Dobrý den,
sháním síťku na úpravu srsti zlátého retrievera, vím, že se dá sehnat v Anglii, ale nevíte někdo, kde se dá sehnat u nás nebo jak jinak se tomu vlastně říká?
goldenfaith
napsal(a):
Některým retrieverům srst po vykoupání ne úplně leží, ale trčí, třeba když si mokří lehnou...a ta síťka zajistí to, že je srst uhlazená.
Aha, diky, to jsem chtěla vědět , ale myslela bych si, že to brání přiroznému usychání srsti, a bála bych se prochladnutí psa...
Síťku seženete poměrně snadno, ta od Radky (viz dnešní diskuse na fb, do které pro zbytečně mnoho emocí nebudu vstupovat) je naprosto skvělá. Kamarádka jí používá a její psi vypadají na výstavě výborně. Taky jsem jí pořídila, protože při minulém koupání před výstavou se mi fenka přeležela na pelechu s vysokým okrajem a její jinak rovná srst trčela a nešlo s tím hnout (trochu jsme to střihli a naštěstí už to vylínala). Těším se, až to poprvé použijeme, sice bude naštvaná, ale kdybych jí fénovala, tak bych jí prudila daleko víc.
Moc děkuji za příspěvek. Ta diskuze na fb byla absolutně zbytečná a jen dokazuje, jak jsou lidé závistivý a hlavně potřebují okolí vnutit svůj názor. Nejsem idiot, abych sháněla něco, čím bych psa trápila nebo mu ubližovala. Síťku jsem viděla u kamarádky a je úžasná, do teď jsme to řešily prubanem a ten feně absolutně nevadí oproti fénu, který jen vidí a odchází(myslím tím, když já si fénuji vlasy :-D ). Zkrátka někteří lidé asi nepřemýšlejí a nechápou, že před tím než jsem dotaz vznesla jsem se i nad výhodami té síťky zamyslela