MarekZ

XXX.XXX.235.254
Dobrý den,
Mám 2 pyrury (spíše jak mazlíčky, než chovný pár) a už nějakou dobu přemýšlím nad čističkou vzduchu, něco jsem si přečetl, ale nedočetl jsem se jestli je ionizátor možné používat v přítomnosti papoušků nebo ne. A pokud ano, je Ionic-CARE Triton X6 dostačující?
Předem děkuji za odpovědi a rady.
Dobrý den ,
zakládáte zbytečně nové vlákno. Již se to tu několikráte řešilo. Ale když se ptáte, tak ano mám dvě tyto čističky, a jsou výborné. Co, co zachytí, to je síla. Bez nich by to nešlo! Je výborné, že se nic nemění, jen se lamely očistí ( otřou) a jede se dál. Čistím tak někdy jednou někdy dvakrát za týden.
MarekZ

XXX.XXX.235.254
tydýt
napsal(a):
Dobrý den ,
zakládáte zbytečně nové vlákno. Již se to tu několikráte řešilo. Ale když se ptáte, tak ano mám dvě tyto čističky, a jsou výborné. Co, co zachytí, to je síla. Bez nich by to nešlo! Je výborné, že se nic nemění, jen se lamely očistí ( otřou) a jede se dál. Čistím tak někdy jednou někdy dvakrát za týden.
Ano vím, že jich tu je několik, ale právě jsem u některých četl, že čističky mají zapnuté v nepřítomnosti papoušků tak si radši potvrzuji, že jsou bezpečné. Každopádně vám děkuji za opdověd.
Ne, ne já to používám 24 h denně, několik let. Ptákům to nevadí, není to slyšet a účinnost je vysoká. Lamely jsou vždy, jak když je pomoučíte. opráším takouvou barevnou štětkou na prach a jede se dál. Mám rozměr zálůtů 3,5x5 m a SUPER. Používáme to i doma, ale tam je na lamelách spíše šedý prach.