Síťka na úpravu srsti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2015 10:11
goldenfaith

XXX.XXX.168.138

Dobrý den,
sháním síťku na úpravu srsti zlátého retrievera, vím, že se dá sehnat v Anglii, ale nevíte někdo, kde se dá sehnat u nás nebo jak jinak se tomu vlastně říká?

7.8.2015 10:24
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

goldenfaith napsal(a):
Dobrý den,
sháním síťku na úpravu srsti zlátého retrievera, vím, že se dá sehnat v Anglii, ale nevíte někdo, kde se dá sehnat u nás nebo jak jinak se tomu vlastně říká?

A jak se používá ?

7.8.2015 10:25
goldenfaith

XXX.XXX.168.138

Tak jak je to na obrázku?

7.8.2015 10:28
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

goldenfaith napsal(a):
Tak jak je to na obrázku?

To vidím, jen nechápu jak "upravuje" srst ...

7.8.2015 10:29
goldenfaith

XXX.XXX.168.138

Některým retrieverům srst po vykoupání ne úplně leží, ale trčí, třeba když si mokří lehnou...a ta síťka zajistí to, že je srst uhlazená.

7.8.2015 10:34
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

goldenfaith napsal(a):
Některým retrieverům srst po vykoupání ne úplně leží, ale trčí, třeba když si mokří lehnou...a ta síťka zajistí to, že je srst uhlazená.

Aha, diky, to jsem chtěla vědět , ale myslela bych si, že to brání přiroznému usychání srsti, a bála bych se prochladnutí psa...

7.8.2015 10:36
goldenfaith

XXX.XXX.168.138

Ona je hrozně lehoučká a prodyšná, stačí ji dát na polosuchou srst nebo v den výstavy a srst vyhladí. Bohužel vůbec netuším, kde ji v ČR sehnat ani jak se jí česky říká

7.8.2015 10:45
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

goldenfaith napsal(a):
Ona je hrozně lehoučká a prodyšná, stačí ji dát na polosuchou srst nebo v den výstavy a srst vyhladí. Bohužel vůbec netuším, kde ji v ČR sehnat ani jak se jí česky říká

Ani já, vidím ji prvně

7.8.2015 16:30
archetto

XXX.XXX.2.226

Síťku seženete poměrně snadno, ta od Radky (viz dnešní diskuse na fb, do které pro zbytečně mnoho emocí nebudu vstupovat) je naprosto skvělá. Kamarádka jí používá a její psi vypadají na výstavě výborně. Taky jsem jí pořídila, protože při minulém koupání před výstavou se mi fenka přeležela na pelechu s vysokým okrajem a její jinak rovná srst trčela a nešlo s tím hnout (trochu jsme to střihli a naštěstí už to vylínala). Těším se, až to poprvé použijeme, sice bude naštvaná, ale kdybych jí fénovala, tak bych jí prudila daleko víc.

8.8.2015 06:11
goldenfaith

XXX.XXX.6.33

Moc děkuji za příspěvek. Ta diskuze na fb byla absolutně zbytečná a jen dokazuje, jak jsou lidé závistivý a hlavně potřebují okolí vnutit svůj názor. Nejsem idiot, abych sháněla něco, čím bych psa trápila nebo mu ubližovala. Síťku jsem viděla u kamarádky a je úžasná, do teď jsme to řešily prubanem a ten feně absolutně nevadí oproti fénu, který jen vidí a odchází(myslím tím, když já si fénuji vlasy :-D ). Zkrátka někteří lidé asi nepřemýšlejí a nechápou, že před tím než jsem dotaz vznesla jsem se i nad výhodami té síťky zamyslela smajlík

2.12.2019 15:31
Martuleifly

XXX.XXX.73.51

Ahojky, prosímte mohla by si mi taky sehnat tu síťku, kdyztak na piš mi na email chalupova19@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík