Přátelé a chovatelé, zveme Vás na BURZU exotického ptactva,holubů,králíků a drůbeže která se koná v neděli 30.4.2023 od sedmi do deseti hodin v chovatelském areálu u vlakového nádraží ve Vyškově. Výkup exotického ptactva a králičích kůží je zajištěn.
Přivezu použitou kmenovou budku/v dobrém stavu/ výška je 62 cm. a průměr je 32 cm.Dále pak 2 ks.budek hranatých o výšce 60 cm. a šířce 25x25 cm. jsou nové a nepoužité. Dvířka do klecí a rám je z hranolků a jsou vypleteny poz.pletivem 15 x 15 mm. Rozměry dvojich dvířek jsou,výška 95 cm. a šířka je 60 cm.Další dvířka jsou menší a to výška 80 cm. a šířka je 48 cm.A poslední dvířka jsou výška je 77 cm. a šířka je 42 cm. Ceny dohodou.
marrekk

XXX.XXX.57.161
molousek
napsal(a):
Burza menší , zaparkovat se dalo taky dobře . Za mě se dá navštívit . Jel sem poprvé a chválim pořadatele . Blešák, prodej slepic, sazenic atd. I bufet . Něco jak Újezd u Brna. Chovu zdar.👍
burza mala prehledna,ptaku dost..kanar,zebra,ryzovnik...penant,kakarik,rosela,zpevaci..andule od 80 do 2000 kc..jen bych dal jeste jednoho vykupce aby byla konkurence...andula 50..kakarik 150 neni zrovna trhak
Hodnotil bych to jako regionalní burzu.
Příjezd v 8 hod. parkování bez větších problémů.
Dle pořadatelů , pořádají již 6 rokem.Byl jsem tam poprve. Na toto roční období , jaro, vše již nasedá , nebo již sedí, zde bylo docela dost papoušků.Hodně různých plemen králíků,holuby, slepice- sestavené čistokrevné kmeny,nosnice 16 týdnů- hezké za 230 kč,krmivo pro exot. ptactvo, krmné směsi, květiny,přísada,násadová vajíčka,výkup ptáků. Bufet, prodej koláčků. Celkově příjemné prostředí bez tlačenic a spěchu.
Škoda jenom, že to tam není déle.
Za mě - Chválím.