Cydectin a barvivo can-tax20g
Prodám Kanára - Mám pár ampulí navíc. Na plicni roztoče u kanaru a amadiny...
Dohodou
Dobrý den všem,
Máme pár kanárů z loňského jara. Letos samička snesla 3 vajíčka, všechna byla neoplodněná. Podruhé 3 vajíčka, ve dvou někdo chvíli vyrůstal. Nic z toho nebylo. Teď po třetí má 4 vajíčka, sameček ji střídá na hnízdě, zahřívá vajíčka když se jde holka protáhnout nebo najíst. V čem by mohla být chyba pokud se ani teď nikdo nevyklube? Jak dlouho jim nechat v kleci hnízdo? Máme je doma, bydlí spolu. Děkuji za případné rady.
Zdravím, tak letos už 3x měli snúšku a to by mělo stačit, pak košík s hnízdem odstranit a nechat je v klidu. Že se to nepovedlo může mít víc důvodů.
1. Mladícká nezkušenost
2. Nevhodná vlhkost, podmínky
3. Rušení, neklid
4. Výživa a vitamíny
Popřemýšlejte a nastudujte info o chovu a potřebách. Zappe
Děkuji za odpověď. Pokud se nikdo nevyklube, hnízdo odstranim. Vlhkost nevím, jak ovlivnit, máme je doma, mají k dispozici koupelnu.
Rušení, jsou zvyklí na běžný chod domácnosti, vysavač, televize, ledničku milují.
Výživa, vitamíny, kupujeme směs pro kanáry, k tomu zelenina, ovoce, občas vajíčko, listy pampelišky, žabinec, naklíčenou řepku. Nonstop sépiová kost. Nenapadají se, sameček pomáhá, mají se rádi. Vajíčka v hnízdě jsou každý den otočená.
Vlhkost se ovlivní rozprašovačem na kytky a když mají koupelnu, koupou se? Když ne, tak poslední týden před líhnutím rosit. Výživa asi v pohodě, ale kupte Roboran pro exoty a Supervit D do vody (dle návodu). Jak víte, že vajíčka jsou každý den otočené, takže je každý den rušíte. Zappe
Na vajíčka se jdu podívat, když je hnízdo prázdné, holka se jde najíst. Nebojí se mě. Nevyhanim ji.
Vitamíny koupím. Na rozprašovač je asi pozdě, první vajíčko má od 8.6. a sedí od druhého, 9.6. Koupat se jde, ale teď jsem ji asi 5 dní neviděla.
Čerstvou vodu dostávají kolem 6:00, potom odcházím do práce. Většinou šla hned. Poslední dny nevím.
Nechci je množit, ale po té snaze bych jim jedno malé piskle přála.