Stahování kroužků rodičema

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Chorchel

3.5.2023 17:16
Chorchel

XXX.XXX.232.12

Dobrý den.jiz jsem 3x nakrouzkoval korelky a to poslední kroužkování bylo úplně na hraně s tím,že to vůbec šlo.i tak jim to rodiče úspěšně stáhli,nechápu tedy jak to dokázali.Zadny pár mi to nikdy tak rapidně nedělal.obcas se stalo,že jim to třeba sjelo,když jsem je nakrouzkoval o dva o fous dříve.ale teď už jsem to vzdal.vsechny tři mláďata neokroužkovane...mláďata už plně opevrene oči a prostě se to nezdařilo,rodiče jakože za mě borci ve sundávání kroužku

3.5.2023 21:40
lavice

XXX.XXX.225.114

Chorchel napsal(a):
Dobrý den.jiz jsem 3x nakrouzkoval korelky a to poslední kroužkování bylo úplně na hraně s tím,že to vůbec šlo.i tak jim to rodiče úspěšně stáhli,nechápu tedy jak to dokázali.Zadny pár mi to nikdy tak rapidně nedělal.obcas se stalo,že jim to třeba sjelo,když jsem je nakrouzkoval o dva o fous dříve.ale teď už jsem to vzdal.vsechny tři mláďata neokroužkovane...mláďata už plně opevrene oči a prostě se to nezdařilo,rodiče jakože za mě borci ve sundávání kroužku

To není možné,píšete že to vůbec šlo, tudíž bez poranění nohy to nemohli stáhnot. Jakým průměrem vůbec kroužkujete a jakým způsobem? O postupu již zde bylo psáno mnohokrát. Na korely 5.5mm.

Chorchel

4.5.2023 07:03
Chorchel

XXX.XXX.232.12

Jak píšete.sam to nechápu.krouzky 5,5 klasika.mam deset páru,které mi pravidelně hnízdí...klasická Austrálie končící velikosti Horáka apod.korely nakrouzkovanyna potřetí už za otevřených oči,druhý den bez kroužků a poranění nohy.nechapu jak to ti rodiče dokázali.po 15 letech chovu jsem se s ničím takovým nesetkal.proto jsem tady toto téma založil...

Přidejte reakci

Přidat smajlík