Vysoká bílkovina v moči

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2015 18:19
andria

XXX.XXX.235.141

Chtěla bych se zeptat na názor. Má fena dříve často trpěla na vracející se záněty močového měchýře. Bohužel jsem nyní odebrala moč, šla na veterinu a indikační papírek zbarvil bílkoviny do tmavě zelené. Krev v moči papírek neukázal a ph bylo v pořádku. Zeptala jsem se jestli nasadíme atb na sražení bílkoviny nebo uděláme odběr krve. Veterinář řekl, že to je zbytečná zátěž pokud fena nemá žádné problémy. Je tento postup správný nebo mám trvat na důkladném vyšetření, protože někde je zánět?

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.6.2015 18:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

andria napsal(a):
Chtěla bych se zeptat na názor. Má fena dříve často trpěla na vracející se záněty močového měchýře. Bohužel jsem nyní odebrala moč, šla na veterinu a indikační papírek zbarvil bílkoviny do tmavě zelené. Krev v moči papírek neukázal a ph bylo v pořádku. Zeptala jsem se jestli nasadíme atb na sražení bílkoviny nebo uděláme odběr krve. Veterinář řekl, že to je zbytečná zátěž pokud fena nemá žádné problémy. Je tento postup správný nebo mám trvat na důkladném vyšetření, protože někde je zánět?

Bílkovina v moči normální není a příčina nemusí být zdaleka pouze někde zánět.

Je problém navštívit jiného veterináře?

27.6.2015 19:57
andria

XXX.XXX.235.141

Ne to rozhodně problém není. Právě proto se raději ptám. Jsem připravena letět jinam. Jenom jsem nechtěla plašit zbytečně. Děkuji moc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík