Korely
Prodám Korelu chocholatou - Nabízím k prodeji korely chocholaté. Rok naroze...
Vaclos
XXX.XXX.171.123
Dobrý den, potřeboval bych radu od odborníků jestli je lepší pro korelu budka 25x20x35 nebo 25x25x35. Jestli má nějaké výhody jedna nebo druhá. Děkuji.
Zdravím, tak ty oba rozměry jsou v pohodě, snad jen výška 40cm? Výhody... záleží na materiálu z jakého je budka vyrobena. Přirozené prostředí, dobře izolují a dýchají z přírodních kmenů, ale čištění je horší. Umělá hmota - vysoká vlhkost a teplota. Prkna smrku a borovice, průměr 2cm dobře izolují. Buková překližka je dost tvrdá a odolná, ale běžná překližka 15-18mm může ve vlhku hůře izolovat nebo pracovat. Takže záleží na podmínkách. S pozdravem Zappe
Za mě základna pro korely není v pořádku , doporučuji 22x22 cm ale výšku asi 40 cm. Základnu 25x25cm. Doporučuji spíše pro ptáky od velikosti penantu. Výrobci nejsou většinou zkušení chovatelé a doporučuji obří budky s porovnáním velikosti papousku. Vyšší budky zajišťují klid samicím při sezení, nezapomeňte na žebřík z pletiva nebo dřevěných hranolku.
21Jozka
XXX.XXX.239.227
//Za mě základna pro korely není v pořádku , doporučuji 22x22 cm//
No těch pár centimetrů....„coul sem, coul tam“... žádný velký problém nemůže být! A ty uvedené rozměry jsou zcela v pořádku, o tom žádná.
21Jozka
napsal(a):
//Za mě základna pro korely není v pořádku , doporučuji 22x22 cm//
No těch pár centimetrů....„coul sem, coul tam“... žádný velký problém nemůže být! A ty uvedené rozměry jsou zcela v pořádku, o tom žádná.
Problém žádný není,ale základna 22x22 je lepší používám 20x20,podle mě se v menší cítí lépe.