Dobrý den chci se zeptat jestli někdo nepoveze samici zpěváka oranž rubino. Buď vyměním za mojí rok 22 ( důvod je že se nemají k sobě se samcem ) a nebo prodám a koupím.
Mohu vzit pyruru zelenolícího suncheek, mooncheek, dilut, mint, a jiné kombinace.Ptáci připraveni na sezónu.
Mlade prosinec 2022 6 x suncheek 4500 kc 3 x opalin cinnamon/dilute 2500 kc od 2 paru, nemají DNA.
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/4011778/mutace-pyrura-zelenolici/
Po dohode viem doručiť:
1,0 Pyrrhura emma
0,2 Pyrrhura frontalis
0,2 Pyrrhura lepida
1,1 Pyrrhura pacifica nepribuzny
2,2 Pyrrhura rupicola sandiae nepribuzny
1,1 Pyrrhura melanura
0,1 Pyrrhura rhodocephala
0,1 Pyrrhura rhodocephala 1F misty
Kontakt :
+421 995 946 958
bryluk@centrum.cz
Po záväznej dohode priveziem korely výstavného typu. Chovné aj odchov 22. Iba vážny záujem. Bližšie info +421904976971.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravým,možem priniest nepríbuzný pár roziel.Samec pastelová straka,samica pastel.Kružky 2022.
Zdravím,
na burzu přivezu kmen z ořechu, délka 70cm, vnitřní průměr 20 - 23cm.
Tel.: 608 839 567
Prodám chovný pár penantu samec přírodní samice straka vloni 6 mladých vše kroužkovano dále prodám rosele žlutobřichý vloni měli vajíčka ale čistý samec byl mladý. Vše 100% stav důvod prodeje potrebuji uvolnit místo.
Po dohodě přivezu na prodej:
Aymara pruhovaný lutino 1,0 pohlaví určeno DNA, kroužkovaný, rok 2022, odchov pod rodiči.
Cena dohodou.
Koupím:
Pyrura zelenolící tyrkysový nepříbuzný 1,1 rok 2022, kroužkovaný s určeným pohlavím
Pyrura rudohlavý 0,1 dvouletou až tříletou, kroužkovanou s určeným pohlavím
Tel.: +420 607 821 623
Mohu dovést 0.1 rosela žlutolící opalín, s DNA, kroužek 22. Cena dohodou. Případně koupím nebo vyměním za samce.
Mohu dovést v případě zájmu 16.4.2023 do Kroměříže - viz
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3938731/nejen-antracitove-andulky/
fero11
napsal(a):
Mohu se zeptat kde se burza koná. Děkuji
přivezu
1,4 pyrura červenobřichý cena 1800kč/ks DNA kr 6/22
1,1 aratinga sluneční 3800kč/ks DNA kr 5/22
1.1 Alexandry malé, nepříbuzné,2022,DNA,samec šedý, samička modrá...1.0 Amazonan modročelý 2022,DNA...WiFi Smart zásuvky 20A,skvělá věc, šetří elektriku, používám u papoušků na mrazák, topení atd... ovládání přes mobil, nebo ručně...cena 250..u nás v obchodech 450 a více ..dále WiFi teploměry za 200kc..... mám jich doma několik a kdykoliv, kdekoliv můžu na mobilu vidět jakou aktuální teplotu a vlhkost mám v chovatelských zařízeních, nebo jaká tam byla teplota kdykoliv před tím, prostě přehled... chytré WiFi žárovky, používám jich několik ve všech chovatelských zařízení ..nastavení teploty barev, intenzita světla, ovládání přes mobil, nastavení simulace východu i západu slunce 18W... 220kč....není potřeba mít žádné speciální stmívače, jen vyměnit starou žárovku za chytrou a nastavit vše v mobilu...
Dovezu sklopec na kuny a další škodnou. Mohu vzít budky z překližky pro papoušky.
Po dohodě mohu dovést 8 páru výstavní zebřičky pinguin (Beloprse) vše rok /22
Mohu dovést do Kroměříže andulky tcb a krajkové. Kroužek 22, 21,20 .Nachystané do chovu.
Omezují chov .
774143028
Mohu přivézt po domluvě 2,0 amada modrolící červenobřichá,
odchov listopad 2022, kroužek 2023, vlastní rodiče, vzájemně nepříbuzní. F2 generace po odchytu. Cena 3000 Kč/ks.
Tlf. 737555691
Na burzu vezmu:
1. Pyrura zelenolící 2023:
- Pineapple, pineapple redface
- Opalín dilute, pineapple/dilute, opalin/dilute
- Suncheeck
- Tyrkys skořicová/dilute, tyrkys skořicová dilute
Možno sestavit nepribuzne pary.
2. Alexandr maly 1.0 DF modra dominantní straka HO 2022
3. 0,1 Pyrura červenobřicha 2023
Vše DNA
Pára kanaru21rok 400, neofema modrohlava agua palid 500 a violeta 600 ks. Andulky polovystavni Texas a perlove lemované po 200 a lutina 300. Andulky vhodné i na ochoceni. 3 týdny odstavene. Volat na tel +420 608295240.
koki
napsal(a):
Nepoveze někdo samici korely? Nejlépe perlovou.
Zdravím. Sice jsem nechtěl brát sebou ptáky ale jestli máte zájem můžu vzít 0,1 perlová šedá po výstavních rodičích cena 700,- v případě zájmu tel 733 575 216. L. Janča.
Jinak kdyby byl zájem mám ještě i nepříbuzné samce od druhé páry rodiče 1,0 šedý perlovy/lutino × 0,1 lutino perlová. Mladé 2,0 šedý perlový / lutino 1,0 lutino perlové
V případě zájmu lze složit i 1 nepříbuzná pára.
Dnešní burza za mě ok. Slušná fronta u vstupu při příjezdu v 6:00, ale "odsejpalo to". Všude mraky lidí, ptactva (různé kvality). Ceny výkupů nevím, nic jsem (kromě prázdné přenosky a zpět plné) nebral :)
Ceny krmení se poměrně dost liší. Je třeba nejdříve omrknout a pak kupovat.
Kvalita párků a limonády ucházející
Jen škoda, že to mám trochu z ruky. Určitě pojedu zase.

