Australské andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Australské andulky 2:3 r. 2024 za 250kč/ks. 728...
Edas
XXX.XXX.97.46
Dobrý den
Prosím o radu ,podlahu ve voliéře mám z betonu poradíte jestli to tak můžu nechat nebo něco na zem dát třeba písek . A jak je to s ptačíma bobkama rozloží se v tom písku po nake době? Děkuji moc za radu
Edas
napsal(a):
Dobrý den
Prosím o radu ,podlahu ve voliéře mám z betonu poradíte jestli to tak můžu nechat nebo něco na zem dát třeba písek . A jak je to s ptačíma bobkama rozloží se v tom písku po nake době? Děkuji moc za radu
Pisek můžete dat na dno,ale i tak se pravidelného čistění nevyhnete.
Edas
XXX.XXX.97.46
Děkuji za odpověď a když tam nechám jen ten beton a nic na nej i tak to můžu nechat?
květen11
XXX.XXX.97.184
Edas
napsal(a):
Dobrý den
Dávám štěpku , když necháte jen beton stejně se nevyhnete jednou za čas vzít wapku....
Edas
XXX.XXX.119.226
Horák lutino
napsal(a):
Mám betonovou podlahu a co 3 dny ji zametám, bobky dělají králíci ,písek grit na trávení dávám do misek .
A jde to zamést rejzovým koštětem dobre?
Edas
napsal(a):
A jde to zamést rejzovým koštětem dobre?
Manželka mi koupila tento gumový smeták a je super, dnes pršelo a i na mokrém betonu ve venkovních výletech to šlo perfektně zamést.
Edas
napsal(a):
Dobrý den
Klidně můžete nechat beton. Když časem uvidíte, že je to nepraktické, tak tam můžete něco dát,ale čistit to budete muset tak jak tak, nic se vám nerozloží. Já osobně mám v zastřešené části beton a na tom písek (potěrák). Je to pro mě nejlepší varianta. Lehce to vyčistím, když je potřeba dosypu nový. Venku jsem měl trávu, ta padla za vlast. Udělal jsem beton, do něj vložil kameny, jako estetika dobré, ale na údržbu horší, aspoň za mě,ale káždý si chválí to co mu vyhovuje. Je třeba vyzkoušet a uvidíte.