Uživatel s deaktivovaným účtem

kajka00
napsal(a):
Dobrý den, zajímalo by mě jakými granulemi krmíte (značka a jestli kupujete vždy z řady pro malé psy) a případně zda dáváte i maso (barf).
Je mi jasné, že každé zvíře je individuální ale jde mi spíše o zkušenosti z reálu a rozšíření informací.
Všem děkuji za tip
Krmíme masem, protože granule odmítá.
My krmíme granulkami. Všechny tři fenky. Malé (maltézačky) dostávají Sam's field pro malé pejsky a moje BOC dostává Platinum pro štěňata, a u téhle značky plánuji i zůstat. Nejen, že je mi doporučována hodně chovateli borderek v okolí, ale hlavně proto, že ta moje je nežravka a tohle jsou první granule, které jí opravdu chutnají, a u kterých se dožaduje žrádla přesně na čas. Čas od času jim přilepším syrovou kostí a prakticky denně se doma dělíme o zeleninu i ovoce.
Mimochodem, tahle značka opravdu chutná všem psům, kteří moc nejí. Sousedovic fena (14 let) odmítala žrát cokoli, granule, maso, rýži... pak jsem donesla na zkoušku Platinum a ona se furt dožadovala dalších. :).
mishule
napsal(a):
My krmíme granulkami. Všechny tři fenky. Malé (maltézačky) dostávají Sam's field pro malé pejsky a moje BOC dostává Platinum pro štěňata, a u téhle značky plánuji i zůstat. Nejen, že je mi doporučována hodně chovateli borderek v okolí, ale hlavně proto, že ta moje je nežravka a tohle jsou první granule, které jí opravdu chutnají, a u kterých se dožaduje žrádla přesně na čas. Čas od času jim přilepším syrovou kostí a prakticky denně se doma dělíme o zeleninu i ovoce.
Mimochodem, tahle značka opravdu chutná všem psům, kteří moc nejí. Sousedovic fena (14 let) odmítala žrát cokoli, granule, maso, rýži... pak jsem donesla na zkoušku Platinum a ona se furt dožadovala dalších. :).
Nevypadá špatně a dívala jsem se, že dělají řadu i bez obsahu obilovin.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kajka00
napsal(a):
A krmíte spíše syrové nebo vařené?
Od 2 měs. žere syrové, jednu dobu jsem jí zkusila vařit, ale 4.den už chodila kolem misky a stávkovala, stejně jako u granulí a jakýchkoliv konzerv.
kajka00
napsal(a):
Nevypadá špatně a dívala jsem se, že dělají řadu i bez obsahu obilovin.
Dělají, dělají, chci ji vyzkoušet jen, co mi do ní fenka "doroste". Na devíti měsících se mi stále nechce dávat granule pro dospělé, i když mi několik lidí říkalo, že pokud už neroste, je to jedno (stále je to ale štěně, že...).