Wolfsblut? Pane Miloši?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2015 19:43
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Dobrý den, zrovna jsem vybírala granule a natrefila jsem na Wolfsblut které se mi hodně zalíbily, jen jsem všude nenašla kolik je tam masa? A kterou z příchutí zkusit? Jak jsou na tom s kvalitou?
Líbí se mi tyto, mají celkem bohaté složení a nízký obsah vitamínu A (což potřebujeme) :

Wolfsblut Dark Forest
Wolfsblut Blue Mountain
Wolfsblut Green Valley
Wolfsblut Wild Pacific
Wolfsblut White Cloud High Energy

Jaký máte na ně názor? Zkusil jste je? Jak sedly vaším psům? Předem děkuji.

Neregistrovaný uživatel

22.6.2015 19:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Vím, že je to na pana Miloše, jen přidám s dovolením naši zkušenost. Po mnoha a mnoha změnách granulí, jsme cca před 3roky zakotvili u Wolfsblut a byly to konečně granule, které jim opravdu chutnaly. A to jsme zkoušeli snad všechny superprémiovky, co jsou na trhu. Máme je sice jen doplňkově, vařím, ale když není náhodou navařeno, jsou z granulí doslova nadšení, stejně tak je nosím na prochajdu s sebou jako mlsky pro cizí pejsky a všem chutnají velmi. Wild pacific jsou poměrně velké a k tomuto účelu se báječně hodí Jinak máme vyzkoušeno a chutná moc krom těchto ještě: Blue Mountain a Hunters Pride. Myslím, že na vyžádání vám pošlou na zkoušku i malé balení. Vyzkoušejte

22.6.2015 20:42
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vím, že je to na pana Miloše, jen přidám s dovolením naši zkušenost. Po mnoha a mnoha změnách granulí, jsme cca před 3roky zakotvili u Wolfsblut a byly to konečně granule, které jim opravdu chutnaly. A to jsme zkoušeli snad všechny superprémiovky, co jsou na trhu. Máme je sice jen doplňkově, vařím, ale když není náhodou navařeno, jsou z granulí doslova nadšení, stejně tak je nosím na prochajdu s sebou jako mlsky pro cizí pejsky a všem chutnají velmi. Wild pacific jsou poměrně velké a k tomuto účelu se báječně hodí Jinak máme vyzkoušeno a chutná moc krom těchto ještě: Blue Mountain a Hunters Pride. Myslím, že na vyžádání vám pošlou na zkoušku i malé balení. Vyzkoušejte

Jé, díky moc. Sbírám co nejvíce zkušeností a moc lidí je bohužel nezná. Na granule.cz jsem našla nejmenší balení po 2kg takže asi vezmu z každé té příchutě jednu.

22.6.2015 21:10
Markéta80

XXX.XXX.219.253

Já našla stránky kde odváží i po půl kg. tyhle granule se mě líbí že mají fakt velký výběr příchutí. jediný problém, ta naše je prostě nechce , myslela jsme že je to velikostí granulí a ted má fakt malinké a prostě ne, vždy sežere misku až má fakt hlad . Tak právě hledam jiné a prostě nevim

Neregistrovaný uživatel

22.6.2015 21:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Mám psy dva, každý jiné rasy a velikosti a nechápu, poněvadž oni vždycky jí, nebo nejí ty samé granule. Od té doby, co jim zachutnaly konečně ty Wolfsbluty, už jiné neměli, jen měním příchutě a od doby, co jsem začala vařit, jsem zakotvila u těchto tří vyzkoušených, pro nás nejchutnějších a měním jen tyhle. Ještě se mi nestalo, že by jeden nějaké granule odmítal a druhému chutnaly. Stejně tak z granulí(když jí nějakou dobu jen granule) průjmujou shodně oba dva, jen třeba jeden začne o nějaký den dřív. Samozřejmě určitě nechutnají všem psům, to se musí vyzkoušet. Tehdy mi je poradila sestřenice, která na ně narazila náhodou a poněvadž její fenka byla taky nimra, tak ji hned napadlo, že když chutnají jí, mohly by i našim psům. Byla jsem zpočátku skeptická, po těch všech vynášených do oblak a naši psi do nich nepárnuli...a hurá, zachutnaly a mám po starostech

22.6.2015 22:00
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Markéta80 napsal(a):
Já našla stránky kde odváží i po půl kg. tyhle granule se mě líbí že mají fakt velký výběr příchutí. jediný problém, ta naše je prostě nechce , myslela jsme že je to velikostí granulí a ted má fakt malinké a prostě ne, vždy sežere misku až má fakt hlad . Tak právě hledam jiné a prostě nevim

Tak nám ty 2 kg vyhovují, je to tak akorát abych poznala jestli mu jedou nebo ne. Máme trošku telátko takže to je tak na jeden den. Nám to pes dělal jako štěně taky že granule nechtěl ale zjistili jsme že je prostě rozmazlený a čeká na něco lepšího. Takže jsme ho nechali klidně hladovět, hladem by stejně neumřel a nakonec se rozjedl a pochopil že až dojí jeden pytel koupí se druhý jiný.

