Špaček jako domácí mazlíček.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2023 21:44
_Kasa_1297_

XXX.XXX.82.86

Zdravím. Zjistil jsem že lidi jak ve sředověku i teď chovají špačka jako domácího mazlíčka. Tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo má s chovem špačka zkušenosti, a případně samotného špačka. Předem děkuji za odpovéď.

26.2.2023 12:23
lupus4

XXX.XXX.205.61

měl jsem jako kluk , milý a chytrý pták ovšem řídký trus, naprosto nevhodné na volno v bytě, takže mu byla darována svoboda
nyní s potřebnými doklady seženete spíš exotické druhy
chov jen singl ptáka je bezohlednost vůči welfare zvířete

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2023 12:45

_Kasa_1297_ napsal(a):
Zdravím. Zjistil jsem že lidi jak ve sředověku i teď chovají špačka jako domácího mazlíčka. Tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo má s chovem špačka zkušenosti, a případně samotného špačka. Předem děkuji za odpovéď.

Proč chcete ausgerechnet divoké a navíc hejnové zvíře? To vám nestačí těch bezpočet domestikovaných?

...........ff

26.2.2023 12:52
...........ff

XXX.XXX.203.208

Tito ptáci jsou zakázáni chovat, musíte mít speciální povolení. V ostatních zemích, mimo Evropu je naprosto normální chov těchto druhů , ale tu je přísný zákaz.

26.2.2023 13:07

...........ff napsal(a):
Tito ptáci jsou zakázáni chovat, musíte mít speciální povolení. V ostatních zemích, mimo Evropu je naprosto normální chov těchto druhů , ale tu je přísný zákaz.

Opravdu speciální povolení Odkaz?

26.2.2023 13:24
lupus4

XXX.XXX.205.61

na všechny naše ptáky (mimo 3) potřebujete doklady

26.2.2023 13:26

lupus4 napsal(a):
na všechny naše ptáky (mimo 3) potřebujete doklady

Zrovna špaček mi nepřipadá jako ohrožený nebo nebezpečný druh s nutností povolení. Ale věřím vám.

26.2.2023 14:14
lupus4

XXX.XXX.205.61

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zrovna špaček mi nepřipadá jako ohrožený nebo nebezpečný druh s nutností povolení. Ale věřím vám.

bez dokladů o legálním nabytí lze z naší ptačí fauny chovat pouze bažanta obecného, kachnu divokou a holuba hřivnáče

Příloha č.4 k vyhlášce č.166/2005 Sb.

Přidejte reakci

Přidat smajlík