Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2015 08:36
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

Dobrý den,

máme nový přírůstek a tak hledám nějakou známku na obojek smajlík Všude na netu jsou red dingo nebo Rogz známky s obrázkama. Chtěla bych jen obyčejné kolečko kde bude vyrité jméno psa a číslo - https://www.ifauna.cz/chovatelske-potreby/inzerce/r/detail/2588242/psi-znamka-s-rytinou-za-38kc/ - nemáte někdo zkušenost s tímto pánem? Pro staršího psa máme podobnou známku, ale už si nevzpomenu odkud jsem ji měla, a ta hrozně černá.

Nebo poradíte odkaz na jiné stránky kde bych obyčejnou známku sehnala? Ale aby tam nebylo nějak drahé poštovné.

Moc díky ;-)

Jinak ještě jsem koukala na ty chytré známky, ale vzhledem k tomu, že pes má čip tak se mi zdá lepší tohle.

14.9.2015 09:22
manbea

XXX.XXX.70.116

Http://arbeus.info/index.php?main_page=product_info&cPath=155&products_id=3768

My máme tuto, psi ji nosí již třetím rokem a je stále pěkně čitelná.

14.9.2015 09:59
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

manbea napsal(a):
Http://arbeus.info/index.php?main_page=product_info&cPath=155&products_id=3768

My máme tuto, psi ji nosí již třetím rokem a je stále pěkně čitelná.

Je ta vypadá dobře, tak ji asi objednám, moc díky smajlík je umění najít na netu takovou obyčejnou, všude jsou s nějakým motivem.

14.9.2015 10:12
aluska

XXX.XXX.223.199

Taky mám tu za 38, -, na tři jezevčice, už pár let. Denně lítaj několikrát po lese a známka drží a je krásně čitelná. Za mě jsou super. Je pěkná, pevná, žádnej plíšek.

14.9.2015 11:10
vava69

XXX.XXX.136.28

Určitě zkušenost mám - úplně v pohodě a známky drží nápisy. Máme už čtvrtou a v pohodě.

14.9.2015 11:13
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

marcelaamax napsal(a):
Dobrý den,

máme nový přírůstek a tak hledám nějakou známku na obojek smajlík Všude na netu jsou red dingo nebo Rogz známky s obrázkama. Chtěla bych jen obyčejné kolečko kde bude vyrité jméno psa a číslo - https://www.ifauna.cz/chovatelske-potreby/inzerce/r/detail/2588242/psi-znamka-s-rytinou-za-38kc/ - nemáte někdo zkušenost s tímto pánem? Pro staršího psa máme podobnou známku, ale už si nevzpomenu odkud jsem ji měla, a ta hrozně černá.

Nebo poradíte odkaz na jiné stránky kde bych obyčejnou známku sehnala? Ale aby tam nebylo nějak drahé poštovné.

Moc díky ;-)

Jinak ještě jsem koukala na ty chytré známky, ale vzhledem k tomu, že pes má čip tak se mi zdá lepší tohle.

Známky od pána máme a naprostá spokojenost. Objednáš, zaplatíš a za dva dny jsou doma. Je rychlý a spolehlivý. Mám je i na bílých psech a nečernají srst. Je potřeba na ně mít ale kvalitní kroužek. Ze zkušenosti černá srst spíše on. Mám kolem sebe xy desítek přátel a známých, kteří mají od pána známky a všichni jsou spokojeni. Jsou pevné, neulomí se, takže pes je neztratí, neničí se. Nejstarší várku známek mám asi dva nebo tři roky. Objednávala jsem opakovaně a dokud to půjde, budu objednávat jen u něj.

EDIT: Opakovaně objednávám ne, že by se ztratily nebo zničily, ale psů přibývá a ubývá, občas některej odejde do nové rodiny i se známkou a známka už se nevrátí, atd. smajlík

14.9.2015 11:44
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

umpa.lumpa napsal(a):
Známky od pána máme a naprostá spokojenost. Objednáš, zaplatíš a za dva dny jsou doma. Je rychlý a spolehlivý. Mám je i na bílých psech a nečernají srst. Je potřeba na ně mít ale kvalitní kroužek. Ze zkušenosti černá srst spíše on. Mám kolem sebe xy desítek přátel a známých, kteří mají od pána známky a všichni jsou spokojeni. Jsou pevné, neulomí se, takže pes je neztratí, neničí se. Nejstarší várku známek mám asi dva nebo tři roky. Objednávala jsem opakovaně a dokud to půjde, budu objednávat jen u něj.

