To jste si ještě nevšimla, že pan Miloš zmizel sotva se zrušila anonymní diskuse? Možná chvála bohu - je to pořád dokola - jak byste zhodnotil tohle nebo onohle... to lidi už nemají vlastní rozum? Zkuste pohledat ve starších diskusích, jistě tam naleznete nějaké názory na dané granule - možná i názor pana Miloše.
koňadra
napsal(a):
To jste si ještě nevšimla, že pan Miloš zmizel sotva se zrušila anonymní diskuse? Možná chvála bohu - je to pořád dokola - jak byste zhodnotil tohle nebo onohle... to lidi už nemají vlastní rozum? Zkuste pohledat ve starších diskusích, jistě tam naleznete nějaké názory na dané granule - možná i názor pana Miloše.
Konadro máte asi pravdu, ale mam pocit, že diskuze je porad anonymní, Vy nevíte kdo jsem ja a ja nevím, kdo jste Vy, jen ten nick nás " odhaluje ", nebo je to jinak a jak tedy ?
panda H
napsal(a):
Konadro máte asi pravdu, ale mam pocit, že diskuze je porad anonymní, Vy nevíte kdo jsem ja a ja nevím, kdo jste Vy, jen ten nick nás " odhaluje ", nebo je to jinak a jak tedy ?
Ano, diskuse je do značné míry anonymní stále, ale přece jen už jen to, že člověk musí být pod nějakým nickem a ne jen pod nic neříkajícím číslem IP adresy a názvem Anonym, nedává až takovou anonymitu. Svědčí o tom i to, že se úroveň diskusí zvedla, lidi už si prostě nedovolí anonymně někoho napadat, mnohdy i sprostě. Nějakou identitu každého z nás asi ví administrátor a také v podstatě už jen podle IP adresy se dá zjistit autor. Ale já počítačům až tak moc nerozumím, takže pro mne je tato diskuse stále anonymní. Ačkoliv v jednom případě, podle určitých informací, které člověk tu a tam v diskusi utrousí, se mě podařilo zjistit, kdo je určitá osoba skrývající se pod určitým nickem, ale rozhodně svoje zjištění nehodlám zveřejňovat zde na diskusi. Kdyby se chtěl někdo zveřejnit, má mnoho možností to udělat sám. Také bych byla nerada, kdyby moji identitu někdo vyzradil. Ne, že bych se styděla za svoje názory, ale dnes je divný svět, divná doba, lidi ovládá spíš závist, nenávist a zloba a kolikrát ani člověk neví, proč je vlastně terčem zloby jiných lidí. A toho se chci vyvarovat. Vím o případech lidí, kterým někdo otrávil psy, ukradl psy - ze závisti, z obavy z konkurence, ze zloby, kvůli penězům za prodej psa... to nikdo neví, ale rozhodně nechci riskovat, že se mým psům stane něco podobného.
Pan Miloš tady chodí, ale už nepřispívá asi Vám neporadí, zkusila bych pohledat jeho nick proste milos v nejake diskuzi a zaslat soukromou zpravu, třeba budete mít štěstí.
Jinak se panu Milošovi nedivím 80% lidí tady odsuzuje krmení granulemi a má pocit, že psa krmí granulemi jen traviči a spouta odpovídá arogantě a skoro vůbec né k věci. Viz reakce konadra na Váš dotaz, ale čest vyjímkám, jsou tu i normální lidé.
Barunka 2
napsal(a):
To semsi nevšimla nechodim sem dlouho jsem nováček :) budu rada když se vyjádří i ostatní dekuji.
Zaregistrovaná opravdu nejste dlouho. Ale tuto diskusi musíte sledovat delší dobu, nebo jak byste jinak věděla, kdo je "pan Miloš"? Že by byl už tak populární, že by si o něm vykládaly ženské v parcích při venčení psů?
Ptáte se na granule Optinova... neznám je, nekrmím jimi. A co myslíte, že se tady dozvíte? Jako vždycky - jedni je budou chválit a druzí hanit. Podle toho, co mají psáno ve složení, to nejsou až tak nejhorší granule. Jenže vždycky a především záleží na tom JAK JE BUDE SNÁŠET VÁŠ PES. Záleží také na tom jaké plemeno s nimi chcete krmit. Např. všemi opěvovaný Orijen byl u nás absolutní propadák. Zkoušeli jsme jej nejméně u třech štěňat různých plemen, chtěli jsme jim dopřát to nejlepší, a dopadlo to vždycky stejně - průjmem a nakonec nechutí štěňat to vůbec konzumovat.
koňadra
napsal(a):
Ano, diskuse je do značné míry anonymní stále, ale přece jen už jen to, že člověk musí být pod nějakým nickem a ne jen pod nic neříkajícím číslem IP adresy a názvem Anonym, nedává až takovou anonymitu. Svědčí o tom i to, že se úroveň diskusí zvedla, lidi už si prostě nedovolí anonymně někoho napadat, mnohdy i sprostě. Nějakou identitu každého z nás asi ví administrátor a také v podstatě už jen podle IP adresy se dá zjistit autor. Ale já počítačům až tak moc nerozumím, takže pro mne je tato diskuse stále anonymní. Ačkoliv v jednom případě, podle určitých informací, které člověk tu a tam v diskusi utrousí, se mě podařilo zjistit, kdo je určitá osoba skrývající se pod určitým nickem, ale rozhodně svoje zjištění nehodlám zveřejňovat zde na diskusi. Kdyby se chtěl někdo zveřejnit, má mnoho možností to udělat sám. Také bych byla nerada, kdyby moji identitu někdo vyzradil. Ne, že bych se styděla za svoje názory, ale dnes je divný svět, divná doba, lidi ovládá spíš závist, nenávist a zloba a kolikrát ani člověk neví, proč je vlastně terčem zloby jiných lidí. A toho se chci vyvarovat. Vím o případech lidí, kterým někdo otrávil psy, ukradl psy - ze závisti, z obavy z konkurence, ze zloby, kvůli penězům za prodej psa... to nikdo neví, ale rozhodně nechci riskovat, že se mým psům stane něco podobného.
Konadro, nemam co dodat, mam stejný názor...
Barunka 2
napsal(a):
Http://m.heureka.cz/krmivo-psy/optima-nova-puppy-large-12-kg/specifikace/.
Tak víceméně, jak jsem psal. Nepíší nic o konzervaci, tak to bych spíš sázel, že nic moc. Trochu mě překvapuje poměrně malé množství vlákniny. Není to žádná pecka, ale vysloveně na nic špatného to nevypadá (krom té konzervace).
Barunka 2
napsal(a):
Tak dekuji za názor přitom se ty granule řadí mezi superpremiovky a vypadá že teda nic moc nebo zlatý střed?
Superprémiovka nic neznamená. To je jen označení, které si vybere výrobce. Já myslím, že je to spíš zlatý střed. Osobně bych si to asi nevybral, ale nic tím nezkazíte. Jestli chcete poradit konkrétní značku, můžu vám něco poslat, ale napište mi zprávu, abych to nepsal sem.