Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2015 09:48
pucek-l

XXX.XXX.64.250

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Mám doma vrh štěňat (9) Zlatého retrievera všichni baští namočené granulky v pohodě, ale jedna fenečka a baštit přestala, předtím je žrala normálně. Co teď? Za týden mají odcházet do nových domovů a já přece nemůžu předat štěňátko, které nebaští granulky. Vše ostatní co dostávají sežere normálně. Děkuji za rady.

29.11.2015 13:11
noemi

XXX.XXX.64.236

pucek-l napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Mám doma vrh štěňat (9) Zlatého retrievera všichni baští namočené granulky v pohodě, ale jedna fenečka a baštit přestala, předtím je žrala normálně. Co teď? Za týden mají odcházet do nových domovů a já přece nemůžu předat štěňátko, které nebaští granulky. Vše ostatní co dostávají sežere normálně. Děkuji za rady.

Zkuste maso.

Veškeré informace na www.manwe.eu - pravý sloupec.

29.11.2015 16:44
pucek-l

XXX.XXX.64.250

Maso a ostatni veci zere normalne. Jen nezere granule.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.11.2015 17:08

pucek-l napsal(a):

Tak prostě krmte masem na manwe.eu máte všechno krásně popsané a vysvětlené.A zájemcům to vysvětlete.

30.11.2015 07:35
Helena15

XXX.XXX.89.52

pucek-l napsal(a):

A proč byste nemohla předat štěňátko které nebaští granule? Prostě předáte štěňátko, které baští maso.

30.11.2015 07:59
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Jasně že mohla. ale zvykem je naučit na obojí, protože většina zájemců o štěně chce krmit i granulemi.

30.11.2015 08:06
Šarina

XXX.XXX.231.146

joanne.s napsal(a):
Jasně že mohla. ale zvykem je naučit na obojí, protože většina zájemců o štěně chce krmit i granulemi.

Zvykem to sice je, ale tahle čubina je prostě jiná... já bych jí netrápila a prostě se s budoucími majiteli domluvila na této "anomálii" (pes, který chce žrát maso ). Dneska je už hodně lidí, kteří masem krmí, či chtějí krmit, takže by nemělo být nepřekonatelným problémem takové najít. Asi to bude jednodušší, než štěně nutit do něčeho, co instinktivně nechce (namáčení granclí do vývaru, či "ochucování" konzervami). Brala bych to jako fakt, čubu bych krmila masem a naučila bych jí i na zeleninu atd... a hledala jí páníčky "ma míru".

30.11.2015 09:29

Šarina napsal(a):
Zvykem to sice je, ale tahle čubina je prostě jiná... já bych jí netrápila a prostě se s budoucími majiteli domluvila na této "anomálii" (pes, který chce žrát maso ). Dneska je už hodně lidí, kteří masem krmí, či chtějí krmit, takže by nemělo být nepřekonatelným problémem takové najít. Asi to bude jednodušší, než štěně nutit do něčeho, co instinktivně nechce (namáčení granclí do vývaru, či "ochucování" konzervami). Brala bych to jako fakt, čubu bych krmila masem a naučila bych jí i na zeleninu atd... a hledala jí páníčky "ma míru".

30.11.2015 10:30
inusanka

XXX.XXX.98.58

Taky by šlo zkusit granule nenamočené...
Ale pokud mají být za týden u nových páníčků, asi už je máte najité a tak se dohodněte s novým majitelem.

30.11.2015 10:35
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Hlavně mu řekněte, že granule nežere.

Aby fence nedal k žrádlu jen granule a ona bude hlady.

30.11.2015 10:43
rapotacka11

XXX.XXX.32.63

Zkuste jiné.

30.11.2015 13:52
Wild cat

XXX.XXX.89.52

Také jsem si brala fenku, která jako jediná z vrhu nežrala granule. Vařila jsem jí maso a po čase zjistila, že klidně bude žrát i ty granule, jde jen o to, které.
Jiné než kvalitní ani neochutná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík