Uživatel s deaktivovaným účtem

Dannyy
napsal(a):
Dobrý den, zajímalo by mě, jaké jsou podle Vás vyhovující granule pro štěně chodského psa. Mě se líbí Taste of Wild a vyšší řady Farmina. Jaké si myslíte, že jsou lepší nebo poradíte ještě nějaké jiné? Děkuji.
Zkusit můžete i z granule.cz a přečtěte si tam i ty články.Hodně štěstí.
Dannyy
napsal(a):
Dobrý den, zajímalo by mě, jaké jsou podle Vás vyhovující granule pro štěně chodského psa. Mě se líbí Taste of Wild a vyšší řady Farmina. Jaké si myslíte, že jsou lepší nebo poradíte ještě nějaké jiné? Děkuji.
Tak ten taste už je trochu za zenitem. Hodně lidem nefunguje a není se co divit, když používá z velké části odpady.
Dannyy
napsal(a):
Konkrétně jaké odpady? Přímo ve skupině choďáků si ho chovatelé dost chválí...
Už jsem to tady psal v jiné otázce - například - vaječné produkty, hrachová vláknina, bramborová bílkovina, rajčatové výlisky. Přirozeně mi vadí ta opečená masa - to je skutečně otázka, co to může být. Obecně platí, že čím míň je surovina opracovaná, tím líp. Populární to asi je, protože oproti většině lepších krmiv je to levnější. To je stejné napříč potravinami v Čechách.
JanulaM
napsal(a):
Toho pečeného masa je tam 1% takže to spíš plní funkci, aby složení více zaujalo.
Já se obávám, aby to bylo to, co říkají. Dává logiku vzít maso, opéct ho a pak ho nacpat do extrudéru, když tam cpu už syrové maso a moučku? Jak je třeba to pečené maso konzervované? Myslím, že za tímto se může schovávat cokoliv. Ještě jsem se s tím nesetkal a moc jim nevěřím, zvlášť, když je to značka diamondu.
pavel.novotny
napsal(a):
Už jsem to tady psal v jiné otázce - například - vaječné produkty, hrachová vláknina, bramborová bílkovina, rajčatové výlisky. Přirozeně mi vadí ta opečená masa - to je skutečně otázka, co to může být. Obecně platí, že čím míň je surovina opracovaná, tím líp. Populární to asi je, protože oproti většině lepších krmiv je to levnější. To je stejné napříč potravinami v Čechách.
A vy by jste doporučil jaké granule?
Dannyy
napsal(a):
A vy by jste doporučil jaké granule?
Já se snažím konkrétní značku moc nedoporučovat. Koukám se na to spíš z pohledu výživy. Jak jsem psal někde výše, líbí se mi evropské granule, které mají podobný princip složení jako třeba anglické Barking Heads nebo Marp. Oboje jsou trochu dražší, ale ve složení jsou prostě velmi dobré.
Hodnocení granulí Marp od pana Miloše najdete v tomto vláknu: https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1644724/krmivo-marp
Taky zajímavá stránka:
http://www.psikrmivoradce.cz/.