EDIT: Opakovaně objednávám ne, že by se ztratily nebo zničily, ale psů přibývá a ubývá, občas některej odejde do nové rodiny i se známkou a známka už se nevrátí, atd. smajlík

Děkuji za reakce. Já jsem právě měla takovou ve tvaru kostičky, přišlo mi to jako tahle ale asi byla jiná, protože hrozně černala pak už byla i špatně čitelná, pes ji nakonec stratil. http://arbeus.info/index.php?main_page=product_info&cPath=155&products_id=3768 JInak tady se mi více líbí ta barva- že není "zlatá" a ta karabinka k tomu by mohla být dobrá, navíc se mi tam zalíbili samolepky z vlastní fotky, takže půjdu asi do toho smajlík

14.9.2015 12:32
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

marcelaamax napsal(a):
Děkuji za reakce. Já jsem právě měla takovou ve tvaru kostičky, přišlo mi to jako tahle ale asi byla jiná, protože hrozně černala pak už byla i špatně čitelná, pes ji nakonec stratil. http://arbeus.info/index.php?main_page=product_info&cPath=155&products_id=3768 JInak tady se mi více líbí ta barva- že není "zlatá" a ta karabinka k tomu by mohla být dobrá, navíc se mi tam zalíbili samolepky z vlastní fotky, takže půjdu asi do toho smajlík

Ty od pána špatně čitelný být nemůžou, protože je to číslo vyryté v tom kovu. ;-) Nesedře se to, neošoupe, prostě je to tam na furt.

Jinak jasný, každý podle svého vkusu. Přidala jsem jen svoji zkušenost. smajlík

14.9.2015 12:41
koňadra

XXX.XXX.138.226

Tam, kde dělají štítky na dveře (kovové) jsem si nechala udělat štítky cca 2x5 cm se dvěma dírkami v krajích. Je fakt, že jeden stál přes 100 Kč, ale je to investice na mnoho let a najít svého psa mě stojí určitě za víc. Jsou zlaté, vyryté černé písmo = telefonní číslo, nic víc. Časem se ta zlatá barva trochu ošoupe, ale číslo je krásně čitelné stále. Jméno psa nepíši, kdybych o psa přišla, štítek bych mohla zahodit. Navíc mám smečku a jeden obojek střídám pro více psů. A jméno je stejně k ničemu - aby si jej mohl nálezce přečíst, tak musí toho psa nejprve chytit. A když už ho drží a zavolá, tak já mu ho řeknu. Štítek přidělávám na kožený obojek dvěma šroubky s matičkami, které mají vevnitř gumové těsnění, takže se samy neuvolní. Výhoda je, že štítek nikdy nikdo neztratil a na rozdíl od známky, která je jen volně zavěšená, necinká - což třeba u loveckých psů je nutnost.

14.9.2015 14:10
Frapé

XXX.XXX.7.128

My máme už 5 let mosazné známky odsud, jsou vygravírované do kovu, takže jsou stále výborně čitelné http://www.tm-gravo.cz/znamky.html

14.9.2015 17:10
conty

XXX.XXX.103.249

Hmm, ale na řetízek mu jej nepřidělám /ten štítek/.

14.9.2015 17:24
Clayton

XXX.XXX.104.9

My máme známku z Tagisky.cz.

14.9.2015 20:19
mishule

XXX.XXX.193.30

Taky máme známky od tohohle pána. Už přes půl roku a vypadají jako nové. Super práce, kvalita a příjemný pán. Na zadní stranu mi dal celou adresu a na přední jméno a tel. číslo. Celkem mě jedna známka vyšla 58 Kč (tuším) + poštovné. Nemůžu si stěžovat. :).

14.9.2015 21:21
conty

XXX.XXX.103.249

Clayton napsal(a):
My máme známku z Tagisky.cz.

No, ale jsou proti ostatním celkem drahý

14.9.2015 21:57
koňadra

XXX.XXX.128.31

conty napsal(a):

No, asi se budete divit, ale na řetízkách jsem je měla také - jen šroubky musely být trošku delší, ale drželo to také věčnost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.9.2015 06:08

Já jsem nechala dělat známky v brněnském Hornbachu - respektive ve stánku za pokladnami, kde dělají i klíče. Text na známce je vyrytý. Naprostá spokojenost, výběr z několika druhů vzhledu.

15.9.2015 06:25
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

No já jsem nakonec objednala odsud http://arbeus.info/index.php?main_page=product_info&cPath=155&products_id=3768, tak snad vydrží smajlík

15.9.2015 19:03
balisek

XXX.XXX.7.13

Gravírovanou známku na obojek Vám udělají prakticky v každé klíčové službě.

