Prodám samce Ara ararauna
Prodám Aru araraunu - Dva loňské mladé samce Ara ararauna. Jen volat.
Dohodou
Zdravím, pro ruční dokrmování mláďat Ary Ararauny je bezpodmínečné vybrat směs s vysokým obsahem tuků a energie. Pak je nutné dodržovat teplotu směsi (kolem 39°C) a také rozhoduje stáří mláďat.
1. Versele-Laga NutriBird A19 - (od 1. dne života) až do úplného odstavu.
2. Psittacus High Energy PLUS - od cca 4.týdne věku (kdy roste peří) až do úplného odstavu.
Podle mě je vhodné střídání těchto směsí... mě by taky nechutnalo jíst pořád to samé. Zappe
z jarda
napsal(a):
Zdravím, pro ruční dokrmování mláďat Ary Ararauny je bezpodmínečné vybrat směs s vysokým obsahem tuků a energie. Pak je nutné dodržovat teplotu směsi (kolem 39°C) a také rozhoduje stáří mláďat.
1. Versele-Laga NutriBird A19 - (od 1. dne života) až do úplného odstavu.
2. Psittacus High Energy PLUS - od cca 4.týdne věku (kdy roste peří) až do úplného odstavu.
Podle mě je vhodné střídání těchto směsí... mě by taky nechutnalo jíst pořád to samé. Zappe
já právě našel nutribird A21 a teké A19 ale ten prý není pro tak velké ptáky ale spíše pro menší jako je žako a podobně
Dokrmovací směsi nejsou žádný zázrak, je to spíš mašina na vaše peníze. Jak myslíte že dokrmují domorodci v amazonii ary ? Nutribird v tropickém pralese určitě nekoupíte. Odhadoval bych výrobní cenu dokrmovacích směsí v Evropě na maximálně 50 Kč za kilo. A21 nebo A19 je absolutně bezvýznamný rozdíl.
pavel55
napsal(a):
Dokrmovací směsi nejsou žádný zázrak, je to spíš mašina na vaše peníze. Jak myslíte že dokrmují domorodci v amazonii ary ? Nutribird v tropickém pralese určitě nekoupíte. Odhadoval bych výrobní cenu dokrmovacích směsí v Evropě na maximálně 50 Kč za kilo. A21 nebo A19 je absolutně bezvýznamný rozdíl.
je tam prý rozdíl v tučnosti.. tak nevím A19 je prý tučnější a tím i lepší?
Zdravím, pro Krista pána, tak Vy chcete nebo dokrmujete ARY a Vy nevíte? Jasně, že pro ary je lepší tučnější směs. Osobně těmto průmyslovým směsím nedůvěřuji, ale pro mnohé je to jednodušší způsob než si směs dělat sám. Já jsem odjakživa směsi dělal sám a nikdy žádný problém v ničem! Jen pro ary se musí přidávat více různých druhů ořechů. Taky je vhodné střídat základ směsi - mleté ovesné vločky a pak dětská krupice. Nezapomínat na dětské přesnídávky ovocnozeleninové a jogurty s biokulturou a jiné a jiné nutně důležité komponenty. Zappe