Koupím granule Artemis small breed

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2015 10:24
smudlina

XXX.XXX.117.190

Prosím, nenašel by se tu někdo s malým psem, co řeší podobný problém, že Artemis nedělá mezi balením 1,8 a 6,8kg žádnou jinou gramáž...
Každý měsíc kupovat malé balení se sakra prodraží a když jsem objednala tento týden 6,8kg, tak mi přišla spotřeba do ledna 2016 a delší neměli, jenže to nestíháme spotřebovat, tak jsem je vyměnila za menší balení TOTW a MARP.

Proto touto cestou sháním někoho, kdo by mi vždy mohl prodat z velkého balení 3kg Artemis small breed granulí.

Najde se někdo takový, chci s nimi psa krmit, ale při naší spotřebě max.1kg na měsíc nestíháme velké balení 6,8kg upotřebit . Nechápu, proč Artemis nemyslí na lidi, že mají fakt malé psy a jen jednoho doma... kteří by třeba 3 nebo 4kg upotřebili

Fakt moc děkuji za případné nabídky, u mě nikdo v okolí tímto nekrmí a nechtějí investovat napůl do granulí se mnou

22.8.2015 10:39
joanne.s

XXX.XXX.47.201

Jak dlouho už Artemis krmíte? Pes ho přijímá ochotně? Já ho nabízím kočce už týden, ale bez úspěchu. Udělala jsem na to konto mezi známými kočkaři takovou skoro-anketu, a zjistila jsem, že Artemis odmítá snad 90 procent koček od známých /včetně mé, zatím. bohužel/ Jinak k té velikosti balení. I kdyby bylo datum spotřeby delší, moc vám to nepomůže. Máte na otevřený pytel koupený kontejner, jak je skladujete? jinak i v případě předepsaného skladování se otevřené granule musí spotřebovat max. do 6 měsíců. to je ovšem strop, ideální je dřív.

22.8.2015 10:58
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Třeba by ty kočičí granule "zkrmila" zadavatelka...
nedají li si Vaše kočky říct.

22.8.2015 11:01
joanne.s

XXX.XXX.41.62

Kočičí jsou zbytečně dražší než psí, mají víc masa a taurin. A s velikostmi nabízeného balení to teda nepokryli ani u koček - považte gramáž 2,3 a pak až 8,2?

22.8.2015 19:19
smudlina

XXX.XXX.20.18

Já jimi ještě nekrmím, ale chci. Co jsem měla vzorek, tak ho pes nechtěl, ale ona nežere žádné granule a musím je do ní cpát, ale Artemis je takový Top a prostě je žrát bude, protože fakt maličkých granulí se dělá orpavdu málo. KOčičími fakt krmit nechci, sháním ty psí.

22.8.2015 20:35
Markéta80

XXX.XXX.219.253

Naše artemis taky nechtěla- vzorek. Z 10 nabízených vzorků si vybrala 2, oboje barking heads- tiny paws fakt mini granulky a konečně je žere- už týden

22.8.2015 20:45
noemi

XXX.XXX.64.236

Možná by nebylo na škodu uvést odkud jste.

Já mám podobný problém, ráda bych granule střídala po měsíci, ale když vezmu 15 kilo, pes to má na cca měsíce 2 ...brát poloviční balení je pro mně zbytečně drahé...už jsem řešila tak, že půlku pytle schovám, prostřídám a pak se zase vrátíme...ale není to ideál. Navíc toho nestihneme moc prostřídat .

Kdyby se našel někdo v Ostravě, FM, NJ, OP tak bych ho klidně přidala do party .

Přidejte reakci

Přidat smajlík