Amazoňan oranžovokřídlý
Prodám Amazoňana oranžovokřídlého - Prodám amazoňany oranžovokřídlé, loňský...
5300 KčAhojte, chcel by som sa spytat na vas nazor na spolocnika - Amazonan z prirodzeneho odchovu. Ako je to pri tychto velkych druhoch s ochocenim ak pochadzaju z prirodzeneho odchovu? Vsade vidim ponukat rucne dokrmene mladata ako spolocnikov. A chapem to. Jedince od malicka odchovavane v spolocnosti cloveka a pri troche stastia aj socializovane v skupine mladat maju asi najvacsi predpoklad byt dobrym spolocnikom. Mna zaujimaju skor realne skusenosti ako narocne a do akej miery je mozne vychovat z neho spolocnika ak sa mu clovek bude venovat.
Tak ručně dokrmený neznamená nutně ochočený. Je dost profi dokrmovačů co cpou mimina jak husy a mladý papouch je ze všeho vyplesklej nemlich stejně jak voliérák.
Teď mám na bytě dva amazonky černotemenné. 2 letá samice z voliéry, žila v hejnu a 17 letý samec. X let s partnerkou venku, pak x let sám. Mám je doma samce.2 samici prvni měsíc. Po bytě se pphybuje samice opatrně ale bez bázně. Samec už je suverén ( po 17!!!!!!! Letech ve voliéře) na ruce nejdou ale když maj náladu mlsku si z ruky vezmou. Když na bytě zapadnou kam nemaj už se neděsí toho že jsou vzati do ruky a klovaj jen dosti vlažně. A to jim té pozornosti nevěnuji nijak extra víc.