Zapojení neviditelného plotu pro psy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2015 07:20
anastazka

XXX.XXX.0.4

Dobrý den prosím o radu. Máme čtvercový pozemek, kde dům stojí uprostřed. Pokud povedu kabel kolem pozemku musím se v jednom místě vrátit ke zdroji. Tudíž někde uprostřed pozemku budu mít hranici, kterou pes nebude moci překročit? Tedy nebude moci dům oběhnout kolem dokola? Ale bude muset obíhat jen zleva do prava? Jeden ze psů utíká z pozemku - důvod k el. plotu, ale když si ostatní psy budou hrát a honit se kolem plotu, on bude omezen? Nejde to udělat tak aby ten kabel vedoucí od okraje pozemku k domu, už nevysílal signál? děkuji moc za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2015 07:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

anastazka napsal(a):
Dobrý den prosím o radu. Máme čtvercový pozemek, kde dům stojí uprostřed. Pokud povedu kabel kolem pozemku musím se v jednom místě vrátit ke zdroji. Tudíž někde uprostřed pozemku budu mít hranici, kterou pes nebude moci překročit? Tedy nebude moci dům oběhnout kolem dokola? Ale bude muset obíhat jen zleva do prava? Jeden ze psů utíká z pozemku - důvod k el. plotu, ale když si ostatní psy budou hrát a honit se kolem plotu, on bude omezen? Nejde to udělat tak aby ten kabel vedoucí od okraje pozemku k domu, už nevysílal signál? děkuji moc za rady.

Je to docela jednoduché - vedete kabel od zdroje k okraji pozemku, pak kolem dokola a pak zas na tom stejném místě ke zdroji, takže v tom místě povedou dráty vedle sebe, jeden tam a jeden zpátky. A tím se signál v nich na tomhle místě vyruší.

8.10.2015 07:38
anastazka

XXX.XXX.0.4

Skvělé! Toto jsem nikde u popisu neviděla. To naprosto řeší můj problém. Moc děkuji za rychlou odpověď. A ještě jedna otázka. Na co se při výběru soustředit. Předpokládám, že můj pes ( má pět kilo ) dostane jednu ránu a už se k plotu nepřiblíží, takže budou mi k něčemu zesilujcí zvukové upozornění, regulace výboje a podobné věci? Nebo se soustředit na sílu drátu? Výdrž baterie v obojku? Voděodolnost? Tu voděodolnost bych zavrhla, i při mírném deštíčku pes odmítá opustit dům. Na co si dát pozor?

Přidejte reakci

Přidat smajlík