Štěně pitbulla - málo aktivní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2015 18:40
Majdulator

XXX.XXX.47.142

Dravim lidicky, mam na vas mensi prosbicku a ocenila by jsem kdyby jste nam nekdo poradil. Mame 4dny 11tydeniho pitbulla. Bullik papa vsechno ale neni to takovy spravny stendo co si chce furt hrat a delat blbosti. Vetsinu dne prospi ale ze by ho lakaly balonky nebo naka aktivitka venku to ne. Prosim o rady

31.10.2015 19:21
sisinka21

XXX.XXX.166.5

Jestli máte pochybnosti, vemte ho za veterinářem. Ale je to ještě miminko - miminka hodně papají a hodně spinkají (pamatuji si, že mě taky překvapilo, jak moc). Ale zaručuji, že se časem dočkáte i toho "správnýho" štěnda.

1.11.2015 04:31
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Majdulator napsal(a):
Dravim lidicky, mam na vas mensi prosbicku a ocenila by jsem kdyby jste nam nekdo poradil. Mame 4dny 11tydeniho pitbulla. Bullik papa vsechno ale neni to takovy spravny stendo co si chce furt hrat a delat blbosti. Vetsinu dne prospi ale ze by ho lakaly balonky nebo naka aktivitka venku to ne. Prosim o rady

No tak si představte lidské mimino - taky nějakou dobu trvá než se prodlouží doba bdění, ze začátku prochrní skoro celý den a noc. A Vy jej máte jen několik málo dní vzitého od maminy, tedy předpokládám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík