Milí chovatelé a příznivci iFauny,
mám obrovskou radost, že vám mohu oznámit důležitou novinu – web iFauna.cz se po třech letech vrací do českých rukou!
Českému týmu se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a naším cílem je navázat na více než 25 let dlouhou tradici podpory etického chovu a slušných chovatelů.
Od této chvíle je opět plně v provozu celé diskusní fórum (včetně neocenitelného archivu) a veškeré inzertní rubriky, které znáte z původní iFauny. Vaše účty i inzeráty byly převedeny na nový web – zvýhodněné inzeráty zůstávají zvýhodněné i nadále.
Oproti minulé verzi jsme lehce pozměnili strukturu kategorií, abychom inzeráty řadili co nejpřesněji podle jejich obsahu. Prosíme vás proto o trpělivost – je možné, že narazíte na drobné chyby nebo nejasnosti. Dejte nám o nich vědět! Buďto jednoduše napište sem do vlákna, nebo nás můžete kontaktovat na e-mailu redakce@ifauna.cz či na našich sociálních sítích.
Důležité upozornění: Pokud na iFauně vystupujete v rámci podnikání (např. prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat), prosíme vás o aktualizaci profilu – označení podnikatelské činnosti a doplnění IČO a názvu. Je to důležité z legislativních důvodů (nařízení P2B).
Děkujeme, že jste s námi. Uděláme maximum pro to, aby se iFauna vrátila ke svému původnímu poslání – být bezpečným a přínosným místem pro všechny zodpovědné chovatele.
Těšíme se na vaše příspěvky a společné pokračování tohoto krásného příběhu! 🐕🐦🐍🐠
Za tým iFauny zdraví
Šárka
1278
napsal(a):
Dobrý den, dnes jsem vložil inzerát do rubriky - Okrasné ptactvo a nezobrazil se v nabídce VŠE, ale dohledal jsem jej pouze když se zadá kontrétní druh ptacva - pyrura.Děkuji za vysvětlení.
Dobrý den,
děkuji za upozornění, toto by se dít nemělo, předávám na techniky a omlouvám se za komplikace.
kontrast

XXX.XXX.229.218
Přijde mi to písmo moc světlé a nečitelné, špatně se mi v tom orientuje.
Dobrý den,
děkuji za upozornění, předávám na techniky, vzhledem ke státnímu svátku ale prosím o trochu trpělivosti.
Pokud má někdo zvýhodněno a jeho inzerát je tímto postižen, prosím, napište na redakce@ifauna.cz nebo do SZ a adekvátní částku (dle zvýhodnění) Vám vložím do F-konta jako kompenzaci.
Zdraví
Šárka
iFauna
napsal(a):
mám obrovskou radost, že vám mohu oznámit důležitou novinu – web iFauna.cz se po třech letech vrací do českých rukou!
Českému týmu se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a naším cílem je navázat na více než 25 let dlouhou tradici podpory etického chovu a slušných chovatelů.
Od této chvíle je opět plně v provozu celé diskusní fórum (včetně neocenitelného archivu) a veškeré inzertní rubriky, které znáte z původní iFauny. Vaše účty i inzeráty byly převedeny na nový web – zvýhodněné inzeráty zůstávají zvýhodněné i nadále.
Oproti minulé verzi jsme lehce pozměnili strukturu kategorií, abychom inzeráty řadili co nejpřesněji podle jejich obsahu. Prosíme vás proto o trpělivost – je možné, že narazíte na drobné chyby nebo nejasnosti. Dejte nám o nich vědět! Buďto jednoduše napište sem do vlákna, nebo nás můžete kontaktovat na e-mailu redakce@ifauna.cz či na našich sociálních sítích.
Důležité upozornění: Pokud na iFauně vystupujete v rámci podnikání (např. prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat), prosíme vás o aktualizaci profilu – označení podnikatelské činnosti a doplnění IČO a názvu. Je to důležité z legislativních důvodů (nařízení P2B).
Děkujeme, že jste s námi. Uděláme maximum pro to, aby se iFauna vrátila ke svému původnímu poslání – být bezpečným a přínosným místem pro všechny zodpovědné chovatele.
Těšíme se na vaše příspěvky a společné pokračování tohoto krásného příběhu! 🐕🐦🐍🐠
Za tým iFauny zdraví
Šárka
Znovu se omlouvám, zbrkle jsem reagoval, na zničení ifauny, v roce 2023, Vám obrovsky fandím, smekám klobouk
iFauna
napsal(a):
Za tým iFauny zdraví
Šárka
Všechno paráda, ale fota zvířat zmizela
čendas
napsal(a):
Znovu se omlouvám, zbrkle jsem reagoval, na zničení ifauny, v roce 2023, Vám obrovsky fandím, smekám klobouk
Dobrý den, vůbec nic se neděje, je to teď tady trochu hektické
Ohledně zmizelých fotek - bohužel, ne vše se dochovalo (švédský majitel hodně fotek prostě smazal), ale aspoň do Atlasů a velké části článků to postupně budeme schopni doplnit ručně - něco máme stále uloženo offline, něco budeme asi skenovat z tištěných Faun.
Bude to chvíli trvat, ale obnovíme, co se dá.
Velice mě mrzí, že si tímto musela iFauna projít, ale aspoň mě těší, že jsme hodně zachránili a věřím, že to znovu rozjedeme!
krab
napsal(a):
Tak teď tu budou 2 fauny? faunaportal a Ifauna.
iFauna je jen jedna, na založení podobného webu nemáme vliv.
Osobně naprosto chápu, že něco takového vzniklo, když se tenkrát tady seškrtaly rubriky, taky jsem si ještě nedávno přes konkurenci kupovala strašilky
Nicméně i navzdory stávajícímu neutěšenému stavu jsme pořád největší (dle webu Similarweb.com máme stále více než dvojnásobnou návštěvnost oproti konkurenčním chovatelským portálům - to je veřejně dostupná informace) a věříme, že dokážeme navázat na dlouhou tradici a iFaunu dále rozvíjet.
Nápadů a plánů máme dost, teď je postupně budeme převádět ve skutečnost. První na řadě bude doplnění co největšího počtu fotek do článků a atlasů, které se nedochovaly na osekané podobě webu (u diskusí to půjde těžko, ale něco snad zvládneme) a paralelně s tím vizuální stránka webu. To ale nebude všechno.
Zdraví
Šárka
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
děkuji za upozornění, předávám na techniky, vzhledem ke státnímu svátku ale prosím o trochu trpělivosti.
Pokud má někdo zvýhodněno a jeho inzerát je tímto postižen, prosím, napište na redakce@ifauna.cz nebo do SZ a adekvátní částku (dle zvýhodnění) Vám vložím do F-konta jako kompenzaci.
Zdraví
Šárka
Dobrý den.
Taky se přimlouvám za tmavší písmo, hlavně ta zelená je hodně světlá. Díky.