Mart526

XXX.XXX.101.110
Dobrý den, jdu si pro radu začátkem roku jsem si koupil rozelu golden gold měla na zádech ještě černé peří pán mi říkal že to zmizí každopádně se tak neděje tak se ptám jedná se o golden gold? Rodiče jsou samec GG a samice štěpitelná na GG
Mart526

XXX.XXX.101.110
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den obavám se že pán vás napálil a prodal vám místo gold jen štěpáka na gold. Martin
Takže gold nemá černou barvu na zádech ani jako mládě?
Mart526

XXX.XXX.101.110
Martin-rosely
napsal(a):
Tohle je jak stará rosela?To je loňská?
Ano loňské mládě někdy z léta, vím že zlatá nemá černou právě proto mě to znejistilo ale myslel jsem že u mladých to být může
Mart526
napsal(a):
Ano loňské mládě někdy z léta, vím že zlatá nemá černou právě proto mě to znejistilo ale myslel jsem že u mladých to být může
Ano u mladých to být může, ale tohle je moc černé a proto to bohužel gold není. Je to jen přírodní rosela a snad bude štěpit na gold. Kolik jste za ní dal?
Mart526

XXX.XXX.101.110
Martin-rosely
napsal(a):
Ano u mladých to být může, ale tohle je moc černé a proto to bohužel gold není. Je to jen přírodní rosela a snad bude štěpit na gold. Kolik jste za ní dal?
Aha, děkuji za radu, a to jsem si vybral tu nejvíce žlutou, co se dá dělat. Chtěl za ní 4000
Zlaté rosely musejí vypadat k světu už jako mladé v budce. U špatně zbarvených mladých zázraky po přepeření nečekejte. Přiložené foto je můj loňský odchov. Golden opalín 1,1 a golden gold 1,2
Mart526

XXX.XXX.101.110
JoPe
napsal(a):
Zlaté rosely musejí vypadat k světu už jako mladé v budce. U špatně zbarvených mladých zázraky po přepeření nečekejte. Přiložené foto je můj loňský odchov. Golden opalín 1,1 a golden gold 1,2
To jsem bohužel nevěděl příště už budu chytřejší. Mohl bych se zeptat za jaké ceny jste je prodával?