VOLIERA 6 ks

Prodám Korelu chocholatou - prodám volieru o rozměrech 6m x 5,5m. 6 ks boxů...
Dobrý den mám tady dotaz jestli na fotkách je pár a kdo je samec a samice . Mělo by to být že Perlova je samice ( roční ) a ten bílí samec (dvouletý . Ptám se proto že samec (bili ) je v vůdce a sedí na vajíčku (dnes snesla ) . Předem se omlouvám za neznalost mutací 😂 . A děkuji za případné odpovědi .
Křepik
napsal(a):
Dobrý den mám tady dotaz jestli na fotkách je pár a kdo je samec a samice . Mělo by to být že Perlova je samice ( roční ) a ten bílí samec (dvouletý . Ptám se proto že samec (bili ) je v vůdce a sedí na vajíčku (dnes snesla ) . Předem se omlouvám za neznalost mutací 😂 . A děkuji za případné odpovědi .
Perlová straka je samice, bělohlavá straka je samec. U korel se oba rodiče při sezení střídají, takže je to v pořádku.
Křepik
napsal(a):
Korely zpravidla zasednou od 3. sneseného vajíčka. Jelikož nesou obden, tak je to 5. až 6. den od sneseného 1. vejce. Do té doby vajíčka hlídá v budce samec. Po zasednutí se začnou střídat, někdy sedí obě společně.