Milovníkzvířat123

XXX.XXX.57.165
Dobrý den, kousek od vody jsem našla vajíčko. Bude pravděpodobně od kachny. Zkoušela jsem ho prosvítit. Část prosvítá, ale na horní části vajíčka nejde nic vidět. Není tam žádný černý flek (to kachně) Nevím, jestli je Teda živé. Ani nevím, jak dlouho tam je, vypadá to, že tam je tak 4 dny. Má ještě šanci? Zabalila jsem ho do deky a dala ji do krabice vysílané polistirenem. Jak mám postupovat dál? Děkuji všem za rady.
Milovníkzvířat123
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.2
Milovníkzvířat123
napsal(a):
Dobrý den, kousek od vody jsem našla vajíčko. Bude pravděpodobně od kachny. Zkoušela jsem ho prosvítit. Část prosvítá, ale na horní části vajíčka nejde nic vidět. Není tam žádný černý flek (to kachně) Nevím, jestli je Teda živé. Ani nevím, jak dlouho tam je, vypadá to, že tam je tak 4 dny. Má ještě šanci? Zabalila jsem ho do deky a dala ji do krabice vysílané polistirenem. Jak mám postupovat dál? Děkuji všem za rady.
Milovníkzvířat123
To co popisujete by neudělal žádný "Milovník" zvířat!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.2
vlasta1
napsal(a):
A proč ne JT106??
Popsal bych to ještě drsněji než-exotchov-,ale nestojíte mi za to.Může vás omluvit jedině věk tak do 10 let!
Milovníkzvířat123

XXX.XXX.57.165
Dobrý den. Asi jsem zapomněla zmínit,že vajíčko bylo asi metr od chodníku. Bylo docela daleko od vody (asi 15m), proto jsem ho radši vzala. Nevím, jak se tam dostalo. Buď ho tam tak blbě nakladla kachna, nebo ho už někdo objevil a dal ho na tak špatné místo. Samozřejmě bych ho jen tak nevzala. Bylo na místě, kde pořád jezdí kola nebo chodí lidi, takže by ho kachna ani nemohla zahřívat. Nemusíte mi hned nadávat, když pořádně nevíte, co se stalo;) Stejně, kdybych ho tam nechala, někdo by ho buď vzal nebo by umrzlo.
Milovníkzvířat123
Uživatel s deaktivovaným účtem

to vejce už je dávno kaput, takže je to fakt jedno. ale můžete si ho nechat, třeba z něj bude pukavec.