Zdravím , jelikož potřebuji denně připravit více druhu ovoce na kostičky o rozměru cca 10x10 -12 x12 mm a již mě nebaví to krájet nožem mám dotaz jestli někdo z Vás používá nějaký kráječ třeba jako je tady na obrázku nebo něco podobného děkuji
kareta
napsal(a):
Vaši chovanci Vám diktují na jaké rozměry chtějí mít nakrájené ovoce ?
Budete se divit ale nediktují , ja se snažím přizpůsobit jejich potřebám a pokud vidím že ovoce je velikostně nevyhovující velikostně což mám za 20 let chovu plodožravého ptactva vypozorované. Hlavní důvod je že i velké množství ovoce zamrazuji ve 4 mrazácích o 500 litrech . Jinak nechápu význam odpovědi která se vůbec netýkala tématu.
Zdravím, ano používal jsem kráječ, sice né stejný jako na foto, ale na tom vůbec nezáleží. Hlavně, že splní co má a pro mě je ušetřená práce! Je dobré mít v něm různé velikosti nástavců. Je zajímavé, že u mě 1pár senegálců vůbec nebral žádné ovoce ani zeleninu nakrájenou na kostičky(0.5x0.5 nebo 1x1), ale jednou v zahraničí jsem viděl tuto směs nastrouhanou na nudličky, tak jsem to taky zkusil a bylo vyřešeno! A taky jsem používal strouhač na vajíčka 😎 a šlo to jedna báseň. S pozdravem Zappe
z jarda
napsal(a):
Zdravím, ano používal jsem kráječ, sice né stejný jako na foto, ale na tom vůbec nezáleží. Hlavně, že splní co má a pro mě je ušetřená práce! Je dobré mít v něm různé velikosti nástavců. Je zajímavé, že u mě 1pár senegálců vůbec nebral žádné ovoce ani zeleninu nakrájenou na kostičky(0.5x0.5 nebo 1x1), ale jednou v zahraničí jsem viděl tuto směs nastrouhanou na nudličky, tak jsem to taky zkusil a bylo vyřešeno! A taky jsem používal strouhač na vajíčka 😎 a šlo to jedna báseň. S pozdravem Zappe
Děkuji za opověď a že jste pochopil můj dotaz. Nakonec jsem objednal ten kráječ co jsem zde uváděl. Jde hlavně o to že když je během roku dostatek ovoce jako je khaki avokádo, hrušky atd tak kupuji cca 100 kg od každého druhu a zamrazuji a už se mi to opravdu nechce po večerech krájet na malé kostičky