22.6.2015 22:02
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mám psy dva, každý jiné rasy a velikosti a nechápu, poněvadž oni vždycky jí, nebo nejí ty samé granule. Od té doby, co jim zachutnaly konečně ty Wolfsbluty, už jiné neměli, jen měním příchutě a od doby, co jsem začala vařit, jsem zakotvila u těchto tří vyzkoušených, pro nás nejchutnějších a měním jen tyhle. Ještě se mi nestalo, že by jeden nějaké granule odmítal a druhému chutnaly. Stejně tak z granulí(když jí nějakou dobu jen granule) průjmujou shodně oba dva, jen třeba jeden začne o nějaký den dřív. Samozřejmě určitě nechutnají všem psům, to se musí vyzkoušet. Tehdy mi je poradila sestřenice, která na ně narazila náhodou a poněvadž její fenka byla taky nimra, tak ji hned napadlo, že když chutnají jí, mohly by i našim psům. Byla jsem zpočátku skeptická, po těch všech vynášených do oblak a naši psi do nich nepárnuli...a hurá, zachutnaly a mám po starostech

Ještě máme půl pytle starých granulí takže se ještě rozhoduji nad těmi příchutěmi ale myslím že mu budou chutnat všechny.

22.6.2015 22:31
Markéta80

XXX.XXX.219.253

kerrynekk napsal(a):
Tak nám ty 2 kg vyhovují, je to tak akorát abych poznala jestli mu jedou nebo ne. Máme trošku telátko takže to je tak na jeden den. Nám to pes dělal jako štěně taky že granule nechtěl ale zjistili jsme že je prostě rozmazlený a čeká na něco lepšího. Takže jsme ho nechali klidně hladovět, hladem by stejně neumřel a nakonec se rozjedl a pochopil že až dojí jeden pytel koupí se druhý jiný.

Tak to jo, naše má půl kg min na 10 dní . Nic lepšího ani nedostává a kouká na mě jako co to je. Dostává jen pamlsek sušené kachní prsa za česání.

25.6.2015 07:50
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

Problém je, že část výroby tohoto krmiva se přesunula z Anglie do českého vafa a dle zákazníků šla kvalita rapidně dolů, cena ovšem nahoru. Navíc výrobce i tak stále uvádí, že se krmivo vyrábí v anglii. Nicméně na obalu podle šarže poznáte rozdíl a můžete granule identifikovat.

25.6.2015 08:38
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

kerrynekk napsal(a):

Fakt chápavej...

25.6.2015 17:19
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

pavel.novotny napsal(a):
Problém je, že část výroby tohoto krmiva se přesunula z Anglie do českého vafa a dle zákazníků šla kvalita rapidně dolů, cena ovšem nahoru. Navíc výrobce i tak stále uvádí, že se krmivo vyrábí v anglii. Nicméně na obalu podle šarže poznáte rozdíl a můžete granule identifikovat.

Aha, to jsem nevěděla. A jak moc klesla kvalita u nás? S kterými granulemi by jste mohl srovnat? A to takhle můžou?

25.6.2015 17:24
Markéta80

XXX.XXX.219.253

pavel.novotny napsal(a):

ak to je pak problém a zrovna mezi levné nepatří. jenže pak dle čeho vybírat a jaké

27.6.2015 10:33
amazonka01

XXX.XXX.21.230

pavel.novotny napsal(a):

Existuje pro tohle tvrzení nějaký důkaz?

28.6.2015 09:21
tynxxi

XXX.XXX.108.93

Taky jsme premysleli nad granulemi Wolfsblut (zatim jsme nezkouseli), ale psala jsem o informace primo na dovozce (http://www.wolfsblut.cz/), jelikoz se mi moc nelibili steneci granule, ale All life stages. Druhy den mi zavolala pani. Nabidla se, ze je mozne i granule odvazit. Pani je veterinarka takze jsem ji rekla i zdravotni problemy, co ma nase fena a dle toho mi dokazala doporucit nekolik receptur :).

28.6.2015 14:28
senda

XXX.XXX.119.172

Také by mě zajímalo jak je to teď s tou výrobou a kvalitou. O Wolfsblutu uvažuji, zatím jsem krmila FM a GO natural.Potřebuji něco proti reznutí. Co myslíte, které z těch tří jsou nejlepší?
Nebo nějaký jiný tip ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík