Kříženec - z jakých plemen? Foto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Cizatka

31.7.2015 15:20
Cizatka

XXX.XXX.237.65

Máme útulkového křížence a ráda bych věděla zda by někdo neodhadl podle barvy srsti nebo stavby těla, jaké mohl mít rodiče...ovčák v tom určitě podle veterináře není chybí mu nějaký dráp na zadních nohách...Pes je vysoký 75cm v kohoutku, hladké srsti, hřbet černý, nohy a spodek těla žíhaný...při běhu nebo chůzi se trochu pohupuje jako vyšší psi třeba dogy.. děkuji za tipy..

Cizatka

31.7.2015 15:26
Cizatka

XXX.XXX.237.65

Ještě bych přidala pár fotek on na každé fotce vypadá úplně jinak...

31.7.2015 15:38
petajz

XXX.XXX.18.66

Zkuste to v rubrice Psi.Tady na Okrasném ptactvu to asi nebude ta pravá rubrika,.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.7.2015 22:49

Cizatka napsal(a):
Máme útulkového křížence a ráda bych věděla zda by někdo neodhadl podle barvy srsti nebo stavby těla, jaké mohl mít rodiče...ovčák v tom určitě podle veterináře není chybí mu nějaký dráp na zadních nohách...Pes je vysoký 75cm v kohoutku, hladké srsti, hřbet černý, nohy a spodek těla žíhaný...při běhu nebo chůzi se trochu pohupuje jako vyšší psi třeba dogy.. děkuji za tipy..

Podle hlavy tam něco dogo(bullo)vitého možná bude.

1.8.2015 00:04
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Cizatka napsal(a):
Ještě bych přidala pár fotek on na každé fotce vypadá úplně jinak...

Zdá se mi celkem hubený (asi nejvíc dle té poslední foto), tak mu teď asi budete dopřávat. Jinak je to moc pěkný hafan. Chtěla jsem napsat jen ten postřeh o hubenosti, co v něm je namícháno si netroufám odhadnout.

1.8.2015 06:50
samain

XXX.XXX.148.160

Cizatka napsal(a):

Ovčák v tom není protože mu chybí dráp? Ono ovčáků je víc plemen, ale většinou je mezi lajckou veřejností nejznámější německý ovčák a ten žádné nadbytečné drápy (na rozdíl od bucerona nebo briarda) nemá. Takže podle černého sedla, by v tom klidně ovčák být mohl. Dále to vypadá na nějakého velkého mollose ( krátká srst a žíhání) a zbytek je ve hvězdách.
Ale je to pěkné psisko.

1.8.2015 08:43
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Cizatka napsal(a):

Veterinářům se nedá věřit, co se týče určování plemen. Musí se soustředit na jiné věci než jestli je ten pes takové nebo makové plemeno.

Jinak hlava mi trochu přijde retrívrovitá, ale ono u těhle křižovatek nakonec může být mezi rodiči úplně jiné plemeno, než jak to tak vypadá. I kříženci z jednoho vrhu se dají často zařadit pod několik různých "jakožeplemen". :)

Hlavně, aby byl zdravý a v pořádku ;).

1.8.2015 09:12
LájošM

XXX.XXX.212.160

Veterinářka kecá blbosti, asi jen nechce přiznat, že neví (což ale neví nikdo). Ovčák v tom klidně může být.
Je to ale jedno, máte křižovatku, ke které musíte přistupovat tak, že může být povahou cokoli. Důležitá je důsledná výchova, však poznáte časem, jestli bude honit zvěř, rdousit psy, atd. Jen musíte být připraveni na všechno.
Je to moc pěkný pes, originálního zjevu, barvou zajímavý.

1.8.2015 09:36
Clayton

XXX.XXX.231.83

Já tam vidím NO, Akita Inu, Labrador.
Soused má úplně stejného křížence (akorát bez sedla) a je to Labrador a Akita.

1.8.2015 09:39
Clayton

XXX.XXX.231.83

Clayton napsal(a):

Ale samozřejmě to nebudou přímí rodiče, to bude určitě kříženec kříženců.

1.8.2015 12:26
lev

XXX.XXX.253.186

A kde by vzal od nich žíhání ? Asi to bude kříženec německého ovčáka a nějakého velkého molose, jak to tu zaznělo, klidně bandoga, brazilské fily, něčeho, co nese žíhanou barvu.

