Granule pro černého psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2015 10:55
jassy

XXX.XXX.21.100

Zdravím :)
prosím o radu, resp. doporučení kvalitních granulí, kde není obsažen betakaroten - který způsobuje rezavý odstín chlupů u černého psa. (výstavní pes).
Dále, názor, když kvalitní granule obsahují ovoce a zeleninu (i mrkev) bude mít pes rezavé chlupy? - nebo je tam to množství mrkve zanedbatelné a nemá vliv jako např, čerstvá mrkev ? díky :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.9.2015 11:13

jassy napsal(a):
Zdravím :)
prosím o radu, resp. doporučení kvalitních granulí, kde není obsažen betakaroten - který způsobuje rezavý odstín chlupů u černého psa. (výstavní pes).
Dále, názor, když kvalitní granule obsahují ovoce a zeleninu (i mrkev) bude mít pes rezavé chlupy? - nebo je tam to množství mrkve zanedbatelné a nemá vliv jako např, čerstvá mrkev ? díky :).

Souvislost s genetikou, některý černý pes může sežrat kilo mrkve nebo dostávat granule, po kterých by jiný černý pes už dávno zreznul a tomu prvnímu nic nebude.
Musíte zkoušet a nebo se na zkoušení vykvajznout a krmit normálně.

8.9.2015 11:28
jassy

XXX.XXX.21.100

Dle pozorování většinou černí psi "zrezli" po přidávání mrkve do jídla nebo po granulích typu acana, tudíž by mě zajímal názor někoho kdo má černé výstavní psy a má vyzkoušené nějaké kvalitní granule. Pokusy na svém pejskovi rozhodně dělat nebudu - nemůžu si dovolit mít rezavého psa na výstavu ale děkuji ;).

8.9.2015 11:40
assil

XXX.XXX.216.60

Psi můžou reznout nejen po betakarotenu, ale i po železe nebo pšenici například. To si fakt nevyberete, protože jestli a po čem bude reznout ten váš vám nikdo neřekne a nezbývá každému než to vyzkoušet. I když vám někdo doporučí granule, po který jeho pes zaručeně nezreznul, tak ten váš po tom může být rezatej jak liška.

8.9.2015 11:40

jassy napsal(a):
Dle pozorování většinou černí psi "zrezli" po přidávání mrkve do jídla nebo po granulích typu acana, tudíž by mě zajímal názor někoho kdo má černé výstavní psy a má vyzkoušené nějaké kvalitní granule. Pokusy na svém pejskovi rozhodně dělat nebudu - nemůžu si dovolit mít rezavého psa na výstavu ale děkuji ;).

Já měla spoustu černých psů, ale krmila jsem domácí stravou, takže neporadím.

8.9.2015 11:52
jassy

XXX.XXX.21.100

I tak děkuji, našla jsem radu veterináře, který radí brit care puppy, který neobsahuje betakaroten, ale dle mého názoru jsou i kvalitnější granule tak uvidíme.

8.9.2015 14:34
Oksi

XXX.XXX.78.164

Môj pes papa iba granule pre psov. Kupujem veľké balenia v obchode http://semilton.sk/zoo/food-for-dog/, je to veľmi pohodlne pre mňa. Ale obávam sa, že takáto diéta môže poškodiť psíkovi. Môžem teda kŕmiť psa len suchým krmivom?

8.9.2015 14:41

Oksi napsal(a):
Môj pes papa iba granule pre psov. Kupujem veľké balenia v obchode http://semilton.sk/zoo/food-for-dog/, je to veľmi pohodlne pre mňa. Ale obávam sa, že takáto diéta môže poškodiť psíkovi. Môžem teda kŕmiť psa len suchým krmivom?

Pokud chcete krmit granulemi pro psy, tak alespoň 3x týdně psovi místo granulí dejte maso s přílohou, jindy maso se zeleninou, jindy s bylinkami, s vajíčkem, atd.
Vám by se také celý živit nechtělo jíst suchary.

8.9.2015 15:04

Oksi napsal(a):

No ještěže nepapá granule pro králíky!

Můžete krmit jen suchým krmivem, ale pes musí mít pořád k dispozici vodu.

8.9.2015 22:11
JanulaM

XXX.XXX.54.89

Zkuste TOTW mě po nich pes přestal reznout a jsou kvalitní.

8.9.2015 22:49
senda

XXX.XXX.119.172

First Mate, GO natural, NOW - těmito jsem nahradila Acanu a pes přestal reznout.

9.9.2015 18:06

Měla sem černého psa, krmila sem ho vším možným, včetně mrkve a nejrůznějších granulí a až do 13 let do své smrti zůstal krásně leskle černý. Myslím že krmení na to nemá velký vliv, je to podmíněné geneticky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík