Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2023 08:42
Pionus senilis

XXX.XXX.92.162

Co vám bere Austrálie více při odchovu mláďat pod rodiči?suche krmení nebo máčené a klíčene?dekuji

17.5.2023 10:00
JoPe

XXX.XXX.82.8

Bere - nebere, to co si je naučíte během roku,to vám budou brát. Vy jste chovatel a vy rozhodujete o jejich výživě a to že vám něco neberou je váš výsledek, nebo předcházejícího majitele. Je to podobné jako s dětmi, kterým dáte na výběr mezi sladkostmi a zeleninou, ale to co nejvíc chutná nebývá vždy to nejvhodnější a to platí i pro ty naše ptáky.

17.5.2023 11:31
Pionus senilis

XXX.XXX.232.12

Ale můj dotaz nebyl založený na krmení na co jsou zvyklí apod....předkládám různy tipy krmiva.v každé období berou víceméně něco jiného.muj dotaz zněl,čemu davaji přednost.me např penanti berou hodně u krmení mladých klicene luštěniny.naopak nádherní se u odchovu ani toho netknou,i když jsou během roku na to zvyklí a radši zkrmují suché zrniny kterýma dokrmuji mláďata...a nebavím se o míchanici zeleném nebo ovoci a zelenině...prostě jak to mají vaši chovanci mě zajimalo.tot vse

17.5.2023 12:17
vegh

XXX.XXX.116.206

Pionus senilis napsal(a):
Ale můj dotaz nebyl založený na krmení na co jsou zvyklí apod....předkládám různy tipy krmiva.v každé období berou víceméně něco jiného.muj dotaz zněl,čemu davaji přednost.me např penanti berou hodně u krmení mladých klicene luštěniny.naopak nádherní se u odchovu ani toho netknou,i když jsou během roku na to zvyklí a radši zkrmují suché zrniny kterýma dokrmuji mláďata...a nebavím se o míchanici zeleném nebo ovoci a zelenině...prostě jak to mají vaši chovanci mě zajimalo.tot vse

Umna patagonce suhár-mrkva, klíčené slunečníc.vaječné ani nevšimnu alex.čínské vaječné,jabluká,močené kukuric,piškoti.pyrhuri,piškoti,mrkva,jabluká,klíčené.

Neregistrovaný uživatel

17.5.2023 12:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.2

Držte se toho co máte sám, jak píšete ověřené.Všichni musíme stále zkoušet a zjišťovat co se naším svěřencům nejvíce líbí a podle toho se řídit.

17.5.2023 12:57
lavice

XXX.XXX.225.114

Pionus senilis napsal(a):
Co vám bere Austrálie více při odchovu mláďat pod rodiči?suche krmení nebo máčené a klíčene?dekuji

někdo bere to a ten zas tohle a všichni dohromady berou vše.

17.5.2023 12:58
lavice

XXX.XXX.225.114

lavice napsal(a):
někdo bere to a ten zas tohle a všichni dohromady berou vše.

A vaječnou míchanici

17.5.2023 14:24
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Papouši jsou opičáci. Mně například přivezená samice králováka naučila brát česnek ve stroužcích ptáky ve vedlejších voliérách. Okoukali to od ní a pak bez problémů konzumovali všichni.

18.5.2023 15:18
Adamko

XXX.XXX.28.248

Já krmím suchou směsí i klíčeným celoročně a vždy je všechno sežráno (klíčím jen mungo a pšenici)

Přidejte reakci

Přidat smajlík