1.8.2015 13:17

lev napsal(a):
A kde by vzal od nich žíhání ? Asi to bude kříženec německého ovčáka a nějakého velkého molose, jak to tu zaznělo, klidně bandoga, brazilské fily, něčeho, co nese žíhanou barvu.

Od akity.

1.8.2015 13:26
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Od akity.

Křiženec ovčaka a akity by byl v typu něco mezi těma a hlavně by měl uši nahoru tady vidim spiš křižence rigbeka s něčim žihanym al muže to byt i křiženec nějakejch ohařu ale taky klidně prostě vořech vořechovatej

1.8.2015 13:40

Cizatka napsal(a):

Třeba příbuzná
https://www.ifauna.cz/galerie/detail/7/2558698/08/55bca5682168f.jpg/.

1.8.2015 14:49
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Možná něco z brazilské fily mě napadá.

23.8.2015 16:57
shavoid

XXX.XXX.152.1

Když už se tu výše řešil kříženec, přidám také obrázek toho svého, abych zbytečně nezakládala nové téma :). Že je to vořech vím, ale jelikož je celkem zajímavý, zbarvený do modra, berte to jako možný námět k dizkusi a k možné fabulaci. Je z útulku, jeho původ neznám. Někdy si říkám, jestli je to vořech jak vyšitý, nebo v něm mám přece jenom něco hledat, ale kdo ví, že..

24.8.2015 12:15
fikovnice

XXX.XXX.240.1

shavoid napsal(a):
Když už se tu výše řešil kříženec, přidám také obrázek toho svého, abych zbytečně nezakládala nové téma :). Že je to vořech vím, ale jelikož je celkem zajímavý, zbarvený do modra, berte to jako možný námět k dizkusi a k možné fabulaci. Je z útulku, jeho původ neznám. Někdy si říkám, jestli je to vořech jak vyšitý, nebo v něm mám přece jenom něco hledat, ale kdo ví, že..

Něco z německého pinče...?

24.8.2015 13:44
conie

XXX.XXX.14.154

Vidím v něm křížence holandského ovčáka a nějakého molosa.

10.11.2015 20:47
shavoid

XXX.XXX.239.18

fikovnice napsal(a):
Něco z německého pinče...?

Ten pinč mne napadl také, trochu mne zaráží ta "modrá barva".

10.11.2015 22:42
tulhusi

XXX.XXX.58.56

Skúsim pridať svojho kríženca je mu 6 rokov. Z akých plemien myslíte že je?otca mam doma mama už je u iného majiteľa.

10.11.2015 22:44

tulhusi napsal(a):
Skúsim pridať svojho kríženca je mu 6 rokov. Z akých plemien myslíte že je?otca mam doma mama už je u iného majiteľa.

Jezevčík a RR.

10.11.2015 22:47
tulhusi

XXX.XXX.58.56

Tak troška vedľa jazvečík dlhosrsty a matka rotwailer;-).

11.11.2015 07:54

tulhusi napsal(a):
Tak troška vedľa jazvečík dlhosrsty a matka rotwailer;-).

No a jaký je to pěkný pes. Opačně by to bylo horší.

11.11.2015 08:39
ropopi-an

XXX.XXX.235.179

Clayton napsal(a):

Asi před deseti lety měl takového psa jeden můj známí. Jsou si opravdu dost podobní.
A to byl kříženec pitbula(otec) a španělského mastina (matka).

11.11.2015 08:44
ropopi-an

XXX.XXX.235.179

shavoid napsal(a):

Když jsem se koukla na rvní fotku, připadlo mi že že má hlavu podobnou bulíkovi, ale na druhé fotce už to tak nevypadá...
Mohl by v sobě mít jezevčíka, bígla, nějakého teriéra...a nebo toho pinče jak už tu někdo psal.

11.11.2015 10:30

shavoid napsal(a):
Ten pinč mne napadl také, trochu mne zaráží ta "modrá barva".

Dobrman ? Je u něj modrá barva ? Vzácně ?

Neregistrovaný uživatel

11.11.2015 13:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Jé, podobného psa měla kamarádka, a byl to přesně takto žíhaný pes s větší hlavou a ovčáckým sedlem a byl to kříženec NO a boxera

Přidejte reakci

Přidat smajlík