Síť k odchytu ptáků 10x3 metrů

Prodám Korelu chocholatou - Prodám nárazové sítě k odchytu malých ptáků - n...
150 KčJirkis123
XXX.XXX.175.135
Zdravím, mám doma cca dvou a půl roční korelku (samičku) a chtěl bych jí pořídit společnost, protože mi občas práce nedovoluje být tu přes den s ní. Hrozně dlouho toužím po mníškovi, vlastně jsem se na začátku rozhodoval jestli mnicha nebo korelu, tak jsem si říkal, že bych zkusil toho, protože jsou i přibližně stejně velcí a co jsem tak četl tak povahou společenští.
Budu mít teď fungl novou voliéru, takže by to bylo nové prostředí pro oba. Samozřejmě je mi jasné, že důležitá je nejdříve karanténa a potom je nechat, aby si na sebe zvykali postupně. Otázka ale je, jestli se spolu vůbec snesou a navazující otázka, pokud ano, tak jestli raději pořídit kluka nebo holku. Máte někdo zkušenosti? Případně jaké papoušky jste s korelou měli v jedné kleci? Předem díky za odpovědi.
Jirkis123
XXX.XXX.175.135
lupus4
napsal(a):
Budu mít teď fungl novou voliéru, takže by to bylo nové prostředí pro oba.
rozměry ?
70x70x130
Jirkis123
XXX.XXX.175.135
lupus4
napsal(a):
jestli je 130 výška, tak je to tak na andulku, s celodenním proletem
To fakt pro svoji pofiderní "potěchu" budete týrat , letce a hejnové ptáky v takovým krcálku ?
A proč chcete míchat ptáky z různých kontinentů ?
myslete na welfare zvířat a ne na sebe
Právě proto se ptám, vždy jsem měl jen jednoho papouška a viděl jsem lidi chovat párek korel i v menších klecích než mám nyní já na jednu. Samozřejmě, že mě jako první zajímá welfare zvířat. Klec má jen na noc a přes den je puštěná co to jde, má pro sebe celou místnost kde se jí nemůže nic stát.
Mrzí mě tón vaší zprávy, jsem tu na fóru abych si nechal poradit předtím než budu zvažovat pořízení druhého papouška, neříkám že to budu za každou cenu dělat. Jestli je zvyklostí nemíchat dva druhy z různých kontinentů, dělat to nebudu.
Není to pro mojí osobní potěchu, jde mi o dobro papouška, občas se stane, že já ani přítelkyně nejsme doma a korela tu zůstane sama, nechtěl jsem, aby jí tu bylo smutno.
tak ji pořiďte koreláka a je to
PS. za tón můžou miliony stejných dotazů lidí, kteří si pořizují živého tvora bez sebemenších znalostí a ohledů na jeho potřeby, což v dnešní IT době je nepochopitelné
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/?hledat=chov+korel
Jirkis123
XXX.XXX.175.135
lupus4
napsal(a):
tak ji pořiďte koreláka a je to
PS. za tón můžou miliony stejných dotazů lidí, kteří si pořizují živého tvora bez sebemenších znalostí a ohledů na jeho potřeby, což v dnešní IT době je nepochopitelné
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/?hledat=chov+korel
Dobře, jak velkou klec byste doporučil pro takový párek?
min délka 2m lépe 3+ x 1 š x 1-2 v,
budou-li pravidelně pouštěny na prolet, tak stačí délka 1,5 x 1 x 1
a prostudujte si ty články, je jich tam dost
1,0 (samec) si kupte klidně mladého od páru kde díky genetice víte hned pohlaví ve hnízdě a nemusel čekat půl roku než se projeví, i se snáze ochočí
abyste pak neměl 0,2 (samice) - "továrnu na neoplodněná vejce"
Jirkis123
XXX.XXX.175.135
lupus4
napsal(a):
1,0 (samec) si kupte klidně mladého od páru kde díky genetice víte hned pohlaví ve hnízdě a nemusel čekat půl roku než se projeví, i se snáze ochočí
Dobře, pozdržím nákup voliéry a najdu něco většího. Děkuji za rady a články určitě pročtu.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.24.136
lupus4
napsal(a):
To maj lidi v bytech pro ary natož korely😂😂😂