Nevie niekto prečo bolo na burze tak vela policajtóv?
5008.

XXX.XXX.228.41
Na Přerově bývají taky. Nervózní z toho jsou jedině zloději😎

Mne to pripadalo ako za starých čias.Civili chodili medzi ludmi a informovali policajtóv.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
napsal(a):
Mne to pripadalo ako za starých čias.Civili chodili medzi ludmi a informovali policajtóv.
Až si vás zaměří kapsář a obere ani nebudete v tom chumlu vědět jak, tak budete rád za přítomnost policie.Bylo tam už dost takových případů, proto jsou ta opatření.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Až si vás zaměří kapsář a obere ani nebudete v tom chumlu vědět jak, tak budete rád za přítomnost policie.Bylo tam už dost takových případů, proto jsou ta opatření.
Ja nič proti ním nemám,pýtam sa len zo zvedavosti.Či to bola prevencia,alebo hľadali niekoho konkrétneho. lebo nikdy predtým som si ich tak moc nevšimol.Ale videl som ako ten civil viedol policajta za niakym chlapom a kontrolovali mu doklady.
maarek

XXX.XXX.57.161
lavice
napsal(a):
Ani policajti nic nezmůžou, pokud zloděje nechytí za ruku.
Z chov.burze se stalo nedelni setkani lidi na parek a cafe tak se nedivte
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
lavice
napsal(a):
Ani policajti nic nezmůžou, pokud zloděje nechytí za ruku.
Výborný postřeh.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
maarek
napsal(a):
Zase jeden co závidí někomu párek a kávu.Setkání lidí proč ne-je to každého věc!
květen22

XXX.XXX.12.41
maarek
napsal(a):
Tak určitě někdo jede 100,200,300 km ,aby si dal kafe a párek Tak ,když už tam jste od 6 hodin ( a vstáváte ve 3,4h ráno) a než vše projdete tak třeba dostanete hlad. Pokud tedy nemáte sebou řízek a kyselou okurku v brašně. Trochu by se to chtělo zamyslet .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
papson
napsal(a):
Já je viděl přijíždět,vykládali něco jako futrál na ryby.Byly to takový ty reklamní sr....,a dělali tam nábor do svých řad. Nevím jak to je myslím: posr.t a okrá.t?
Dejte se do jejich řad-přestanete myslet a budete vědět.
Policie na burze, jen dobře, víc očí, víc vidí, ono to stačí už jako prevence, že se tam projdou. Nábor nevím, u stánku, kde policie byla bych to viděl víc na osvětu, podle lístečků, co rozdávali. Každopádně burza dobrá, jen tak dále. Za mě spokojenost. Kroměříž jezdím moc rád. Už pro to zázemí a zastřešený venek.