15.9.2015 20:41
conty

XXX.XXX.103.249

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já jsem nechala dělat známky v brněnském Hornbachu - respektive ve stánku za pokladnami, kde dělají i klíče. Text na známce je vyrytý. Naprostá spokojenost, výběr z několika druhů vzhledu.

A cena?

16.9.2015 06:30

conty napsal(a):
A cena?

No, to už si nepamatuji, je to aspoň 5 let...

21.9.2015 12:32
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

Tak mě právě dorazili známky z arbeus.com, objednala jsem si k nim ještě samolepky z fotek, ty jsou teda super a byli opravdu levné, ale známky jsem čekala lepší. Vypadají dost fórově, ale vzhledem k ceně asi přiměřené. Jsou to jakoby dva plíšky slepené k sobě, jedna i trošku křivě, ještě jsem z toho utírala zbytky lepidla, známky jsou bílé a na nich černý nápis, není to ryté. Myslela jsem, že budou normálně "stříbrné" (kovové) na fotce to tak vypadalo. Ale jako dárek jsem dostala obě známky dvakrát, a spoustu samolepek zdarma, za tu cenu tedy dobré. Přemýšlím, že si tam ještě nějaké samolepky nechám udělat, ale známky už bych si příště tedy vzala jinde.

21.9.2015 15:15
Clayton

XXX.XXX.137.147

marcelaamax napsal(a):
Tak mě právě dorazili známky z arbeus.com, objednala jsem si k nim ještě samolepky z fotek, ty jsou teda super a byli opravdu levné, ale známky jsem čekala lepší. Vypadají dost fórově, ale vzhledem k ceně asi přiměřené. Jsou to jakoby dva plíšky slepené k sobě, jedna i trošku křivě, ještě jsem z toho utírala zbytky lepidla, známky jsou bílé a na nich černý nápis, není to ryté. Myslela jsem, že budou normálně "stříbrné" (kovové) na fotce to tak vypadalo. Ale jako dárek jsem dostala obě známky dvakrát, a spoustu samolepek zdarma, za tu cenu tedy dobré. Přemýšlím, že si tam ještě nějaké samolepky nechám udělat, ale známky už bych si příště tedy vzala jinde.

Vyfoťte to... Docela by mě to zajímalo, nedovedu si to představit.

21.9.2015 17:22
lavacca

XXX.XXX.164.49

conty napsal(a):

Od pána mám známky na všech 7 psů už víc jak 2 roky a jsou jako nové.

Jinak máme mix polostahováků celých z kovu a mix látka + kov, plus klasický obojek. Na všechny jsem kostičku přidělala skrz drát protažený "ouškem". A přilepila jsem to silikonem + jsem to pro jistotu přejela ještě pár stehy průhledného vlasce (jak se obojek prohýbá, tak se mi to u jednoho psa trochu odlepovalo). A skoro bych řekla, že úplně nejlépe drží briardce, jež má právě jen dvouřadý polostahovací řetízek.

A vzhledem k proměnlivosti psů, jsem tam nechala vyrýt obec + telefon.

22.9.2015 07:35
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

Odpoledne až přijedu z práce to vyfotím ;-) jen nevím jestlsi to na fotce bude tak detailně vidět.

25.9.2015 12:26
DExi

XXX.XXX.85.23

Já se teda zeptám. mate pejsky cipovany? Děda chce pořídit jen známku, ze to stačí (no jo, vesnicti psi taky nikdy cipovany nebyli a žili :D). Já bych ho radši nechala ocipovat, ale nevím od jakého veku se muze (pokud je to nějak omezené) mám 4mesicni BOCku bez PP. Je poslusnej, ale přece jen pro jistotu. dekuju.

25.9.2015 12:31
jalzdena

XXX.XXX.79.50

Svého jsem si vezla od chovatelky očipovaného, bylo mu 10 týdnů.

25.9.2015 12:59
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

DExi napsal(a):
Já se teda zeptám. mate pejsky cipovany? Děda chce pořídit jen známku, ze to stačí (no jo, vesnicti psi taky nikdy cipovany nebyli a žili :D). Já bych ho radši nechala ocipovat, ale nevím od jakého veku se muze (pokud je to nějak omezené) mám 4mesicni BOCku bez PP. Je poslusnej, ale přece jen pro jistotu. dekuju.

Starého 11ti letého čipovaného nemám, má jen známku, naštěstí se nikdy neztratila a dvouměsíční štěně jsem si brala už očipované.

Přidejte reakci

Přidat smajlík