Štěně a učůrávání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2015 17:23
Paja00751

XXX.XXX.164.67

Ahojte. Otec kúpil šteniatko. Má ho teraz 2 deň a je eľmi šťastný že ho má. Ja om ho ešte nevidela ale velmi sa teším ked ho uvidím. Ale... hovorí že sa stále pocikáva. Povedal mi len tolko. Viem že ked sa pes bojí tak sa niekedy pociká. Ale bojí sa či to má zo strachu alebo su to nejaké zdravotné problémy. Dakujem.

21.5.2015 19:40
scylla

XXX.XXX.150.32

Záleží na tom, kolik je štěňátku týdnů, do určitého věku jsou mimina jako průtokový ohřívač.

21.5.2015 21:00
Nicola

XXX.XXX.213.74

Štěně může mít taky zánět močových cest, což může být způsobeno nastydnutím nebo hormonální nerovnováhou(měla jsem u feny), kdyždopádně bych doporučila, aby to majitel štěněte řešil s veterinářem. Normální štěně ve věku osmi týdnů by mělo, až na nehody, zvládat venčení venku. Ze začátku po každém hraní, po jídle, po probuzení chodit ven, pokud ale chodí a účůrává, tak to normální není.

21.5.2015 22:24
Ebi

XXX.XXX.104.1

Nebo může také učurávat z radosti při kontaktu s lidmi, což jeden náš pejsek také jako štěně dělal.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.5.2015 06:22

"Normální štěně ve věku osmi týdnů by mělo, až na nehody, zvládat venčení venku. "
na tohle jsi přišla jak? jsou štěňata přirozeně čistotná a pak taková, která to zase až tak neřeší, a fakt to je normální...

22.5.2015 09:57
Eliška.

XXX.XXX.89.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"Normální štěně ve věku osmi týdnů by mělo, až na nehody, zvládat venčení venku. "
na tohle jsi přišla jak? jsou štěňata přirozeně čistotná a pak taková, která to zase až tak neřeší, a fakt to je normální...

To záleží na tom, kolik péče bylo štěňátku věnováno než odešlo do nového domova.

Já jsem si přinesla od chovatele 8 týdnů staré štěně, které už vědělo že se čurá jen na trávník.
Chovatelka si dala tu práci s tím, že vždy když se štěňata probudila nebo nažrala, hned je vynášela ven.
Bylo to vážně moc milé a dodnes jí všude chválím. Dnes je fence 5 let a nikdy se nevyčurá třeba na chodníku, má zafixováno že se čurá a kaká jen na trávě.

22.5.2015 11:00
loolucy

XXX.XXX.207.245

Eliška. napsal(a):
To záleží na tom, kolik péče bylo štěňátku věnováno než odešlo do nového domova.

Já jsem si přinesla od chovatele 8 týdnů staré štěně, které už vědělo že se čurá jen na trávník.
Chovatelka si dala tu práci s tím, že vždy když se štěňata probudila nebo nažrala, hned je vynášela ven.
Bylo to vážně moc milé a dodnes jí všude chválím. Dnes je fence 5 let a nikdy se nevyčurá třeba na chodníku, má zafixováno že se čurá a kaká jen na trávě.

To je sice fajn, ale to mi řekněte, jak bych tohle měla dělat s 10 štěňatama? By mi zdrhly! Navíc celou noc se čůralo a kakalo taky, tak nevim nevim jak by to člověk dělal s tím vynášením

Každopádně je to príma, vaše chovatelka se o pejsky musí opravdu starat:).

22.5.2015 11:12
Eliška.

XXX.XXX.89.52

loolucy napsal(a):
To je sice fajn, ale to mi řekněte, jak bych tohle měla dělat s 10 štěňatama? By mi zdrhly! Navíc celou noc se čůralo a kakalo taky, tak nevim nevim jak by to člověk dělal s tím vynášením

Každopádně je to príma, vaše chovatelka se o pejsky musí opravdu starat:).

Byl to to jejich první vrh, měli jich 6 a další už pak nechtěli.
Běhala celá rodina včetně dětí. Naposledy ve 12 v noci a pak ráno ve 4 hod.

22.5.2015 12:49
loolucy

XXX.XXX.207.245

Eliška. napsal(a):
Byl to to jejich první vrh, měli jich 6 a další už pak nechtěli.
Běhala celá rodina včetně dětí. Naposledy ve 12 v noci a pak ráno ve 4 hod.

Tak to mají můj obdiv! Hlavně děti :) U nás se s nima všichni jen mazlili a hráli a to bylo tak celý :).

22.5.2015 13:20

"To záleží na tom, kolik péče bylo štěňátku věnováno než odešlo do nového domova"
V prvé řadě to záleží na jejich vrozené čistotnosti.

22.5.2015 17:48
DogLove

XXX.XXX.57.179

Pokial cika normalne, vedome, je to ok. Male stenata cikaju skoro stale, po prebudeni, napiti, najedeni atd. Problem je napr. samovolny unik mocu, ze stena cika ani o tom nevie, v spanku, pri hre atd. to by mohol byt ektopicky ureter - zle ustenie mocovodu, za zveracom, moze byt jednostranny alebo obojstranny. Jednostranny sa pozna tak ze stena je schopne curat aj normalne ale aj mu moc unika (oblicky su dve, obe pracuju, jedna usti normalne t.j. do moc.mechura a stena je schopne drzat moc, druha za zverac), obojstranny ze stena je permanentne inkontinentne, infekcia je taktiez sprievodnym znakom.
Ak by sa Vam to nezdalo, radsej za vetom aby sa vylucila pripadna infekcia prip. chybny ureter.

Přidejte reakci

Přidat smajlík