Proč chcete zrovna pro seniory?...máte k tomu nějaký důvod?
Mám mnohem staršího psa a kupuji dospělácké (záměrně - mají sice zpravidla více tuku, ale tím pádem méně sacharidů). Pokud jsme zkusili 2x seniorky - nechutnaly a výsledný efekt nic moc (a nebyly to šunty).
Pes nám na adultkách rozhodně netloustne . Nicméně - dostává různé přílohy, čili není 100% "amarounový".
O které granule přesně jde?
Já kupuji tyto: http://www.fajnzviratka.cz/detail-produktu/eukanuba-mature-senior-lamb-12kg-46
A fenečce chutnají a dle recenzí vycházejí dobře. Nám je také pět. Aco se týče granulí jsou asi jediné, které mlsá...
Klara24
napsal(a):
Já kupuji tyto: http://www.fajnzviratka.cz/detail-produktu/eukanuba-mature-senior-lamb-12kg-46
A fenečce chutnají a dle recenzí vycházejí dobře. Nám je také pět. Aco se týče granulí jsou asi jediné, které mlsá...
A můžete mi jen lehce naznačit, co tak dobrého je na granulích plných obilí, kukuřice a řepy?
Složení: kuře (>20%), kukuřice, pšenice, rybí moučka, ječmen, drůbeží moučka, čirok, sušená řepná dužina, sušená celá vejce, kuřecí vnitřnosti, živočišný tuk, sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, sůl, fruktooligosacharidy, hexametafosfát sodný, lněné semínko, DL-methionin, hydrochlorid glukosaminu, brutnákový olej, měsíčkový extrakt, chondroitin sulfát.
Mám psa z útulku a "trápím" ho momentálně tímto:
krůtí maso (28%), sladké brambory (27%), sušené krůtí maso (22%), krůtí tuk, dýně, pastinák, cizrna, minerály, fenykl, Immutop® (topinambur koncentrát), lněné semínko, rajčata, tymián, majoránka, oregano, petržel, šalvěj, ostružiny, maliny, borůvky, černý rybíz, bezinky, aronia, kopřivy, hloh, pampeliška, ženšen, mannan-oligosacharidy, frukto-oligosacharidy, extrakt z juky
a tímhle: čerstvý losos, brambory, sušený losos, hnědá rýže, lososový olej, rýže, mořské řasy, brusinky, vejce, extrakt z juky (MOS), mannan-oligosacharidy (FOS), frukto-oligosacharidy, minerály a vitamíny
Cenově jsou zhruba v podobné hladině jako ty Vaše. Náš pes má dle odhadů veterinářů 10 - 12 let, je krásně nasvalený a plný energie.
Možná by stálo za to se trošinku nad složením zamyslet.
Na recenze v daném případě moc nespoléhám, lidé mají mozky propláchnuté reklamou, která je v některých případech víc než zavádějící.