Burza Hodonín
Doveziem asi 20 párov dúhových anduliek roč.2022 chované celoroćne vonku ihneď vhodné do chovu cena za pár 400 KČ samice jednotlivo 250 KČ,śkoricovú samicu korely,holúbkov diamantových straky kus 500 Kč,výstavné andulky prevažne samci ,kúpim pár mutaćných hylov mexických,ponuky a otázky do súkromných správ ďakujem.
zosrnia
napsal(a):
Doveziem asi 20 párov dúhových anduliek roč.2022 chované celoroćne vonku ihneď vhodné do chovu cena za pár 400 KČ samice jednotlivo 250 KČ,śkoricovú samicu korely,holúbkov diamantových straky kus 500 Kč,výstavné andulky prevažne samci ,kúpim pár mutaćných hylov mexických,ponuky a otázky do súkromných správ ďakujem.
Zdravím. Mám na predaj pár hýlov mexických, samec opál, samica prírodná. Obaja r.2023 z vonkajšej voliéry. Lukáš
Dovezu samici Papouška Nádherného, starou 4 roky, bez kroužku, prodávám z důvodu úhynu samce. Cena 1000 Kč
Dále prodám letošní kroužky, 5 kusů, velikost 6,5 mm. Cena 38 Kč.
Kúpim samicu Neofémy Tyrkysovej, len s čistým žltým bruchom. Vyzdvihnem na burze alebo pricestujem osobne. +421918114533
exotchov
napsal(a):
Zdejsi fotky a 20 chovatelu, tam urcite bude daleko vic a vyber bude velky,jelikoz nejsou prodany jeste vsechny lonske a predlonske odchovy. A ceny budou tez nizsi jelikoz se toho potrebuji chovatele zbavit a ono to nejde a nejde. Takze ceny jdou dolu a klesat budou.
S výrokom že ceny pôjdu dole s Vami nesúhlasím,mám na to svoj názor a to je opak tvrdenia.
lada123
napsal(a):
Určitě ceny dolů nepůjdou, nebo spíše jedna polovina chovatelů co si cení své papoušky tak z cenou dolů nepůjde a bude jedno zda je prodají teď nebo až na podzim.. a ta druhá polovina "chovatelů" tak tam to jistý výkup.
A komu tu kvalitu prodaji, zlobte se ,ale ta kvalita neni a cenit si ptaku muzou to jim neberu . Koupil bych klidne jeste i jeden par kralovaku dal bych za mlade i 4000 za kus,ne ale ve velikosti tehdejsich penantu,tak asi. A to drobnejsi ptactvo co tam velka vetsina nabizi bych se musel stydět, cim dal horsi. Prosim nevztahujte to na sebe.
exotchov
napsal(a):
A komu tu kvalitu prodaji, zlobte se ,ale ta kvalita neni a cenit si ptaku muzou to jim neberu . Koupil bych klidne jeste i jeden par kralovaku dal bych za mlade i 4000 za kus,ne ale ve velikosti tehdejsich penantu,tak asi. A to drobnejsi ptactvo co tam velka vetsina nabizi bych se musel stydět, cim dal horsi. Prosim nevztahujte to na sebe.
Aha tak kvalitu by ste chceli ale kralovakov za 4000 ,tak nejak som to pochopzl,ja za kvalitných kralovakov ale aj iných jedincov by som zaplatil koľko si chovatel vypýta,je na mne a kaźdom chovateľovi ako sa rozhodne.
lada123
napsal(a):
Určitě ceny dolů nepůjdou, nebo spíše jedna polovina chovatelů co si cení své papoušky tak z cenou dolů nepůjde a bude jedno zda je prodají teď nebo až na podzim.. a ta druhá polovina "chovatelů" tak tam to jistý výkup.
Ceny už su dávno dole.Ked som kupoval prvé červenokrídlé muselsom dať za 1-kus mesačnu vyplatu teraz minimálného platu možeťe kupiť aj 10-15kusov tak isto králováky boli za 4-5 mesačné vyplati a teraz aj 8-10kusov kupíťe za vyplatu.tak že skončili zlaté časy.
vegh
napsal(a):
Ceny už su dávno dole.Ked som kupoval prvé červenokrídlé muselsom dať za 1-kus mesačnu vyplatu teraz minimálného platu možeťe kupiť aj 10-15kusov tak isto králováky boli za 4-5 mesačné vyplati a teraz aj 8-10kusov kupíťe za vyplatu.tak že skončili zlaté časy.
Dobrý den.
To je dobře, že si můžeme tyto ptáky defacto všichni dovolit koupit !
Pišta, teď nakupuj a máš zase zlaté časy