Chorchel

XXX.XXX.232.12
Dobrý den.jiz jsem 3x nakrouzkoval korelky a to poslední kroužkování bylo úplně na hraně s tím,že to vůbec šlo.i tak jim to rodiče úspěšně stáhli,nechápu tedy jak to dokázali.Zadny pár mi to nikdy tak rapidně nedělal.obcas se stalo,že jim to třeba sjelo,když jsem je nakrouzkoval o dva o fous dříve.ale teď už jsem to vzdal.vsechny tři mláďata neokroužkovane...mláďata už plně opevrene oči a prostě se to nezdařilo,rodiče jakože za mě borci ve sundávání kroužku
Chorchel
napsal(a):
Dobrý den.jiz jsem 3x nakrouzkoval korelky a to poslední kroužkování bylo úplně na hraně s tím,že to vůbec šlo.i tak jim to rodiče úspěšně stáhli,nechápu tedy jak to dokázali.Zadny pár mi to nikdy tak rapidně nedělal.obcas se stalo,že jim to třeba sjelo,když jsem je nakrouzkoval o dva o fous dříve.ale teď už jsem to vzdal.vsechny tři mláďata neokroužkovane...mláďata už plně opevrene oči a prostě se to nezdařilo,rodiče jakože za mě borci ve sundávání kroužku
To není možné,píšete že to vůbec šlo, tudíž bez poranění nohy to nemohli stáhnot. Jakým průměrem vůbec kroužkujete a jakým způsobem? O postupu již zde bylo psáno mnohokrát. Na korely 5.5mm.
Chorchel

XXX.XXX.232.12
Jak píšete.sam to nechápu.krouzky 5,5 klasika.mam deset páru,které mi pravidelně hnízdí...klasická Austrálie končící velikosti Horáka apod.korely nakrouzkovanyna potřetí už za otevřených oči,druhý den bez kroužků a poranění nohy.nechapu jak to ti rodiče dokázali.po 15 letech chovu jsem se s ničím takovým nesetkal.proto jsem tady toto téma založil...