Bere - nebere, to co si je naučíte během roku,to vám budou brát. Vy jste chovatel a vy rozhodujete o jejich výživě a to že vám něco neberou je váš výsledek, nebo předcházejícího majitele. Je to podobné jako s dětmi, kterým dáte na výběr mezi sladkostmi a zeleninou, ale to co nejvíc chutná nebývá vždy to nejvhodnější a to platí i pro ty naše ptáky.
Ale můj dotaz nebyl založený na krmení na co jsou zvyklí apod....předkládám různy tipy krmiva.v každé období berou víceméně něco jiného.muj dotaz zněl,čemu davaji přednost.me např penanti berou hodně u krmení mladých klicene luštěniny.naopak nádherní se u odchovu ani toho netknou,i když jsou během roku na to zvyklí a radši zkrmují suché zrniny kterýma dokrmuji mláďata...a nebavím se o míchanici zeleném nebo ovoci a zelenině...prostě jak to mají vaši chovanci mě zajimalo.tot vse
Pionus senilis
napsal(a):
Ale můj dotaz nebyl založený na krmení na co jsou zvyklí apod....předkládám různy tipy krmiva.v každé období berou víceméně něco jiného.muj dotaz zněl,čemu davaji přednost.me např penanti berou hodně u krmení mladých klicene luštěniny.naopak nádherní se u odchovu ani toho netknou,i když jsou během roku na to zvyklí a radši zkrmují suché zrniny kterýma dokrmuji mláďata...a nebavím se o míchanici zeleném nebo ovoci a zelenině...prostě jak to mají vaši chovanci mě zajimalo.tot vse
Umna patagonce suhár-mrkva, klíčené slunečníc.vaječné ani nevšimnu alex.čínské vaječné,jabluká,močené kukuric,piškoti.pyrhuri,piškoti,mrkva,jabluká,klíčené.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.2
Držte se toho co máte sám, jak píšete ověřené.Všichni musíme stále zkoušet a zjišťovat co se naším svěřencům nejvíce líbí a podle toho se řídit.
Já krmím suchou směsí i klíčeným celoročně a vždy je všechno sežráno (klíčím jen mungo a pšenici)