Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2015 13:24
Mondisal

XXX.XXX.69.182

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně homeopatik, vůbec se v tom nevyznám a na netu jsem toho moc nenašla. Mám fenu po operaci, kdy jí byla "přeříznuta" kost a následně sešroubována. Je to už 4 měsíce a kost jí vůbec nesrůstá. Na rehabilitaci mi byla doporučena homeopatika, ale žádná konkrétní. Proto se ptám, má s tím někdo zkušenost a může mi nějaká doporučit (jestli vůbec něco takového existuje)?
Děkuji.

8.2.2015 14:01
noemi

XXX.XXX.64.236

Nasaďte Wobenzym, na homeopatika se zeptejte odborníka, který tomu rozumí - sama toho můžete zkazit víc, než se na první pohled zdá.
Ano - homeopatika jsem svému psu podávala - zda zabrala, či to byl Wobenzym nebo něco dalšího netuším...každopádně - najednou se situace zlepšila a začalo to vypadat mnohem optimističtěji než předpokládal katastrofický scénář.

Prostě jsem byla v situaci - tonoucí se stébla chytá...

8.2.2015 14:04
lev

XXX.XXX.253.186

No asi bych nejprve zjišťovala co feně chybí, tzn. Kompletní krevní rozbor. Protože feně můžete cpát např. Fosfor a ona potřebuje třeba vápník. Pak bych si našla veta, nebo i lékaře lidského, který se homeopatií zabývá. Ono to moc pro laika není.

8.2.2015 14:48
Mondisal

XXX.XXX.69.182

Díky moc za rady. Wobenzym mě vůbec nenapadl. A jak se dávkuje u psů? Zkusíme i ten krevní rozbor.

8.2.2015 15:42
noemi

XXX.XXX.64.236

Já jsem tuším začala na dávkách 3x6 tablet a po 14 dnech snižovala na 3x3tablety.
Kolegyně - u knírače, po operaci normálně 3x10 tablet jako u člověka, pak postupné snižování 3x9; 3x8 atd.
Já jsem teď brala u zlomeniny a prý krásné - po 3 týdnech .

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2015 16:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zadejte svůj dotaz na bonoda poradna, Mvdr. Štourač je mimo jiné, taky homeopat, určitě vám poradí. Dotaz zadejte, co nejpřesněji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík