Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Edas

14.5.2023 15:22
Edas

XXX.XXX.97.46

Dobrý den
Prosím o radu ,podlahu ve voliéře mám z betonu poradíte jestli to tak můžu nechat nebo něco na zem dát třeba písek . A jak je to s ptačíma bobkama rozloží se v tom písku po nake době? Děkuji moc za radu

14.5.2023 16:10
exotchov

XXX.XXX.168.151

Edas napsal(a):
Dobrý den
Prosím o radu ,podlahu ve voliéře mám z betonu poradíte jestli to tak můžu nechat nebo něco na zem dát třeba písek . A jak je to s ptačíma bobkama rozloží se v tom písku po nake době? Děkuji moc za radu

Pisek můžete dat na dno,ale i tak se pravidelného čistění nevyhnete.

Edas

14.5.2023 21:08
Edas

XXX.XXX.97.46

Děkuji za odpověď a když tam nechám jen ten beton a nic na nej i tak to můžu nechat?

14.5.2023 21:39
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Mám betonovou podlahu a co 3 dny ji zametám, bobky dělají králíci ,písek grit na trávení dávám do misek .

květen11

15.5.2023 07:29
květen11

XXX.XXX.97.184

Edas napsal(a):
Dobrý den

Dávám štěpku , když necháte jen beton stejně se nevyhnete jednou za čas vzít wapku....

Edas

15.5.2023 09:13
Edas

XXX.XXX.119.226

Horák lutino napsal(a):
Mám betonovou podlahu a co 3 dny ji zametám, bobky dělají králíci ,písek grit na trávení dávám do misek .

A jde to zamést rejzovým koštětem dobre?

15.5.2023 13:07
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Edas napsal(a):
A jde to zamést rejzovým koštětem dobre?

Manželka mi koupila tento gumový smeták a je super, dnes pršelo a i na mokrém betonu ve venkovních výletech to šlo perfektně zamést.

15.5.2023 20:00
David2013

XXX.XXX.192.87

Edas napsal(a):
Dobrý den

Klidně můžete nechat beton. Když časem uvidíte, že je to nepraktické, tak tam můžete něco dát,ale čistit to budete muset tak jak tak, nic se vám nerozloží. Já osobně mám v zastřešené části beton a na tom písek (potěrák). Je to pro mě nejlepší varianta. Lehce to vyčistím, když je potřeba dosypu nový. Venku jsem měl trávu, ta padla za vlast. Udělal jsem beton, do něj vložil kameny, jako estetika dobré, ale na údržbu horší, aspoň za mě,ale káždý si chválí to co mu vyhovuje. Je třeba vyzkoušet a uvidíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík