výsledek, že před novou sezónou je na trhu hromada ptáků, kteří by za normálních podmínek už byli prodání. A to my jako chovatelé nemožem všechno poskupovat, každý ruku na srdce kolik jste odchovali a kolik jste koupili. Můj názor, nikomu nevnucuju. Všem přeji ať se daří a podaří se jim odchovy prodat. Nezbývá než věřit, že se tato situace změní a zlepší.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
David2013-reakce na vaši poslední větu.Dovolím si tvrdit,že to bude přesně naopak.
clok

XXX.XXX.57.161
Vkaz panu chovateli co prodal kanara chromeho na nohu(burza Hodonin)...moc vam dekuji..jste fakt charakter..ale dobre 300 ze ..mozna si to zde precte
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
David2013
napsal(a):
Já si to myslím taky, pokud se nestane zázrak a doba se nestane zase normální a ne co je teď, jen se snažím být optimistou.
Zázraky se dějí-bohužel jen v pohádkách.
maxa
napsal(a):
Tak nevím v mém okolí se toho prodalo dost jen kamarád prodal čtyři penanty straky.Já koupil samičku modročelou,penanta a páru králováků.Pohyb byl všude.Krásná burza ale v Přerově se prodává lépe.
Taky je mi záhadou, vždy když jedu, tak vždy něco prodám. Kolem mě se taky celkem prodalo, neříkám, že kvanta, ale každý něco. I z domu celkem dost prodám. Dneska zamluvená i poslední korela, tak už jen ty nádherní. Nevím, souhlasím s Maxa, že se i prodává. Někdy víc někdy míň, ale tak nikdy neočekávám že odjedu s prázdnou přenoskou.
clok

XXX.XXX.57.161
David2013
napsal(a):
Taky je mi záhadou, vždy když jedu, tak vždy něco prodám. Kolem mě se taky celkem prodalo, neříkám, že kvanta, ale každý něco. I z domu celkem dost prodám. Dneska zamluvená i poslední korela, tak už jen ty nádherní. Nevím, souhlasím s Maxa, že se i prodává. Někdy víc někdy míň, ale tak nikdy neočekávám že odjedu s prázdnou přenoskou.
Zaplat panbuh za vykup....tam jsou stovky kusu kazdu burzu,..na stole par desitek prodanych
clok
napsal(a):
Zaplat panbuh za vykup....tam jsou stovky kusu kazdu burzu,..na stole par desitek prodanych
Príde doba že chovateľov EÚ zruší ako zrušila psíčkarov,príde aj na nás dlho to trvať nebude,už sa postupne všetko potichúčky chystá,za hotovosť nepredáme ani nekúpime všetko pôjde elektronicky tak nás ovláda totalita a diktatúra.
terentete
napsal(a):
Príde doba že chovateľov EÚ zruší ako zrušila psíčkarov,príde aj na nás dlho to trvať nebude,už sa postupne všetko potichúčky chystá,za hotovosť nepredáme ani nekúpime všetko pôjde elektronicky tak nás ovláda totalita a diktatúra.
To nevady, že budeme predávať elektonicky,len aby sme predali aj za stáry časy bolo treba plaťit dane. Len že nebude komu mladé nebudu chovať nič.
vegh
napsal(a):
To nevady, že budeme predávať elektonicky,len aby sme predali aj za stáry časy bolo treba plaťit dane. Len že nebude komu mladé nebudu chovať nič.
Dovolím si vyvrátit vaše tvrzení, že mladý nebudou nic chovat. Ano doba možná spěje jiným směrem a chovatelů ubývá, lidé se z baráků radši stěhují do města do paneláků a pokud je tomu obráceně, tak jsou to někdy případy, že jim vadí, když kočka mňouká a pes štěká.
Každopádně já (20 let) a přítel (22 let) máme (když zůstanu u exotů) kolem 15 druhů a minimálně 4 další v nejbližší době plánujeme (o ostatním zvířectvu se ani nezmiňuji). A s pár mladšími chovateli se někdy setkáme - jen ne tolik jako se "staršími" (i když to je oproti nám asi většina )
Ale troufnu si říct, že je to hlavně o tom, jestli je k tomu vedli rodiče či okolí, protože sami se již k tomu moc nedostanou. Dříve kdo nechoval, tak neměl - teď koupíte pomalu do klece i krokodýla
Zdravím všechny,co neztrácejí naději,se mnou už rok jezdí vnuk,je mu 10 let a nevadí mu vstávat ve tři ráno.Jeden domů a už se ptá kdy pojedeme znova.Celé léto každý den měnil vodu,asistuje u krmení i kroužkování.A k prodeji - vždy se něco prodá.Ted v Kroměříži 25 zeber,10 diamantových holoubků strak,6 samic červených rosel a pár žlutohlavých.A to je ůnor.Březen duben budou lepší.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Buďte rád za takového vnuka v dnešní době je to spíše vyjímka-přeji oběma hlavně výdrž.
holubar
napsal(a):
Zdravím všechny,co neztrácejí naději,se mnou už rok jezdí vnuk,je mu 10 let a nevadí mu vstávat ve tři ráno.Jeden domů a už se ptá kdy pojedeme znova.Celé léto každý den měnil vodu,asistuje u krmení i kroužkování.A k prodeji - vždy se něco prodá.Ted v Kroměříži 25 zeber,10 diamantových holoubků strak,6 samic červených rosel a pár žlutohlavých.A to je ůnor.Březen duben budou lepší.
Tak to je super ,jen tak dál moc mu fandím,ať mu to vydrží ;)
vegh
napsal(a):
Neporovnávajte staré časy z dneśkom,chcel by som vidieť ako by ste platil dane z predaja vtáctva v dneśnéj dobe pri takých cien energii,krmivách,je to prakticky nereálne pre chovateľstvo ako také ale aj pre chovateľa.
terentete
napsal(a):
Neporovnávajte staré časy z dneśkom,chcel by som vidieť ako by ste platil dane z predaja vtáctva v dneśnéj dobe pri takých cien energii,krmivách,je to prakticky nereálne pre chovateľstvo ako také ale aj pre chovateľa.
Aj za staré časy bolo stanované tržba čo nepodléhal dane.Pametám 80-tih.rokoh ked ma predvololi na dan.urad že mám zaplaťiť dan,alebo dokladovať vydaje,ked som odozdal vydajové bloky čo som kupoval krmivo tak dane mi nedali.Aj teraz je limit a určiťe tolik nezarobyťe aby Vám dali daaké dane.